mida te reostate selle tüübi teemat oma spetsialistide juttudega, pani oma hinna siia, mõistlik hind, tingige kui soovite aga ärge hakake ütlema et see pole väärt, kui ei ole siis brauseril on olemas back nupp. Anna tuld müügiga, täiesti mõistlik hind.
Change
Sellel teemal on 27 vastust
Postitatud 27 mai 2010 - 22:45

Postitatud 28 mai 2010 - 08:28

dam1ni, 27 mai 2010, 23:45, kirjutas:
Saad aru selline teema on sama nagu ma paneks oma auto müüki.
Müüa heas korras BMW, 1999a mudel, raha tahaks 200 000.
Hind tuleneb sellest, et isa soovitas.
See teema on nii poolik, kui veel olla saab. Juppide detailid märkimata. Arvuti toiteplokk antakse ilmselt tasuta kaasa või selline asi puudub, sest seda pole märgiutd. Kui teema algataja tahab selle kasti eest oma nõutud summat, oleks tark kirjutada korralik teema, koos vastava infoga, mis võib selle arvut hinda tõsta.
Postitatud 28 mai 2010 - 10:03

dam1ni, 27 mai 2010, 23:45, kirjutas:
+1 Täiesti mõistlik hind pole midagi vingud. Edu müümisel !
logitech no tõesti ? mõtlesid ka kui postitasid ? ta kirjutas tähtsamad andmed ja kõik, pole vaja vinguda pisidetailide kallal. ( ilmselgelt pole tal kogemusi ja pole selline SPETSIALIST nagu sina oled

( toiteplokk on arvatavasti ikka kaasa, kui sa teed autoteema kas sa siis kirjutad, et kaasas ka ROOL ? see on iseenesest mõistetav, et sellised asjad on kaasas, või mis sa arvad ? )
Postitatud 28 mai 2010 - 11:01

Samahästi võiks küsida ju, et kas on ikka restardi nupp olemas või selle peab ka juurde ostma?

Postitatud 28 mai 2010 - 12:58

Saate aru w ?
Kui sa tuled oma arvutit müüma ja küsid ülemõistuse kõrget hinda, siis oleks vaja ennast õigustada. See toiteplokk, mis seal sees istub võib olla kõige kallim jupp kogu arvutis üldse. Selline üldise sepci kirjutamine on äärmisel halb. See on pigem enda laiskus, et ei viitsi avutit lahti kruvida ja täpseid andmeid kirja panna.
Ma annan teema algatajale head nõu, sest kui ta tahab seda hinda saada mis on mainitud, tuleks vastav teema teha ja näha pisut vaeva.
Kui sa tuled oma arvutit müüma ja küsid ülemõistuse kõrget hinda, siis oleks vaja ennast õigustada. See toiteplokk, mis seal sees istub võib olla kõige kallim jupp kogu arvutis üldse. Selline üldise sepci kirjutamine on äärmisel halb. See on pigem enda laiskus, et ei viitsi avutit lahti kruvida ja täpseid andmeid kirja panna.
Ma annan teema algatajale head nõu, sest kui ta tahab seda hinda saada mis on mainitud, tuleks vastav teema teha ja näha pisut vaeva.
Postitatud 28 mai 2010 - 13:06

on keegi juba pakkunud ka midagi?
Kus asud muidu... vb tuleks võtaks ära isegi, midagi kindlalt siiski ei luba.
Kus asud muidu... vb tuleks võtaks ära isegi, midagi kindlalt siiski ei luba.
Postitatud 28 mai 2010 - 13:11

allstar, 28 mai 2010, 15:06, kirjutas:
asun Tallinnas, tee oma pakkumine ja arutame. Olen nõus ka postiga saatma.
logitechile: Ei oska kuskilt mingeid täpsemaid andmeid vaadata. Vabandan väga, et ma pole IT alal spetsialist. Info garantii kohta tuleb täna, sest ei tea ise, kus need paberid on ja pean isa ära ootama.
Arvuti müügihinna sain isa sõbra käest, kes on IT-spets. Tema sõnul on selline hind sobiv.
Muutis GreeN ;, 28 mai 2010 - 13:14.
Postitatud 28 mai 2010 - 13:22

1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat