Hüppa postitusele

Change

M: kruiis Stockholmi (soodne, kiire, piiramatult)

Sellel teemal on 26 vastust

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
  • Sugu:mees
kas iga inimene sai 4se kajuti või oli 8inimest ühes neljases?

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003
Ma sain jaanuaris 12-le inimesele piletid 150.- eeku nägu (edasi-tagasi)...
Pidasin kruiisil sünnipäeva... aga mis vahe sel on...

kinkekaardid ongi odavad... ja mida lähemale on nad aegumisele, seda odavamalt nad kätte saab... Ei pea isegi kinkekaarti olema... vaid sellel kirjas olevat pakkumise koodi...

Mulle tundub, et Y2K müüb selle aasta Bronze kinkekaarti, mis kaotab oma kehtivuse peale 21.11.2009 kuupäeva... seepärast vaja kiirelt müüa? (Võin ka eksida)

Silver kinkekaart kaotab kehtivuse 2010 Jaanuaris...

Lihtsalt väike teade, et vahetult enne neid kuupäevi saab piletid väga soodsalt kätte...

Aura

Shadows disappear

• liige
  • Liitus:18 apr 2006

wezz, 12 okt 2009, 19:24, kirjutas:

kas iga inimene sai 4se kajuti või oli 8inimest ühes neljases?

Vaata postitust

no kui loogiliselt mõtled siis 2 4.st kajutit kui on 8 inimest ju :D

Y2K

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Hinnad saadetud neile kes PM seda küsisid. Leidub neid kes väidavad, et on kallis, leidub neid kes ütlevad, et imeodav. Võta kinni, see sõltub ju mitmest asjast. Kui vaatate Tallinki kodulehte, B klassi kajutit, rohelist väljumist ja varajast broneeringut siis saate tõesti pea sama hinna mida mina pakun. Veidi kallima siiski kuid mina pakun võimalust sõita kasvõi homme või nädalavahetustel ja A klassi kajutis. Kui Sul tõesti pole vahet kas magad kapis või toas siis minupoolest võta Tallinkilt oma pilet :D Mainin ka ära, et aknaga kajut on tunduvalt suurem kui aknata - neile kes peavad nende kajutite vaheks kõigest seda, et ühel on aken ja teisel mitte.
Wolli, ei ole tegu kinkekaartidega.

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003
Nu Tallink pakub veelgi soodsamaid pileteid kui tavalise A-B klassi oma... :D A klassi 1000 eeku eest ja B klassi 500 eeku eest...

Näiteks B klassi pilet homsele väljumisele maksab 3042.- eeki...
A klassi pilet jällegi 4107.- eeki
Üksiku koha B klassi kajutihind maksab ainult 761.- eeki :D

Seega kui lähed nelja inimesega, saad KORDADES odavamalt, kui valid selle esimese B klassi kajuti... Sealjuures ma leian, et aken ei mängi tõesti suurt rolli :lol:

Ja B ning A kajutid on Baltic Queenis täpselt samasuured...
http://www.tallink.e...icQueen/cabins/
Täpsemad andmed saab kui vaadata laeva ehituse pilti...

Aga sinukaudu saab ainult toidutalonge ka osta siis?

//Ma võin ise ka kajutite pilte näidata (oma tehtud) pildistatud nii A/B kui ka allergikute ja pere kajuteid... igast eri küljest... A ja B on samasugused, ainult selle akna erinevusega... Mõõdulindiga ma seal ringi ei tõmbanud, aga oluliselt suuremad nad ei ole kohe kindlasti :facepalm: selleks ei pea 30 korda olema sõitnud et tubadel vahet teha :cry5:

Vahet isegi pole on tuba 10cm suurem või mitte...
Tallinki lehelt saab väga soodsalt pileteid osta, kui osata.

Y2K

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Wolli :D ma olen neil kruiisidel käinud enam kui 30 korda. See aasta 8 ning neist Queeniga 4 korda (ka. Queeni esimene reis). Minu laualt laeva joonisedki läbi käinud lisaks sellele, et oma silmaga pea igat tuba seal näinud. Usu, neil kajutitel on vahe. Peab tunnistama, et kodulehet on plaanide kohalt natuke vähe informatiivne jah :D
Mis puudutab sööke siis saab vajadusel needki - poole hinnaga. Kuna see ajamine on suht tülikas siis väga pole viitsinud kõigile teha. Kui lähed nt. naisega oma romantilist nv-d veetma siis loomulikult teen Sulle kõik jutud. Saad ka pudeli shampust kajutisse kui vaja. Aga mingile 16 pealisele joodiku kambale ma puht niisama ei viitsi.

mAka^

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
Käisin ka siis ära tema kaudu, nüüd jõudsin, väga positiivne.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat