Hüppa postitusele

Change

Sain üle kasutajalt Mervin.


Sellel teemal on 60 vastust

#61
Rassipassi

    Liige

  • liige
  • Postitusi:2 578
  • Liitus:19 märts 2008

Allu, 27 apr 2011, 23:07, kirjutas:

Ma ei ssaa inimestest aru kes trollivad siin ns. Kas te ei saa aru, et inimene teeb äri ostes kasutajaid edasimüümise eesmärgil gold4rs´i kasu eesmärgil. Kõik on õige et see on keelatud ja värki.
Gold4rs ei osta seda kasutajat sest kasutaja sinna juba müüdud! Järeldame et müüa on scammer ja Kristjanil ei ole selle kasutajaga midagi peale hakata!
1. Kasutaja scammitakse 100% tagasi ning tal ei oleks sellega ise midagi teha.
2, Kuna kasutaja müüdi teistkordselt kasu teenimise eesmärgil "Mervini" vms poolt siis on see kindel, et tegemist on scammeriga.

Mida te mölisete mõttetut paska suust välja.
Kristjanile niipalju 1182.ee ja leiad ta vanemate numbrid asjad ning hellad läbi. Facebookis leitsin ka tema õe kellele saatsin ka kirja millega ta vennake tegeleb. Kui sealt head kala ei tule tuleb minna lähimasse politsei jaoskonda ja teha avaldus.  Teile trollidele siin tundub kõik marunaljakas ,aga väärteo menetlus tuleb sellest siiski. oleks summa üle 64€ siis oleks juba kriminaalmenetlus.

Vaata postitust




Lol, sulle peaks Facebooki keelu panema, kuradi idioot, käid asjasse mittepuutuva inimese FB kontole trollimas, sa kujutad ette kui margi sa teisel täis teed, kui sa küsid, et: ou kuule su vend müüs oma ruuni kasutaja kaks korda maha. :)

Ja kristjan, see on ikka väga naljakas, et sa tuled siit meilt andmeid nõudma, see oleks ebamoraalne ta andmeid jagada. Mine parem menti, pannakse sind lolluse eest istuma ja case closed.





2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat