Kas keegi on käinud ja kuidas oli?
Kuidas Tallinnast sinna kõige paremini saab(pärast tagasi ka)?
Kas seal on eramajad ligidal(Küsin seda sellepärast ,et ei juhtuks nii ,et mingid suvalised sisse trügima hakkavad)?
Change
Sellel teemal on 6 vastust
Postitatud 07 oktoober 2009 - 14:45

﴾͡๏̯͡๏﴿
Postitatud 07 oktoober 2009 - 14:59

1. Suht hea on seal, aga mendid hinna sees.
3. Eramaju on ligidal, aga ma ei usu väga, et nad sisse hakkavad trügima. Meil ei tulnd vähemalt, kuigi meil oli sitaks rahvast.
3. Eramaju on ligidal, aga ma ei usu väga, et nad sisse hakkavad trügima. Meil ei tulnd vähemalt, kuigi meil oli sitaks rahvast.
Rassipassi, 17 okt 2009, 23:47, kirjutas:
Geid on peded!!!
Kristjan, 1 nov 2009, 18:48, kirjutas:
pange end põlema ja tõmmake nahui, minge mujale.
Postitatud 07 oktoober 2009 - 15:02

Postitatud 07 oktoober 2009 - 15:47

Täige nõme koht minu arust, rahvast liiga jumalt üle käinud selle koha 
Mingid jamad seal koguaeg. Kaklused mendid jne. Kohalikud trügivad peole ja mida iganes

Mingid jamad seal koguaeg. Kaklused mendid jne. Kohalikud trügivad peole ja mida iganes

Postitatud 09 oktoober 2009 - 19:56

Mul ka mingid tüübid tulid hüppama, ei tea kas olid kohalikud või mitte. Klassiõed kiskusid eemale, enne kui midagi juhtuma oleks hakanud. Majades külmkapid ei tööta, toad täiega külmad. Endale ei istu. Käisin autoga.. Sealt peaks buss Tallinna käima, mõned liikusid sellega.
Postitatud 09 oktoober 2009 - 20:06

Marsuudid käivad Estonia juurest tunnis vähemalt korra, millega saab minna ja tagasi tulla.
Postitatud 09 oktoober 2009 - 20:36

Balti jaamast läheb buss..
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat