Olen ostnud uue arvuti, pidevalt on olnud mingi jama, alguses oli videokaart läbi, see sai nüüd uus ostetud.
Arvuti on väga aeglane.
50-75 FPS League of legendsit mängides, nii, et shadowe pole.
Arvuti andmed
i5 2400, 3.10GHz
ATI Radeon HD 6670 1GBDDR3
4gb ram
Nüüd panin topelt monitori nüüd võimatu arvutis olla, kas keegi oskab öelda mis viga võib olla? Sest vaikselt hakkab juba närvi ajama, kuna riistvara taha ei tohiks kuidagi asi jääda.
Change
Sellel teemal on 11 vastust
Postitatud 02 veebruar 2012 - 22:05
Ela oma elu väikemees, sest see on kallis ja, et lõpp ei oleks punane asfalt, vaid siis kui juuksed hallid.
Postitatud 02 veebruar 2012 - 22:10
Driverid pole installitud või on vanad. Soovitan kõigepealt need üle vaadata.
Postitatud 02 veebruar 2012 - 22:48
Ise soovitan kõvaketta juurde panna, usu mind arvutis käimine saab uue tähenduse.
Mis op süsteemi peal jookseb ?
Mis op süsteemi peal jookseb ?
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn
Postitatud 03 veebruar 2012 - 16:41
xp peal, driverid installitud
Ela oma elu väikemees, sest see on kallis ja, et lõpp ei oleks punane asfalt, vaid siis kui juuksed hallid.
Postitatud 07 veebruar 2012 - 02:32
still
Postitatud 08 veebruar 2012 - 00:31
See videokaart vist 2el monitoril LoL'i väga jõudsalt välja ei mängi.
AMD.com uuenda videodravierid ära.
Postitatud 08 veebruar 2012 - 01:13
>JaCk<, 08 veebruar 2012 - 00:31, kirjutas:
Nii olin ühe monitori emaplaadile ühendanud.
1 monitor pandud tavalise juhtmega taha, teine monitor vahejuhtmega videokaardi taha ning lihtsalt ei võta teist monitori taha, ei näita nagu see oleks taga, kas võib olla vaheotsikus asi? (see mis muudab tavalist otsikut :::: - umbes selliseks.
Postitatud 08 veebruar 2012 - 09:39
Mu video on 10 korda sitem ja jookseb 2e monitori peal ilusti välja. Sul pigem ikka mingi driverite jama, sest selline kooslus küll taolist bullshitti korraldama ei peaks...
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Postitatud 08 veebruar 2012 - 10:15
Potsataja., 08 veebruar 2012 - 01:13, kirjutas:
Nii olin ühe monitori emaplaadile ühendanud.
1 monitor pandud tavalise juhtmega taha, teine monitor vahejuhtmega videokaardi taha ning lihtsalt ei võta teist monitori taha, ei näita nagu see oleks taga, kas võib olla vaheotsikus asi? (see mis muudab tavalist otsikut :::: - umbes selliseks.
Ma nüüd ei tea, aga vb on sul vaja mõlemad monitorid ikkagi HD6670 taha ühendada.
Sigalaleib, ma pidasin silmas mängimist .)
Postitatud 09 veebruar 2012 - 00:42
>JaCk<, 08 veebruar 2012 - 10:15, kirjutas:
Potsataja., 08 veebruar 2012 - 01:13, kirjutas:
See videokaart vist 2el monitoril LoL'i väga jõudsalt välja ei mängi. AMD.com uuenda videodravierid ära.
Monitorid ongi hd 6670 taga, kuid ei võta mõlemat monitori taha. Monitorid on korras.
Selline komplekt peaks vägagi edukalt mängima välja sellise mängu, eriti kui graafika on miiniumimi peal. Maksimumil on fps 30-40
Postitatud 09 veebruar 2012 - 13:13
Postitatud 09 veebruar 2012 - 14:41
Pane Windowsi klahvi + P ja lükka extendedi peale kui mõlemad pildid kaardi küljes. Ma sain endal kuidagi nii korda

3 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles