Hüppa postitusele

Change

M: PSP Slim

Sellel teemal on 10 vastust

Genobe

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2009
  • Sugu:mees
Müüa siis PSP Slim (ehk 2000), mille annaks hea hinnaga ära. Korpus on vahetatud sinise vastu, mis on üpriski haruldane. Tagakaanega on väike probleem, mis natuke logiseb, aga see ei sega mängimist ning parem ülemine nupp jääb vahest kinni. Muidu vägagi mõnus vidin, mida on hea reisidel kaasas kanda. Kaasa saab karbi koos kasutusjuhendiga, 8GB+2GB mälukaardi (mille saab asendada tegelikult kokku 64GB-ga), akulaadija, pandora aku (kui kuidagimoodi PSP tarkvaraliselt pe*se keerad (ehk ära brickid), siis pandora+mms saab ära fixida), mingi kaitseümbrise, kaks kruvikeerajat (lahtivõtmiseks) ning USB-kaabli. USB-kaabliga on see lugu, et algselt oli ta laadija+USB, aga ma kogemata suutsin seal midagi ära lõhkuda ja tegin kiire fixi talle kääridega :D, aga muidu töötab täiesti perfektselt.

Ära olen vahetanud hetkel korpuse ja aku ning olen analoogi teravamaks teinud. Aku kestab hetkel üle kahe tunni vist (pole ammu aktiivselt mänginud sellega, seega ei oska eriti midagi lubada). Olen peale pannud ka custom firmware, mis lubab mängida tõmmatud mänge ja mängude alla ei pea te ise mitte ühtki kopikat panema.

Vidin ise on muidu tõsiselt hea reisikaaslane. Bussis igatahes ma magama pole jäänud, kui PSP kaasas on olnud.

Pildid:

Vabandust, et nii kehv kvaliteet on, pildid on tehtud mobiiliga.

Make your bets! Rahuldav hind oleks mingi €60-€80.

Muutis Genobe, 12 märts 2011 - 12:20.

free4offers

Liige

• liige
  • Liitus:09 nov 2007
Kus kandis sa muidu asud?

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Oleksin su mälukaardist (8 GB nagu ma mõistsin?) huvitatud, kui palju Sa selle eest sooviksid? Võiksin 2'se tasuta vastu anda, et sul terve müümise hetkel ikka mingi mälukas olemas oleks.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Genobe

Liige

• liige
Hetkel seda kaarti maha ei müü ning vaevalt üldse kunagi müün, ainult PSPga annaks kaasa ta.
btw hetkel leidsin kapist ühe 2gb mälukaardi ning kokku annan kaasa 10gb!

Asun tallinnas mustamäel. Müümisega kiiret pole, kuid esimene, kes ca. €70 pakub, saab asja endale kah. Ei viitsi mingit turgu siin teha.

Genobe

Liige

• liige
up

Jokkker

Liige

• liige
  • Liitus:23 aug 2010
  • Sugu:ei ütle
Mahedalt varustust kaasa. Oleks seda teadnud, ei oleks raha muule kulutanud ja oleks selle siit ära krabanud :)

Genobe

Liige

• liige
Ikka müün...

Genobe

Liige

• liige
up

Martin R.

I'äm händsom änd I'äm cuul.

• liige
  • Liitus:15 okt 2007
60€ ja võtan ära

Muutis Martin R., 11 märts 2011 - 23:04.

Postitas pildi
Postitas pildi

Genobe

Liige

• liige
No hetkel on juba kahest foorumist kokku 3 pakkujat, kes €60 on pakkunud. Ootan veel homseni/ülehomseni pakkumisi...

Genobe

Liige

• liige
Müüdud!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat