Sooviksin informatsiooni hinnakirjadest, auto on kohati kriimustatud, tagatiivast tagaukseni.
Et kui palju maksaks selle korda tegemine, sooviksin odavaimaid variante. Suured tänud.
Change
Sellel teemal on 10 vastust
Postitatud 05 november 2011 - 20:10

Postitatud 05 november 2011 - 20:23

Väike thread hijack aga küsisin mitu korda sama painavates ja pole vastust saanud seega äkki oskab keegi siin meid mõlemaid aidata.
Saan aru, et sa küsid ainult tagatiiva ja 1 ukse ülevärvimist.
Ma tahaks teada palju maksaks terve auto ülevärvimine. Väike hatchback.
Saan aru, et sa küsid ainult tagatiiva ja 1 ukse ülevärvimist.
Ma tahaks teada palju maksaks terve auto ülevärvimine. Väike hatchback.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 05 november 2011 - 20:24

Ise ka ootaks hinnakirju aga üldjuhul räägitakse miskist 100 eur detailist vist??
Aga ma usun, et saab odavamalt kui lased mitut asja korraga teha.
Kas kriimustatud nagu riivasid midagi ühe küljega või lihtsalt kriime täis sitaks? Ehk aitab poleerimine sellel juhul.
Aga ma usun, et saab odavamalt kui lased mitut asja korraga teha.
Kas kriimustatud nagu riivasid midagi ühe küljega või lihtsalt kriime täis sitaks? Ehk aitab poleerimine sellel juhul.
Postitatud 05 november 2011 - 20:44

Uurisin ka hiljuti hindade kohta ning kui midagi teha siis tutvuste kaudu kuskil, hinnaks sain töökaaslase käest 80EUR per detail ning sõbra tuttav maaler Tabasalus pakkus 4detaili hinnaks 200EUR e. 50EUR detail. Plaan muidu kevadel lasta terve auto üle kuna uus stange tulekul loodetavasti ning 8 velge ka värvida
Pigem uurida nö. sellised nurgataguseid kohtasi, saad kindlasi parema hinna kui kuskil paldiski mnt. suur kollane värvi- ja keretööde keskus vms.. autofoorumid täis nagunii erinevaid keretööde kohti. Ettevaatlik tuleb muidugi olla isehakanud õlide ja kahtlaste tüüpide puhul, aga eks ise tead mis kvaliteeti tahad.

Postitatud 05 november 2011 - 21:36

Auto värvimisel võetakse jah keskmiselt 100 euri detail, aga mida suuremas ulatuses lased teha seda soodsamaks saad sa ka detaili hinna. Ja tiivad on sellised värdjad asjad, et sealt alt võib kerge rooste välja lüüa ja siis võib igast üllatusi tulla.
Postitatud 06 november 2011 - 11:11

Nurgataguseid kohti pigem ikka vätida.Jah, teeb odavalt aga aasta pärast juba roostetab või koorub värv, siis oled sina pika ninaga. Pigem uurida ja puurida, ehk mõni tuttav oskab kedagi soovitada, või kellegil tuttava tuttav teeb hoopis ise.
Postitatud 06 november 2011 - 17:59

Kõik hinnas on 1000 euri umbes. See on siis niimodi, et viid auto ukse juurde ja järgmine kord läheb järgi.

Postitatud 06 november 2011 - 19:44

Postitatud 06 november 2011 - 21:53

Postitatud 07 november 2011 - 17:53

Mida tähendab kõik hinnas? Sõidan töökoja ukse ette ja annan võtmed? Vaevalt küll
Ja kui on lihtsalt kriimustused, nii, et metallini kriime pole siis poleerimine peaks aitama. Tunduvalt odavam ja kui tõsine tahtmine saab ka ise hakkama.

“Tõde on lihtsalt üks kokkulepe piisavalt suure hulga inimeste vahel.” Albert Einstein
Postitatud 07 november 2011 - 18:10

No, kui on lakist ja värvist läbi, siis vaevalt sa poleerid seda kriimu enam välja. See, et kõik hinnas ma ei usu elusees, et 1000 euriga saab kuskil töökojas, see töö võib olla lihtsalt pärast nii kohutav. Korralik värvimine koos uksepiitade ja üleni väljast nii, et kõik ikka eraldi(uksed küljest, kapott jne), selle hind jääb sinna 1800-2000 euri kanti. Aga, kui üksikud detailid, no siis jah 100-150 euri detail .keskmiselt.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat