Hüppa postitusele

Change

Vaja abi ebayst tellimisel!

Sellel teemal on 5 vastust

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008
  • Sugu:mees
Tere!

Sooviks siis tellida endale ebayst paar asja. Kes saaks ja viitsiks mind natukene õpetada, see võtku ühendust, või räägime siin.

Msn on: kert_11@hotmail.com

Nii plaan on tellida siis need http://cgi.ebay.com/2-9-6V-4200mAh-NiMH-Ba...=item4ceea4dd10

Kõigiga koos tuleb see umbes siis 1045.- krooni kui õiieti arvutan :D
Et küsimus olekski nüüd selles, et kuidas ma saaks neid kõigeparemini tellida? Läbi paypali kaudu siis, kuid ma olen 16 kas ma siis ei saa ju paypali kontot omada?
Postitas pildi

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
1129,72 arvutasin hetkel (swedbank)

muidu ise maksan krediitkaardiga (toksin kaardi andmed sisse ja ongi jee).. ei oma paypali kasutajat..
trust me, i'm an engineer

Koobalt

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuli 2006
Pead kelleltki teiselt, kellel on oma Paypal kasutajal raha peal neid dollareid ostma. Sina siis saadad oma internetipanga kaudu neile nt 100.- ning tema saadab sulle 10$.

+ Sul lisandub probably sellele summale veel käibemaks (20%) ning mingi tolli teenustasu.

Muutis Koobalt, 22 september 2010 - 17:47.

Suchowola .

Liige

• liige
  • Liitus:03 märts 2008

Koobalt, 22 sept 2010, 18:45, kirjutas:

Pead kelleltki teiselt, kellel on oma Paypal kasutajal raha peal neid dollareid ostma. Sina siis saadad oma internetipanga kaudu neile nt 100.- ning tema saadab sulle 10$.

+ Sul lisandub probably sellele summale veel käibemaks (20%) ning mingi tolli teenustasu.

Vaata postitust

Mingit tolli ei tule siit :) Vähemalt kui ma olen ebayst tellinud siis pole veel midagi mul tulnud :D
Postitas pildi

Blogi follow, mu ei loe !

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Suchowola ., 22 sept 2010, 18:48, kirjutas:

Mingit tolli ei tule siit :) Vähemalt kui ma olen ebayst tellinud siis pole veel midagi mul tulnud :D

Vaata postitust

naljamees, kuna sinu teatud vansikeelsude hind on olnud alla 22 euro

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Tsensor@hotmail.com

Keegi alaealine tellida tahab, siis võin vabalt SEBi virtuaalkaardiga aidata ise vajalikule aadressile ära tellida.
Räägi ja kanna raha mulle üle, tellin ise ära. Mingi 10 krooni tahaks lisaks lihtsalt, teenustasu virtuaalkaardi avamiseks, aga muidu aega on, viitsin niisama täitsa aidata.
Õhtuti olen online.

Olen nagu täheldanud, et aeg-ajalt on inimestel probleeme sellega.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat