Hüppa postitusele

Change

Return of Dubshack w Cotti


Teemale pole keegi vastanud

#1
judaz

    juggernaut

  • auliige
  • Postitusi:12 120
  • Liitus:19 aug 2005
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Eesti
acthung!
Postitas pildi
20. august 2010 | Korter (Roseni 9)

DUBSTEP.EE & DUUBEL ESITLEVAD: RETURN OF DUBSHACK 2!

featuring



COTTI [UK] - SUMTING NEW, SOUL JAZZ

http://www.myspace.com/cot4n

Cotti on dubstepi sünnilinnast Croydonist pärit tuntud produtsent/DJ/MC. Aasta tagasi asutas ta labeli Sumting New, mille pushimisega ta praegu innukalt tegeleb. Cotti on kahtlemata üks dubstepi tipptegijaid, tema sound on unikaalne mikstuur, reggae loovalt segatud grime'i ja garaažiga. See mees domineerib UK dubstepi vokaalset poolt.
Cotti on olnud dubstepi skene osa dubstepi algusaegadest saati kui FWD ja DMZ alles alustasid. Cotti on mänginud mõlemal üritusel, mis andsid tema muusikakarjäärile tugeva tõuke. Esimesed, kellele tema sound meeldis olid Loefah ning Chef, kes tutvustasid Cottit teistele dubstepi pioneeridele. Cotti mängis DMZ'l kui ta oli vaid 3 kuud DJ'na tegev olnud.
Ta tsementeeris kiirelt oma nime žanri sisse, saades toetust sellistelt tegijatelt nagu Mala, Coki, Loefah, Skream, Hatcha, N-Type, Caspa, Rusko, Plastician, Kode9, Pinch, The Bug, Maryanne Hobbs ja eriti DJ Chefilt, kes sai esimesena käpad külge sellistele klassikutele nagu 'Sensi Dub' (2007), 'The Legacy' (2007), 'I Don't Give A Dub' (2007) ja tantsupõranda hümnidele 'Calm Down' (2008) ja 'Rise Da Temperature' (2009).
Cotti lood olid ka massiivsete Soul Jazz kogumike 'Box Of Dub 2' ja 'Stepper Delight 2' peal.

LOCALS:
SIEGE KRU (QUARAH, DESERTION, SLIN, KRIO) - DUBSTEP.EE
BISWEED - SMOKIN SESSIONS, DUB:IOUZ

PILET 100 KOGU ÖÖ

















1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat