Hüppa postitusele

Change

Mida kinkida pulmas?

Sellel teemal on 3 vastust

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
  • Sugu:mees
Isa abiellub uuesti enda naisega. ( mitte mu emaga ) ja oleks vaja siis mingit kingitust .
Pakkuge midagi ?

Laur

automaniakk

• auliige
  • Liitus:29 jaan 2006
Midagi ise tehtut on imo alati kõige etem.
Näiteks tahvel millest iganes: klaas(saadaval erivärvides ja paksustes), väärispuit, alumiinium, rauaga saad kroom effekti, messinguga kulla effekt jne
Peale kleebid, graveerid, lõikad, liimid, liivapritsiga matistad....mis iganes viisil, lase oma fantaasial lennata.

Sellisel kingil on tavaliselt ainult eesnimed, abiellumis kuupäev ja miski kujutis, mis sümboliseerib nende/sinu jaoks midagi olulist.
"Esiveolisega driftimine?... See on nagu onaneerides orgasmi teeselda."

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
köögikombain :D

Posted Image

-KRIS-

Liige

• liige
  • Liitus:15 dets 2007

Laur, 10 juuni 2009, 22:12, kirjutas:

Midagi ise tehtut on imo alati kõige etem.
Näiteks tahvel millest iganes: klaas(saadaval erivärvides ja paksustes), väärispuit, alumiinium, rauaga saad kroom effekti, messinguga kulla effekt jne
Peale kleebid, graveerid, lõikad, liimid, liivapritsiga matistad....mis iganes viisil, lase oma fantaasial lennata.

Sellisel kingil on tavaliselt ainult eesnimed, abiellumis kuupäev ja miski kujutis, mis sümboliseerib nende/sinu jaoks midagi olulist.

Vaata postitust

Kas igal inimesel peab kodus olema liivaprits,messing, alumiinium jne. Kust ta need peaks siis võtma? Ma ei mõnita, ma lihtsalt küsin.
LIVESTRONG

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat