Hüppa postitusele

Change

Probleem läpaka kõlaritega

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 5 vastust

tiku

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2006
  • Sugu:mees
Selline mure, et kui volüümi natuke mingi üle 30 panen, siis hakkavad kõllid haigelt undama. Põhjas, siis on juba täiesti talumatu. Klappidega sama jama.. Väike õde oli just arvutis ja ma ei kujuta ette millega ta siin tegeleda võis.. Ning vahepeal kaob see undamine ära.. Aga nii kui mingi sound kuskilt tuleb (youtube, või panen mingi filmi käima) siis hakkavad jälle räigelt undama pluss arvut jookseb kokku ka veel.. Oskab keegi öelda milles kühvel olla võib?

Heiri

Offical perseangerjamees 2012

• liige
  • Liitus:03 veebr 2009
Driverid mby :rolleyes:

tiku

Liige

• liige
good guess :D

Heiri

Offical perseangerjamees 2012

• liige
  • Liitus:03 veebr 2009
Aga proovi uuendada, ma ei tea tegelt läpakate kohta, kas üldse on muidugi helikaarti eraldi :D Aga google aitab kindlasti ka

Muutis Heiri, 31 jaanuar 2012 - 20:53.

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitusttiku, 31 jaanuar 2012 - 16:43, kirjutas:

Selline mure, et kui volüümi natuke mingi üle 30 panen, siis hakkavad kõllid haigelt undama. Põhjas, siis on juba täiesti talumatu. Klappidega sama jama.. Väike õde oli just arvutis ja ma ei kujuta ette millega ta siin tegeleda võis.. Ning vahepeal kaob see undamine ära.. Aga nii kui mingi sound kuskilt tuleb (youtube, või panen mingi filmi käima) siis hakkavad jälle räigelt undama pluss arvut jookseb kokku ka veel.. Oskab keegi öelda milles kühvel olla võib?

mikker on aktiivne, näpi seadeid ja lülita mikker välja
trust me, i'm an engineer

tiku

Liige

• liige
ei ma sain korda juba.. kustutasin driverid ära , tegin resa ja windows updateriga tulid uued driverid ja oli korras..ma algul ei tulnud selle pealegi, hääl oli lihtsalt nii imelik ,et mõtsn mul reaalselt kõllid pees.
aga tänud ikkagist abivalmiduse eest :)

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat