Hüppa postitusele

Change

Pakun teenust! Soodsad xbox, Ps3, psp jupid!

Sellel teemal on 81 vastust

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005
  • Sugu:mees
MIDA TE TROLLITE ? Kui igav siis mingi huiake mujal. Tüüp just ütles, et võib usaldusväärsele inimesele ise ette saata kauba, milles probleem ?

Jah, tal ei ole garantiid anda.
Jah, ta jutt ei tundu usaldusväärne.
Jah, ta tudub ka kahtlane.

Neid asju võib hulgi nimetada, kuid kui ta ju ütles nüüd lõpuks, et võib ette käis siis pole vaja rohkem trollida siin.

// mõni mode või keegi oleks võinud siin ammu pooletel warni panna lihtsalt koguaeg ühe sama jutu kordamise eest. :cry5:

// Ise kahjuks midagi tellida ei soovi.

Muutis Eliit, 17 september 2010 - 18:56.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

xonix, 17 sept 2010, 19:23, kirjutas:

Sest ma pole firma ega midagi. See pole lihtsalt võimalik...

Vaata postitust

Ega sina, vaeseke, ei peagi garantiid pakkuma. Kui sa siin vahendamisega tegeled, peaks algallikas garantiid pakkuma, kui ka see kanal seda ei paku, võib täitsa kenasti väita, et äkki ikka ei ole originaalid.
Ja palun räägi konkreetselt mõnest osast näitena, mis juba ostetud on.

xonix

Nolakunn

• liige
  • Liitus:26 aug 2010
Bullshit starts again.
Paar Eliit-i taolist venda võiks veel postitada, siis oleks asi korras.

Indahell

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2005
Aga tal jumala õigus, et kui sa tellid firmast ja asjad pole piraadid siis euroopa sisene garantii peaks asjal olemas ka olema. Niiet pmst sa ajad siin mingit paska ja hiina tooteid loodad maha ärida. Anna paar lehekülge, kust sa tellid ?! sa ei suuda üht lehekülge ka näidata, et asi poleks piraat jne..

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009
Ma arvan, et teema kinni panek pole enam kaugel, varsti viskab ühel modedest kopa ette ja teema sulgetakse, niiet poisid võtke vaiksemalt, laske poisil areneda, alles algaja selles noh...las olla, harjutamine teeb meistriks.Te võiksite pigem talle ideid saata PM teel kuidas edukas müügimees/vahendaja olla?

Vabandan reostuse eest, ostusoovi pole. :/

Külaline_August_*

• külalised

xonix, 17 sept 2010, 20:09, kirjutas:

Bullshit starts again.
Paar Eliit-i taolist venda võiks veel postitada, siis oleks asi korras.

Vaata postitust

Saad sa üldse aru, et enamus postid siin teemas on sinu aitamiseks?

xonix

Nolakunn

• liige

cester, 17 sept 2010, 20:24, kirjutas:

Aga tal jumala õigus, et kui sa tellid firmast ja asjad pole piraadid siis euroopa sisene garantii peaks asjal olemas ka olema. Niiet pmst sa ajad siin mingit paska ja hiina tooteid loodad maha ärida. Anna paar lehekülge, kust sa tellid ?! sa ei suuda üht lehekülge ka näidata, et asi poleks piraat jne..

Vaata postitust

No see, et kehtib on täiesti võimalik, ma pole lihtsalt selles 100% kindel.

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009

xonix, 17 sept 2010, 20:44, kirjutas:

No see, et kehtib on täiesti võimalik, ma pole lihtsalt selles 100% kindel.

Vaata postitust

Sinu nomineerime küll Neonet 2010 aasta ärimeheks.

Muutis Wings, 18 september 2010 - 02:27.

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
kõik xonixi müügi teemad rikute ära :cry5:

xonix

Nolakunn

• liige
See on see neonet.

Aleks.

Liige

• liige
  • Liitus:23 mai 2006
Tegelt ka, las poiss äritseb, otsige nüüd keegi usaldusväärne isik kes tahab midagi ja las tellib talt ilma ettemaksuta midagi ja asi korras.

Külaline_August_*

• külalised

xonix, 17 sept 2010, 21:59, kirjutas:

See on see neonet.

Vaata postitust

Mida sa mees halad?
Sinult küsitakse konkreetselt, aga sa ei oska muud, kui öelda, et neonetis on debiilikud ja mida iganes. Mitte, et ma seda väidet püüaksin kummutada, aga äkki vastad ka mõnele küsimusele.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005
Kas te tõesti poste ei LOE ? Jah, ta ei ole vb. väga kursis asjadega mida müüb. On alles algaja ega tea midagi. Kuid ta ütles, et võib usaldusväärsele inimesele ETTE ANDA. Teate ikka mis see tähendab ? Ma ei usu, et kui ta mingit crappi müüks või üritaks siin hullult üle lasta kedagi siis sellist võimalust pakuks.

//Tee jah kellegiga äri ära ning siis saab teada mis kaubaga tegu. :cry5:

Muutis Eliit, 17 september 2010 - 21:59.

xonix

Nolakunn

• liige
Tundub, et saan võibolla kasutaja Jk-ga ärile.

Dwajt

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Eliit, 17 sept 2010, 22:49, kirjutas:

Kas te tõesti poste ei LOE ? Jah, ta ei ole vb. väga kursis asjadega mida müüb. On alles algaja ega tea midagi. Kuid ta ütles, et võib usaldusväärsele inimesele ETTE ANDA. Teate ikka mis see tähendab ? Ma ei usu, et kui ta mingit crappi müüks või üritaks siin hullult üle lasta kedagi siis sellist võimalust pakuks.

//Tee jah kellegiga äri ära ning siis saab teada mis kaubaga tegu.  :cry5:

Vaata postitust

Ise ostaksid siga kotis? Ei tea kust toode tuleb, ei tea kas on originaal, ei tea kas on garantii jne.. Ausaltöeldes ei kutsu ju ostma, või mis?
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."

Jk

Isiklik

• liige
  • Liitus:08 märts 2008

xonix, 17 sept 2010, 22:57, kirjutas:

Tundub, et saan võibolla kasutaja Jk-ga ärile.

Vaata postitust

Siiski pean sind kahjuks seekord kurvastama. Tahtsin sinuga teha näiliselt tehingut, et teada saada, kes sa oled. Nüüd sain teada. Ei hakka küll sinu isikuandmeid avaldama, kuid google põhjal ei ole tal siiamaani pettustega tegemist olnud, kuid vanuse poolest võiks järeldada, et tahad teenida lisaraha millegagi milles sa ise päris hästi kindel ei ole, lähtudes sinu enda hetkeemotsioonile (dele).
Minu soovitusi sinule: Tee kõigepealt endale kindlaks mida ja kellele sa müüd! Vormista oma kuulutused korrektselt, sisaldades TÄPSEID fakte oma müüdava teenuse/kauba kohta. Sa ei saa päris nii ka, et käid kuskil mujal foorumis või kuuled, et mõni sõber teenib millegagi jube hästi ja üritad siis temast eeskuju võttes sarnase või koguni sama diiliga sama teenida. Üldjuhul kes millegiga hästi teenib (pean silmas just neid, kes teenivad lisataskuraha sellega) on teinud selleks korraliku ettevalmistuse.

Kui oma nišši leiad siis jõudu tööle, kuid hetkel pead sellega veel palju vaeva nägema!

Muutis Jk, 17 september 2010 - 22:42.

normik

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2004

KeegiKolmas, 16 sept 2010, 21:18, kirjutas:

Oot, ma vist ei tunne jah asja.

Nii, kuidas siis su busines välja näeb, sa ütled mulle msnis, kanna 500 sellele sellele kontole ja vsjoo?

Selgituseks panen kingitus?

Ei noh tore.

Vaata postitust

Silmakirjalik veits?
Ise müüsid samamoodi msnis omal feik vöid, kellasi ja mida kõike veel. Kõvad ärimehed mõlemad. Mis firmaga on Watchjoy.eu tegemist? Registrikood jne.

Muutis normik, 17 september 2010 - 23:26.

Olgu ratsu hea või halb, kannustad, siis nelja ajad.
Olgu naine hea või halb, ikka vemmalt vajab.

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005

normik, 18 sept 2010, 00:21, kirjutas:

Silmakirjalik veits?
Ise müüsid samamoodi msnis omal feik vöid, kellasi ja mida kõike veel. Kõvad ärimehed mõlemad. Mis firmaga on Watchjoy.eu tegemist? Registrikood jne.

Vaata postitust

Esiteks, ma pole kunagi varjanud, kust kaup tuleb.
Mul oli tagastamisvõimalus jne jne.

Ja ma ei müünud neid msnis :cry5:

RaiX

Kasutaja

• valideerimisel
  • Liitus:10 apr 2007
Njaaa, ega see Xonix ei tea jah ärimaailmast midagi. Arvas, et nii saab kergelt raha teenida..
Aga no, ma ei saa aru, miks KeegiKolmas üldse viitsib temaga rääkida igast maksudest jne, see on ju kohe aru saada, et Xonix ise ei taju sellest midagi. Milleks veel mõnitada. Ei usu, et sa ise ennast /keegikolmas) FIE-ks oled registreerinud, kui neid feik asju tellisid? Kui jah, siis good for you, saad igast sots makse maksta. Kui ei, siis ise tegelesid ka illegaalse äriga ning trollid siin mõnusalt praegu.
Jee, mul on ka vahvlis igast eeskujuliku staatused, 90 teh ning 3k poste, wooo. Aga ma õnneks ei ajaks sellist paska vastu. Ning iga postiga muutub teemaalgataja lihtsalt järjest lollimaks kõikide lugejate silmis.

Muutis RaiX, 18 september 2010 - 00:25.

donkament, 10 aug 2010, 00:17, kirjutas:

ma ei saa aru, kuidas inimesed tulevad segi olles selle peale, et ah jooks õige liitri vett ära, muidu hommikul pohmell. ma alles hommikut kuskilt x kohast, kuhu ära vajunud olen, tulen selle peale, et peaks midagi pohmelli vastu tegema.

Vaata postitust

itumi

1337

• liige
  • Liitus:17 jaan 2007
oleks mul midagi müüdavatest asjadest vaja siis ostaks meelega, et teistel suu kinni panna, aga kahjuks mul ei ole vaja antud juppe :cry5:
:(

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat