Hüppa postitusele

Change

Arvuti garantiis

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 33 vastust

Krahh

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2008
  • Sugu:mees
Tere!

Probleem selles siis, et laua arvuti teist korda juba garantiis ja eelmine kord vahetati ema plaat ära ning tõmmati see korpusel olev litsent ära ja nüüd läks uuesti garantiisse ja vahetati kõvaketas ära. Probleem selline, helistati ja üeldi et kui me litsentsi ei sebi windousile siis nemad windousi enam peale ei pane.
Arvuti ostes oli windous peal.

Mis ma nüüd tegema peaks? Arvuti tagasi küsima ja piraatlusega tegelma või on mul mõni muu võimalus ka?

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
piraatlusega tegelema

Postitas pildi

marvin008

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2006

Ris7o, 30 jaan 2010, 14:11, kirjutas:

Tere!

Probleem selles siis, et laua arvuti teist korda juba garantiis ja eelmine kord vahetati ema plaat ära ning tõmmati see korpusel olev litsent ära ja nüüd läks uuesti garantiisse ja vahetati kõvaketas ära. Probleem selline, helistati ja üeldi et kui me litsentsi ei sebi windousile siis nemad windousi enam peale ei pane.
Arvuti ostes oli windous peal.

Mis ma nüüd tegema peaks? Arvuti tagasi küsima ja piraatlusega tegelma või on mul mõni muu võimalus ka?

Vaata postitust

kui sul on xp ja vana ketas alles koos windwosiga, vista ja win 7 peal pole proovind veel

http://michaelsteven...m/ViewKeyXP.htm

Krahh

Liige

• liige
Aga kas see nende süü pole ültse, et nad selle litsenti sealt kastilt eemaldasid?

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
Miks nad litsentsi ära peaks kiskuma? Ma pakun, et seal oli ikka see garantiikleeps.

Muutis Meelis, 30 jaanuar 2010 - 18:48.

Krahh

Liige

• liige
No seal oli ka litsent kuna ühtegi cd ega litsenti lipikut meile arvutiga rohkem kaasa ei antud. Ma isegi ei pidanud seda keyd sisse panema kui arvuti esimest korda tööle panin

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
Noh, siis peavad nemad sulle orika OPsüsteemi peale laskma. Nemad kakkusid selle ära.

Krahh

Liige

• liige
No selles tglt probleem ongi, et nemad ei ole nõus windousi peale panema kuna meil puudub litsent mille nad maha kakkusid ja millest ma ei osanud koopiat teha (nende arust on see minu enda lollus). Ütlesime, kaebame tarbjakaitsesse, aga neil pohh ennemgi olnud sellisedi juhtumid väitsid nemad ja nüüd ei oskagi midagi teha

-s2mmy-

Suicide Bomber

• liige
  • Liitus:22 juuni 2009
Isegi kui nemad selle ära kiskusid selle pealt, siis nad ei kavatse enda viga tunnistada.

Vähem jamamist oleks tegelede piraatlusega siis

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
Aga ikkagi, miks nad selle ära kiskusid üldse? Mismoodi see ette jäi?

Krahh

Liige

• liige
Ma räägin, et arvuti oli teist korda garantiis. Esimest korda vahetati emaplaat ära ja et kaan lahti saada tuleb see ära kakkuda...

\\A seoses selle vea tunnistasega see, et nad ütlesid, et ma olevat ise selle maha katkunud aga remondi leht on alles et emaplaat vahetati ja pandi uus kleeps peale ja nad võtsid selle uuesti garantii korras vastu.

Muutis Ris7o, 30 jaanuar 2010 - 20:45.

Henorisa

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2008
Jah, kui nemad sul selle Windows litsentsi ära krabasid siis on suht sitt lugu.. Seda võib tõlgendada kui vargusena, sest cd-key ongi see mis Windowsi puhul maksab. Puhta plast toorikuga pole sul midagi teha..

Krahh

Liige

• liige
Okei Okei ma saan ise ka aru, et mul suht sitt seis, aga no türa kui ma maksan neile arvuti eest üle 20 kilo on neil vaja siis näkku panna nii.
Pms targem on siis ikkagi arvuti ilma windousita tagasi nõuda ja piraat peale panna ? Ei tahaka nagu väga kaua ka ilma arvutita olla

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006
Keegi ei keela poest osta windowsi aga oletan, et seda sa ei soovi. Sul läheb selle jamaisega kaua, kuna nad enda viga ei tunnista, siis on aja kokkuhoiu mõttes parem piraatlusega tegeleda.
Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

Krahh

Liige

• liige
No nii oletame, et lükkan nüüd pira windousi peale, aga kas sellest võib mulle veel oma korda probleeme tekkida kui arvuti peaks uuesti remonti minema? Kuna emaplaat on juba vahetatud ja nüüd kõvakas ka ma ei imesta kui millalgi graafika kaart otsad otsustab anda.

marvin008

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2006
mine võsaga kohale, näed kohe kuidas maksavad sulle tagasi või siis sellesse kaua võib :)

kui küsida tohib mis selle teisel kettal viga oli? kui katki see on?

tegelt on jah parandus süüdi sellles, sulle tehakse ülekohut, kui on mingi tõestus võimalus et nad selle maha kiskusid, siis ei tohiks probleemi olla.

//ime et nad sulle ise pole piraati pakkund odava raha eest, ise pole kokku puutund aga olen kuulnud et tehakse nii, kindel et sellel kõvaketal midagi viga ka oli?, vennad üritavad inimstele sitta keerata vist.

Muutis marvin008, 31 jaanuar 2010 - 00:30.

Rom

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:28 veebr 2009

marvin008, 31 jaan 2010, 00:20, kirjutas:

mine võsaga kohale, näed kohe kuidas maksavad sulle tagasi või siis sellesse kaua võib :)

kui küsida tohib mis selle teisel kettal viga oli? kui katki see on?

Vaata postitust

:D:DMul arvuti töötas ligi nädal järjest(tõmbasin filme ja värke), No siis hakkas isa mölisema ja lülitasin arvuti välja, kui hommikul uuesti tööle panin siis viskas ette, et insert boot media. Küsisin ühelt IT mehelt ja ta ütles et viska garantiisse kuna see olemas ja oligi kõik. Rohkem nagu ei oska üelda kui terve või katki see on. Üeldi et vahetati ära ja windousi peale installimisel tekkisid järgnevad probleemid... nagu ma eelpool juba mainisin.
Ris7o

Muutis Rom, 31 jaanuar 2010 - 00:46.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
Ütleme nii, et garantii poisid lüpsid sind.

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
Huvi pärast siis küsiks, et mis arvutiga on tegemist ning mis firma garantiiremondiga? Vaadates, et 20k arvuti, siis äkki on tegemist Delliga?

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
Huvi pärast ise, et mida garantiis tehakse, kui piraat Windows 7 peal?
Vanasti oli originaal Vista. Ordi.
Plaan viia aga kui hakatakse ka näkku n*ssima, siis ei tea.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat