Hüppa postitusele

Change

M: iPod Nano 2gb

Sellel teemal on 16 vastust

*Andre*

Liige

• liige
  • Liitus:11 jaan 2007
  • Sugu:mees
Tervist.

On müügiks pakkuda 2nd generation iPod Nano 2 gigabaidi mäluga. Tegu on (tüüpilise iPod Nanoga võrreldes) vähekriimustatud isendiga. Muidugi on see hõbedast tooni ehk silver.

Kriimustused neil Apple iPod Nano masinatel on suhteliselt suureks probleemiks algusaegadest olnud ja ei saa me siin üle ega ümber et mõninga kasutamise peale on tekkinud tagakaanele mõningad kriimud.

Postitas pildi
kliki siia et näha digipeegel kaameraga üles võetud fotot iPodist!

Kaasa saab muidugi USB-to-ipod kaabli (sellega laed akut ja laule paned ka iTunesi abiga iPodi) ja kõrvaklapid (Apple tehase toodang muidugist).

Hind on iga huvitatud inimese enda pakkuda. Umbes 700 krooni piires kui võimalik. Juhul kui on tegu mingisuguse postipaki saatmisega punktist A punkti F, siis peaks ka ostja tasuma postikulud. Käest-kätte tehingut saab korraldada Viljandis (saame selveri ees kokku sina annad raha mina annan iPodi koos kaasaskäivaga). Tee pakkumine juba kohe.

Endapoolseks komplimendiks võin jätta peale ka natuke mainstream raadiomussi (ehk seda mida kuuled sina iga päev Sky Plusist). Sellega ei kaasne lisatulu kuna ei ole kasutatud iTunesi poenurka.

Võtan siis kokku kiirelt, et 2gb 2. generatsioon iPod Nano (üldiselt vähe kasutatud, ostetud 2008). Kaasas USB juhe ja kõrvaklapid. Kontaktiks minuga sobib +37256610359, kui juhuslikult oled lähedal ja soovid kohe ära osta vms.

Õhtut.

Muutis *Andre*, 17 mai 2010 - 17:45.

cmk

Liige

• liige
  • Liitus:09 apr 2006
Kas esimene generatsioon ei jää alla mitte teisele ? kui mul on õigus ja olen hindu uurinud siis sa ehk küsid natuke liiga palju ikka selle eest.

(vabandan kui eksin, pole väga kursis)
/Liiga suur signatuur.

*Andre*

Liige

• liige
2. generatsioonil on kriimustuste vastane alumiiniumist kere, lisaks laulude kuulamise aega on akul väidetavalt 10 tundi rohkem.

Aga hinna poolest on asi selles, et kui paistab et teine vend, kes müüb 2. gen iPodi 400 krooniga, on selle saanud kusagilt odavalt sõbra käest, siis siin on tegu ikkagi kaks aastat tagasi kallis olnud iPodiga.

Lisaks on see palju parem ka paljudest isegi 2010. tootmises olevatest MP3 mängijatest, mida müüakse ka hingehinnaga. Seda arvestades, et kes tahab endale jooksule kaasa head muusika pleierit või jõusaali vene meeste karjumist summutama seda, siis sobib perfektselt.

Ma ka mingi spetsialist ei ole.

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Sooviks pilti tootest endast.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

balls

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2009
1genile saab panna ka rockboxi,millega saab vaadat videosid ja lahedaid mänhe!! 2gen omale ei saa minu arust,no mänge ant saab

Muutis balls, 04 mai 2010 - 13:23.

:P

*Andre*

Liige

• liige

E-THUG, 4 mai 2010, 10:23, kirjutas:

Sooviks pilti tootest endast.

Vaata postitust

Tõesti loodan et sinu ootused selle pildi suhtes ei olnud kõrged. iPod on nagu iPod ikka, on eespool ära märgitud et kahjuks on Nano 1. generatsioonil puudus sage kriimude esinemine. Hea hoidmise tõttu on mõned kriimud tagaküljel.

Tsitaat

Kuid kuna mul isa võttis seekord digipeegelkaamera Soome kaasa on mulle jäänud kasutada vaid 3.2 megapiksline Sony Ericssoni kaamera.

Postitas pildi
(vabandust, tegu on hea valguse, halva säriaja jms kokkulangemisega - Sony Ericsson)

See Rockbox asi igati positiivne ! :)

Wreck!e

Architect of Universe

• liige
  • Liitus:05 nov 2007
Antud pildil on ju iPod nano 2. generatsioon. Täiesti kindel selles, sest olin kunagi 1. generatsiooni omanik.

balls

Liige

• liige
  • Liitus:19 mai 2009

Wreck!e, 4 mai 2010, 22:07, kirjutas:

Antud pildil on ju iPod nano 2. generatsioon. Täiesti kindel selles, sest olin kunagi 1. generatsiooni omanik.

Vaata postitust

vastan täpselt samaga!!
:P

*Andre*

Liige

• liige
Veider. Vead 1. postituses parandatud. Ja asi on siiani müügis. Fakt et tegu on 2. generatsiooni Nanoga muudab väärtustki natukene. Ikka on iPod müügis 700 krooniga!

Oli küll üks huvitatud foorumikaaslane kuid temast pole kuulda olnud.

Täna õhtupoole lisan ka digipeegelkaameraga tehtud pildi.

Code

Liige

• liige
  • Liitus:30 jaan 2009
See teema on eeskujuks teistele kuidas teha müügiteemat :D

Alvar

"Neiu oli avatud nagu R-kioski aknad pronksööl."

• liige
  • Liitus:12 veebr 2005
Endal sama ainult must. Ja pean mainima ,et väga ustav on.
Ainuke miinus on see ,et "Hold" nupp läheb mingi aja jooksul perse.
A.
You know the world is messed up when the world's best rapper is white,
the best golfer is black, the tallest man in the NBA is Asian,
and the girl with the highest voice is Justin Bieber.

*Andre*

Liige

• liige
Saadaval kõrgema kvaliteediga pilt. iPod on ikka müügiks alghinnaga 700.- ja ega eriti ei oota et keegi seda üle pakuks. Viljandis saab käest kätte, vastasel juhul tasub ostja saatmiskulud (võib proovida ka smartpost, pidi ju olema revolutsioon pakkide transpordis).

*Andre*

Liige

• liige
Tooks siis ülespoole seda teemat. Tundus et mõni vend on huvitatud aga neist pole kuulda olnud nüüd. Soovib keegi ikka.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
On alles veel, mul klassivend ilmselt ostaks ära :(
ಠ_ಠ
Tehtud!

*Andre*

Liige

• liige