Selline mure, et kui volüümi natuke mingi üle 30 panen, siis hakkavad kõllid haigelt undama. Põhjas, siis on juba täiesti talumatu. Klappidega sama jama.. Väike õde oli just arvutis ja ma ei kujuta ette millega ta siin tegeleda võis.. Ning vahepeal kaob see undamine ära.. Aga nii kui mingi sound kuskilt tuleb (youtube, või panen mingi filmi käima) siis hakkavad jälle räigelt undama pluss arvut jookseb kokku ka veel.. Oskab keegi öelda milles kühvel olla võib?
Change
Sellel teemal on 5 vastust
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 16:43
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 19:10
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 20:36
good guess
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 20:51
Aga proovi uuendada, ma ei tea tegelt läpakate kohta, kas üldse on muidugi helikaarti eraldi
Aga google aitab kindlasti ka
Muutis Heiri, 31 jaanuar 2012 - 20:53.
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 20:59
tiku, 31 jaanuar 2012 - 16:43, kirjutas:
Selline mure, et kui volüümi natuke mingi üle 30 panen, siis hakkavad kõllid haigelt undama. Põhjas, siis on juba täiesti talumatu. Klappidega sama jama.. Väike õde oli just arvutis ja ma ei kujuta ette millega ta siin tegeleda võis.. Ning vahepeal kaob see undamine ära.. Aga nii kui mingi sound kuskilt tuleb (youtube, või panen mingi filmi käima) siis hakkavad jälle räigelt undama pluss arvut jookseb kokku ka veel.. Oskab keegi öelda milles kühvel olla võib?
mikker on aktiivne, näpi seadeid ja lülita mikker välja
trust me, i'm an engineer
Postitatud 31 jaanuar 2012 - 22:36
ei ma sain korda juba.. kustutasin driverid ära , tegin resa ja windows updateriga tulid uued driverid ja oli korras..ma algul ei tulnud selle pealegi, hääl oli lihtsalt nii imelik ,et mõtsn mul reaalselt kõllid pees.
aga tänud ikkagist abivalmiduse eest
aga tänud ikkagist abivalmiduse eest
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles