Hüppa postitusele

Change

Mis juhtub aastal 2012?


Sellel teemal on 121 vastust

#121
Sander

    Mighty as...

  • auliige
  • Postitusi:3 044
  • Liitus:13 mai 2004
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Pärnumaa/Tallinn

Vaata postitustolenmatu, 11 oktoober 2013 - 14:42, kirjutas:

Tõstke käsi, kes need lõigud kõik läbi lugesid!

Mina lugesin läbi, puhtalt sellepärast, et mulle meeldivad erinevad põlisreligioonid ja nendega kaasaskäiv esoteerika, AGA, see ei olnud kohe kindlasti midagi minu jaoks ja selliste tekstide fänn ma ei ole. Küll on aga tegu siiski foorumiga ning kõigil on õigus oma arvamusele ja ka säärastele tekstilõikudele. Muidugi võib see viia selleni, et oma ideid ja vaateid tuleb kellegi teise eest kaitsa või siis põhjendada.

Y2K eel tegi siis mingi punt enesetapud. Veebisaidi nimi oli ka veel "Taeva värav". Põhimõte oli lihtne, oodati maast mööduvat komeeti, millel pidid elama intelligentsed ja head valguseolendid. Iva seisnes selles, et komeedile sai ainult siis, kui see möödus maast ning oma maine keha tuli maha jätta. Kokku sooritas 39 inimest enesetapu ja "lahkus" komeedile. Ma ei saa muidugi kindlalt väita, et seal mingisuguseid valgusolendeid ei olnud, aga vaevalt nad siiski sinna jõudsid.

http://edition.cnn.c...703/27/suicide/

Sarnaseid tekste on raamatute ja novellide kujul palju saadaval. Mingil hetkel jõudsin miniuni mingi tekst peaingel Miikaelist, kes käis mööda maad ringi ja hävitas reptiloide, paar tükki pidi veel alles olema! Kahjuks on teistes teemades näha, et isegi kui seda "valgus tuppa, südamesse ja igale poole mujale" teooria töötaks, siis poleks vaja ka Illuminaatide ja Fooliummütsikeste teemat.
Bend if you must, but never brake!

#122
Hidden-Hand

    Liige

  • bannitud
  • Postitusi:704
  • Liitus:21 juuni 2013
  • Sugu:mees
Enesetappu ei kiideta heaks ja tänu enesetapule nad kindlasti kuskile kõrgemale olelustasandile ei pääsenud. See on minu arvamus. :D

Aga Tankist oli väga hea näide, kuidas terve tekst täiesti mööda temast läheb, sest ta automaatselt sulgeb enda keha ja mõistuse sellist sorti informatsioonile, aga seda ei saa pahaks panna. Soovitan lugeda A.Säde teksti mu eelnevas postituses. Sealt leiab igaüks midagi kasulikku kohe kindlasti (seal ei ole mingi tulnukajutt).

Muutis Hidden-Hand, 11 oktoober 2013 - 15:52.






1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat