Oskab mulle keegi nõu anda, et mis vahendeid (ja mis need maksma võiksid minna) oleks analoogse maketi ehitamiseks tarvis?
http://f.postimees.e...468t44h57c1.jpg
Change
Sellel teemal on 4 vastust
Postitatud 31 oktoober 2009 - 21:49

"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 31 oktoober 2009 - 22:52

Tartus oli kunagi selline pood nimega: Hobi pood
Enamus maketi asju olid seal vahtplastist...
Tegin oma maamajast maketi seal müüdavatest asjadest... aga poe uut asukohta ma ei tea...
Enamus maketi asju olid seal vahtplastist...
Tegin oma maamajast maketi seal müüdavatest asjadest... aga poe uut asukohta ma ei tea...
Postitatud 01 november 2009 - 10:48

Kunagi oli jah Tartus pood olemas kus sellist kraami ka müüdi, nüüd kahjuks seda enam ei ole. Mingisugune hobi pood on Akadeemia tänaval seal tartu poe kõrval Minumeelest oli mingi teine või komas maja Riia maante poolt ja keldrikorrusel. Seal poes aga suurt midagi ei ole vist keskendus see enamasti lennu ja automudelismile ja muu hobidega seotud kraam oli teisejärguline...läbi võid ikka hüpata.
Postitatud 01 november 2009 - 10:57

Enne kui veel tartlasi tuleb siia oma head nõud jagama siis võib ju ära ka mainida, et sel puhul on kanakukk siiski pealinnas elav inimene.
Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:
Postitatud 01 november 2009 - 11:02

Ja see on probleemiks kellele?
Ma leian, et kui Kanakukel on siiski veel jalad all, tahe olemas ja käed otsas, siis läheb ta sinna poodi kasvõi jalgsi...
Sina kui Tallinna elanik võiksid hoopis kobiseda Tallinnas asuvatest hobipoodidest kus sellist kraami müüakse, mitte üritada maha teha siinseid informatiivseid postitusi... Leimo...
Ma leian, et kui Kanakukel on siiski veel jalad all, tahe olemas ja käed otsas, siis läheb ta sinna poodi kasvõi jalgsi...
Sina kui Tallinna elanik võiksid hoopis kobiseda Tallinnas asuvatest hobipoodidest kus sellist kraami müüakse, mitte üritada maha teha siinseid informatiivseid postitusi... Leimo...
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat