Hüppa postitusele

Change

Arvuti ekraan läheb mustaks.

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 9 vastust

Kala²

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2008
  • Sugu:mees
Tegu siis sellise imeliku probleemiga, et minu HP Pavilion dv6000'l läheb vahepeal pilt tasku.
Alguses oli nii et kui laadija oli tagant ära, siis läks mustaks, nüüd aga ka juba laadijaga.
Iga kord ennem selle tegemist, hakkab pilt tuhmuma, või noh, väriseb erinevatel tumedust sagedustega, nagu on väga õrnalt näga et korra läheb veits tuumedamaks, ja seda teeb ta väga kiiresti, ning õrnalt (väga vähe on aru saada)
Arvutil eelmised probleemid olnud ülekuumenemine (oli tolmune, juba poest ostes) ja 1 kord ei läinud tööle (viisin tuttava arvutispetsi juurde aga tema ka viga ei leidnud, tegi arvuti lahti korra ja kinni tagasi, siis läks ise käima)
Keegi teab miks nii teeb ja kas saab ise parandada selle viga ?'
:D
//ei saanudgi teksti korraga valmis kirjutada, pani korra pange ära.

Muutis Kala², 19 september 2010 - 20:45.

Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Kas pilt on must või täitsa väljas? Proovi hästi lähedalt vaadata kas näed midagi, vajadusel pane lambivalgus ka juurde. Teiseks, kui viskab taskusse tasuks vaadata, kas äkki mingit moodi läpaka kaant liigutades tuleb pilt ette vms. Esialgu vaata neid siis saab äkki edasi öelda midagi targemat.

Kala²

Liige

• liige

kreidy, ,19 sept 2010, 21:44, kirjutas:

Kas pilt on must või täitsa väljas? Proovi hästi lähedalt vaadata kas näed midagi, vajadusel pane lambivalgus ka juurde. Teiseks, kui viskab taskusse tasuks vaadata, kas äkki mingit moodi läpaka kaant liigutades tuleb pilt ette vms. Esialgu vaata neid siis saab äkki edasi öelda midagi targemat.

Vaata postitust

see et väga vähe on tausta näha, aga selle järgi resa ma küll teha ei saanud, panin sleep, ekraani kähku kinni-lahti ja tuli tagasi pilt, ekraani juhtmetes äkki midagi katki/lahti ?
Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
Ma kahtlusan, et äkki on lambid/konded läbi.

Kaua sul see pilt ees püsib? On ta hakkanud tihedamini välja lükkama? Kui on see siis õige peal sul püsib pilt ainutl sekundi ees, kui sedagi.

Muutis kreidy ,, 19 september 2010 - 20:51.

Kala²

Liige

• liige
No vanasti oli ideaal, siis kui ma esimest korda teada sain (ilma laadijatta) oli nii et tõmbasid laadija välja ning mingi 2-5 minuti pärast, aga see oli umbes suvel, ja täna oli esimest korda koos ladijaga ... 2 korda järjest, 1 enne teema alustamis ja teine selle ajal, praegu natukene veel vilkunud aga muud midagi.

//Muidugi arvuti viimased 2 päeva öösel boti ka jooksutanud, päeval saab natukene puhata, seda ka ainult 1-2h.
Enne bottimist (2 nädalat tagasi) lülitasin iga päev välja ja tööpäevadel olen väga vähe sees.

Muutis Kala², 19 september 2010 - 20:58.

Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
Umm, tegelt niimoodi on raske anda nõu. Ainuke kõige mõistlikum nõu on, et vii see arvut teenindusse ja lase asjatundjatel üle vaadata. Ise läpaka kaane alla minna ja seal vaadata kuidas on lood vooluga vms on keeruline.

Tekkis küsimus, et sul lülitub ta hetkel välja kui arvut juba on pikalt käinud või ka vahetult peale sisse lülitamist? Seda siis kui arvut on pikalt väljas olnud ja lülitad sisse kas ta lülitab siis õige pea välja?

Asi võib olla veel videokaardi üle kuumenemises, kuid selle sümptom on pildi täiesti ära kadumine rohkem. Mina jään kahtlustama lampe/kondesi, kuid äkki mõni targem oskab siin paremat nõu anda.

EDIT// Kui sul arvut nii kaua sees, siis tõesti anna videokaardile ka puhkust, eriti kui tegemist on läpakaga.
Sel juhul, kuna sa arvutit kasutad nagunii tihti, kogub see paratamatult tolmu, niisiis esialgu võiks puhastada korralikult ära. Äkki vendikas ei tööta enam korralikult ja ei jahuta piisavalt videokaarti. Kui see ei aita, siis on märgid, et sul hakkab midagi läbi minema.

Muutis kreidy ,, 19 september 2010 - 21:02.

Kala²

Liige

• liige
Mingi ajaline seos asjal ei tundu olevat, ennem oli kasvõi külmalt, täna aga arvuti päris hästi tööd teinud.
Arvutit parandusse aga viia ei saa, see mul väga tähtis koolis, üritan võibolla reedel ära viia, kui nõustutakse nädalavahetusel tegema ;/

videokaardi ülekuumenemist olen lauaarvutil näinud ja siis jooksis pilt kokku ennem, siis läks üldse täielikult ruuduliseks ja siis vist kadus pilt eest.

Igatahes kui ise kuidagi ei saa seda korda teha, siis üritan ekraaniga jamada kui jälle pilt peaks kaduma ja üritan leida paraja augu et läppar remonti viia.
Keegi ära tahab osta ? ;)

Muutis Kala², 19 september 2010 - 21:15.

Postitas pildi

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
Kui sul on olnud probleeme ülekuumenemisega ja pilti lööb eest ära siis mille jumala pärast sa öö läbi arvutit piinad mingi botiga? Kui elulooma veel tahad, anna talle rahu.

Kala²

Liige

• liige

Kickapoo, 19 sept 2010, 22:59, kirjutas:

Kui sul on olnud probleeme ülekuumenemisega ja pilti lööb eest ära siis mille jumala pärast sa öö läbi arvutit piinad mingi botiga? Kui elulooma veel tahad, anna talle rahu.

Vaata postitust

See ülekuumenemine oli umbes 1,5 aasta eest, siis sai lahti võetud ja puhastatud, peale seda on normaalne temp.
Bot laseb öösel 2 kasutajad, ja ülejäänud asjad on väja lülitatud, arvuti on 90% ajast asetatud külili, et saaks korralikult õhku. (rune olen mänginud 2 nädalat ja botin/mängin ainult nv, muidu arvuti enamjaolt istub seljakotis)
Ja niisama arvutis ollaes panen ka tavaliselt taha midagi alla, et tagumine ots oleks üleval ja saaks õhku, harjumus ülekuumenemise ajast ja halba ju ei tee.
Pildi lõi ära vanasti kui laadijat taga ei olnud ( see oli ka kuidagi imelikult, vahepeal, kuidas tuju oli vist)
Täna olid esimesed 2 korda laadijaga, ja botid ei olnud taga, ning ennem oli arvuti umbes 20 min puhanud ja youtube videot laadinud.

Igatahes hetkel korras, ja kuna ise seda kuidagi korda just ei saa, siis pole vist teemat üleval vaja hoida ?

/ Kirjavead :D

Muutis Kala², 19 september 2010 - 22:20.

Postitas pildi

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006
väline monitor järgi, kui pilt kaob, siis on näha, kas on video hakkab oma jalgu emaplaadilt lahti laskma või mitte (pilt peaks ilmuma monitori.). Seda masinat ma ei väänaks. on ka olemas jahutusalused müügil poes.

kui õrnalt on pilti näha, kui tuli ära kaob, siis on asi inverteris,

ofc pead lülitama ümber välise monitori peale, senikaua, kuni ilmub pilt sinna on tore. kui mitte, siis hakkab masin surema.

Muutis Kratos, 19 september 2010 - 23:07.

Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat