Hüppa postitusele

Change

Helikaardi driverid

Sellel teemal on 4 vastust

Johannes.

Liige

• liige
  • Liitus:17 dets 2005
  • Sugu:mees
Rumala peaga hakkasin siis helikaardi draivereid uuendama ja peale uuendamist kadus ära kõik, seal all paremal, kus näitab kellaaega jms, ei ole seda kõlarimärki ega midagi, ainuke heli, mida arvuti teeb on need veidrad piiksud. Kust ma üldse tean, et milliseid helikaardi draiverid sobiks mulle? või kuidas kogu see probleem korda teha? :D

/Driver Detective ütles, et kõik peaks heliga mul korras olema, tra kui segadusse see kõik ajab :D

Muutis Johannes., 26 oktoober 2010 - 00:36.

Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Mis operatsioonisüsteem sul on?
Proovi äkki windows update teha, see peaks automaatselt sulle mingi heli driveri lisama.

Abi peaks saama microsoft.com kodulehelt ka, aga ma ei tea, kuidas sellega on, et kui pole legaalne windows vms. Siis tuleb mingi genuine asi aga sellest saab hiljem lahti. Ma pole muidugi kindel kas tuleb.

http://support.microsoft.com/kb/166774 sinna lehele minnes tuli ette eraldi asi, mis küsis jooksutada ja ise otsida probleemi ja pakkuda lahendust.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007
Tõmba Everest Home Edition. See näitab täpselt ära, mis helikaardiga tegemist on ja sealt selle järgi otsid draiveri endale.
Posted Image

Henrik

HS

• liige
  • Liitus:26 aug 2007
pmst peaks AC 97 driverid aitama

Postitas pildi

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007
Võid nt seda proovida

Aga sul endal muidu mingit emaplaadi plaati pole alles, kus draiverid peal?
Posted Image

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat