Hüppa postitusele

Change

Läpaka ekraan

Sellel teemal on 4 vastust

mcs8

/care

• liige
  • Liitus:28 juuli 2006
  • Sugu:mees
Tahaks teada mida te arvate sellest kui läpparil on läikiv ekraan. Olen kuulnud et väljaspool tuba ei saa läikiva ekraaniga läppariga peaaegu mitte midagi teha, sest peegeldab liiga palju. Aga kas see võib ka toas häirima hakata? Samas lugesin kuskilt, et mänguelamus on sellise ekraaniga parem...

Muidu oleks plaan selline isend soetada( http://www.flex.ee/1445-Dell-XPS-M1530 ), sest firma ja näitajad on head, kuid ainuke asi mis häirib on läikiv ekraan:/

Sellel saidil( http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-X...ook.7295.0.html ) ongi öeldud et peamine miinus selle läppari juures on läikiv ekraan, kuid kui läikivad ekraanid nii halvad on, siis miks neid üldse tehakse?

Kui kellegil on sama läppar, või mõni muu läikiva ekraaniga isend siis postitage oma kogemustest. :D

Uldreg

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2008
Läikivad ekraanid lummavad inimesi.
õ

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Läikiva ekraaniga on tõesti väljas üsna keeruline midagi teha, eriti kui päike paistab, samas toas toimib sama hästi kui matt-ekraan (muidugi kui päike aknast sisse paistab halva nurga alt, siis on läikiva ekraaniga ikkagi raskendatud töö tegemine).
Ma pead ei julge anda, aga usun et läikiv ekraan täidab pigem kaitsvat funktsiooni, kui midagi muud. Matt-ekraani võib läpakal olla suhteliselt lihtne ära rikkuda.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Istun just verandal ja kuulan geckode hääli ning imekombel on mul süles ka Dell XPS M1530.
Ekraan tõesti "läigib", häirib just päevasel ajal, kui väga valge on. Mul siin päike ka iga päev lõõmab, kuid õhtul kusagil 10 paiku, kui pime või hämaram on nagu praegu, siis on väga pohlad.. ; )
Kui teine inimene nt kõrval istub ja vaatab ka ekraanile päeval just, siis on teatud kalde alt näha näpujälgi jms. Oletan, et teisetel läpakatel on ka nii, või ainut "läikivatel". (?) Puhastuslapiga kergelt üle - perfect.
Tegelt kui mõtlen, siis ma ei olegi ise selle peale tulnud üldse.. Kui halb lugeda on, siis kerge kalde muutus n' everything is okay.
Muidu soovitan, enda jaoks on küll kõik super luks, vähemalt praeguseni. :D

EDIT: Endal on kõvaketas 320 GB ja mälu on ka 2x rohkem.

Muutis Karll, 30 juuli 2009 - 16:25.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
matt-ekraaniga läpakatele ei tekiki näpujälgi :D tolmu või muud mustust võib küll tekkida, aga vähemalt näpujälgedest on matt-ekraanid kaitstud
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat