Hüppa postitusele

Change

Kanep.

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 17 vastust

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007
  • Sugu:mees
Kuidas hetkel selle kanepiga lood on?
olen kuulnud, et kui omad üle 4g siis läheb see diilerdamise alla ja olen ka kuskil võib-olla valesti kuulnud et kui oled teinud kanepit siis selle eest trahvi ei saa?
ma ei tea oskab keegi täpselt infot anda selle kõige kohta, et kuidas hetkel eestis need seadused kanepiga seoses on.

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
tean seda, et kui sa jääd pilves peaga mendile vahele, a sul endal kanepit pole taskus või kusagil, siis trahvi ega midagi ei saa selle eest.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Mis sa tahad gedod peale võtta? :)

Suur kogus on kogus, mis piisab 10le inimesele narkojoobe tekitamise.

Üldse see "diileri" kogust ei olegi olemas, kui omad ja vahele jääd, oled nende silmis diiler.

Jap +1 muhe.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007
viimasel ajal palju seda ime kraami tarbinud.. et soovisin lihtsalt kursis olla, aga okei eks ma siis tean, rollin ühikas mahvi valmis ennem kui pirogovile pilvikländi

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

Koit

Liige

• liige
  • Liitus:04 jaan 2005

muhemees666, 17 mai 2010, 11:41, kirjutas:

tean seda, et kui sa jääd pilves peaga mendile vahele, a sul endal kanepit pole taskus või kusagil, siis trahvi ega midagi ei saa selle eest.

Vaata postitust

päriselt? :) :D

muhemees

Vana Hea

• liige

Koit, 17 mai 2010, 17:51, kirjutas:

päriselt? :) :D

Vaata postitust

jh, hetkel ei leia artiklit kahjuks, a see oli eelmine aasta, kui mingi tüüp jäi kanepijoobes vahele ja ment tegi trahvi ning tüüp andis asja kohtusse väitega, et keegi pani talle koogi sisse kanepit vms :D ehk siis kui sa oled pilves ja ei kanna narkot kaasas, ei saa ment tõestada, et sa seda teadlikult tarbinud oled

Dynamo

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
vähemalt 5g ja on diilerdamine
seda asja tean ka, et kui politsei ei näe tarbimas, siis ta ei saa tõestada, et sina selles süüdi oled, äkki mürgitati vms, aga ma ei ole praktikas sellega eriti tutvunud

Nomel

you got it.

• liige
  • Liitus:10 apr 2007
See on nii kahtlane. Sama hästi olen maitea hullem narkomaan, süstin veeni värki särki, sis tuleb ment teeb protokolli - siis võin öelda seda ka, et ma ise magasin diivanil ja mingi sõber või keegi süstis mind (maeiteamidagi). !?

Jenkem

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2006
minuni on jõudnud jutt et kuni 50g-d vist on väärtegu ja üle selle on krim asi aga pole kindel. muidu diiler oled siis kui leitakse stashi + raha. vähemalt tuttaval oli nii

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Sõber jäi 2-3 aastat tagasi folgil pilves peaga mendile vahele, mitte midagi kaasa polnud, veetis öö arestimajas ja sai 2.5k trahvi.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Cässu.

.: Tohm :.

• liige
  • Liitus:14 dets 2006
  • Sugu:naine

Mart., 18 mai 2010, 13:51, kirjutas:

minuni on jõudnud jutt et kuni 50g-d vist on väärtegu ja üle selle on krim asi aga pole kindel. muidu diiler oled siis kui leitakse stashi + raha. vähemalt tuttaval oli nii

Vaata postitust

elu näidanud, et ei ole see kogus nii oluline, ka 10g kanti kaasas kandes tuleb krimka, eriti kui see krippidesse pakendatud jne.
All about the FUN!

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

muhemees666, 17 mai 2010, 20:31, kirjutas:

jh, hetkel ei leia artiklit kahjuks, a see oli eelmine aasta, kui mingi tüüp jäi kanepijoobes vahele ja ment tegi trahvi ning tüüp andis asja kohtusse väitega, et keegi pani talle koogi sisse kanepit vms :) ehk siis kui sa oled pilves ja ei kanna narkot kaasas, ei saa ment tõestada, et sa seda teadlikult tarbinud oled

Vaata postitust

Minu mäletamist mööda oli jutt selline, et politseikonstaabli poeg jäi narkojoobes vahele. Rääkis, et hääletas ning mingised vennad võtsid ta peale. Mehed autos tõmbasid midagi ja tema hingas ka seda sisse. Ei suudetud vist vastupidist tõestada.
jou

muhemees

Vana Hea

• liige

XchopperX, 18 mai 2010, 14:03, kirjutas:

Sõber jäi 2-3 aastat tagasi folgil pilves peaga mendile vahele, mitte midagi kaasa polnud, veetis öö arestimajas ja sai 2.5k trahvi.

Vaata postitust

2-3 aastat tagasi jh, pärast seda eelmise aasta juhtumit on niisama pilves ringi trippimine ohutu

M44gic, 18 mai 2010, 16:23, kirjutas:

Minu mäletamist mööda oli jutt selline, et politseikonstaabli poeg jäi narkojoobes vahele. Rääkis, et hääletas ning mingised vennad võtsid ta peale. Mehed autos tõmbasid midagi ja tema hingas ka seda sisse. Ei suudetud vist vastupidist tõestada.

Vaata postitust

täpselt seda lugu ma ei mäleta, vb-olla oli tõesti nii. igatahes jõustus otsus, et kui sul kraami kaasas pole, siis ei tehta sinuga midagi :)

RED

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2002
  • Sugu:ei ütle
Kui omad sellist kogust, millest võib järeldada, et sa ei tõmba seda üksi, sellisel juhul oledki diiler.
4g on täiesti reaalne.
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Who's that riding into the sun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man with the itchy gun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man who kills for fun!<br /><br /><br /><br />
Psy-cho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad!<br /><br /><br /><br />
He sleeps with a gun, but he loves his son.<br /><br /><br /><br />
Killed his wife 'cause she weighed a ton... Psycho Dad!</span>

KULTIVAATOR

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 sept 2009
Klassivend jäi sügisel vahele, mingit pulka nühiti koolis kaenlaalla. Sai mingi 1k+ trahvi. Muidu jah peab neile ikka igasugust paska ajama et pääseda.

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006
Suur kogus on üle 1g. Mendid käisid koolis rääkimas.
"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

KAABAKAS, 18 mai 2010, 20:33, kirjutas:

Klassivend jäi sügisel vahele, mingit pulka nühiti koolis kaenlaalla. Sai mingi 1k+ trahvi. Muidu jah peab neile ikka igasugust paska ajama et pääseda.

Vaata postitust

mis asja? oskab keegi ehk veidi lähemalt rääkida
jou

muhemees

Vana Hea

• liige
http://www.erowid.or...s_testing.shtml
pea 3 kuud on karvadest võimalik thc'd tuvastada

1 kasutaja(t) loeb seda teemat