Hüppa postitusele

Change

KIIRE KIIRE . LAENUTAN KÕLAREID TARTUST !

Sellel teemal on 6 vastust

Andero12

Liige

• liige
  • Liitus:10 dets 2008
  • Sugu:mees
Kiirelt oleks vaja hiljemalt laupäeva õhtuks kella 8 kõlareid. Kõlarid võiksid olla ikka päris võimsad. ca 100W .Laenan kuna toimub pidu ja pole muusika jaoks kõlareid :D Aidake mul probleem lahendada. Hinda ärge väga palju ka küsige . Laenaksin umbes 15 tunniks neid. Transport meie poolt. Ja kindlasti tartust . email: antsupoiss12@hotmail.com

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004

Andero12, 9 apr 2010, 15:10, kirjutas:

Kiirelt oleks vaja hiljemalt laupäeva õhtuks kella 8 kõlareid. Kõlarid võiksid olla ikka päris võimsad. ca 100W .Laenan kuna toimub pidu ja pole muusika jaoks kõlareid :D Aidake mul probleem lahendada. Hinda ärge väga palju ka küsige . Laenaksin umbes 15 tunniks neid. Transport meie poolt. Ja kindlasti tartust . email: antsupoiss12@hotmail.com

Vaata postitust

Panen Võibolla rappa praegu aga ma usun ,et sa tahad ikka 1000w Kõlareid mitte 100w.

http://www.soundserv.ee/kontakt.html

Tehnikaladu asub neil Tartus igaljuhul.

http://gearhead.ee/helitehnika-rent/?gclid...CFVVo4wodyQw2_Q <<< Tallinnas kahjuks kuid kunagi ei tea igaks juhuks mainin ära.

Muutis Rinx, 09 aprill 2010 - 16:45.

-kiuro-

Ükskõiksus teeb ükskõikseks.

• liige
  • Liitus:17 märts 2005
usun, et paned rappa. Mul oli sünnipäevapeol 2 150W aktiivkõlarit. 1 ei töödanud. Ja muusikat oli parajalt.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

-kiuro-, 9 apr 2010, 17:55, kirjutas:

usun, et paned rappa. Mul oli sünnipäevapeol 2 150W aktiivkõlarit. 1 ei töödanud. Ja muusikat oli parajalt.

Vaata postitust

100w nüüd küll mingi võimsus pole, arvuti kõlarid ju, jama pidu oli kui sul 1 150w kõlar.

sa tahad arvuti taha ühendada või sul võim ka olemas?

//küsisin seda teema algatajalt

Muutis Mihkel^, 09 aprill 2010 - 18:21.

-kiuro-

Ükskõiksus teeb ükskõikseks.

• liige
  • Liitus:17 märts 2005
Sorri, aga minu postis ma ütlesin, et 150W aktiivikad. Aktiivikal on esiteks omal võim sees. Ja teiseks ma lasin läbi puldi ka. Toitis ära, rohkemgi veel, isegi bändiga sai korralikult esinetud.

Andero12

Liige

• liige
  • Liitus:10 dets 2008
tegelikult on eelarve päris väike, ja oleks soovi ikkagi ca 100-150w kõlareid, kuna ruum ei ole väga suur, kus pidu toimub. Eelistan eraisikult laenamist. Palun aidake hädast välja

Stiilne Siil

Liige

• liige
  • Liitus:07 jaan 2005
peole kutsud ja naisi saab siis võin isegi mõelda. mul 4x 150W kõllid. Kus ja mis pidu on?

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat