Hüppa postitusele

Change

Müün unikaalseid karpe ja suurepäraseid anumaid

Sellel teemal on 43 vastust

Mar+Tin

Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb tingimata surmaga.

• liige
  • Liitus:24 aug 2006
  • Sugu:mees
Viimati otsisid head runescape klanni, palju see ka sisse toob?
Postitas pildi

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
Kui Schweppesi pudel märtsis veel alles on, siis peale palgapäeva ostan ära.
Proovi mitte ära müüa.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
Karikat kuidagi niisama ei saa ära osta? Kuna ise olen sportlikult võttes väga halvas vormis, siis üks karikas vanematele silmailuks kuluks ära küll. Oskad sa ehk täpsed mõõtmed, kaalu ja päritolumaa anda? Kui rahaline kompensatsioon sind ei huvita, võin ka igasugu huvitavad karpe pakkuda.
Tänud, Sinu potensiaalne ostja.
Posted ImagePosted Image

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007

Vaata postitustwezz, 12 veebruar 2012 - 20:59, kirjutas:

Kui Schweppesi pudel märtsis veel alles on, siis peale palgapäeva ostan ära.
Proovi mitte ära müüa.

Kahjuks Reino broneeris selle tühja pudeli juba ära, aga ole mureta, arvan et märtsi kuuks olen suuteline veel ühe Schweppesi tühjaks juua. Seega Karli, võta palgapäeval minuga ühendust.

Vaata postitustoww, 12 veebruar 2012 - 21:04, kirjutas:

Karikat kuidagi niisama ei saa ära osta? Kuna ise olen sportlikult võttes väga halvas vormis, siis üks karikas vanematele silmailuks kuluks ära küll. Oskad sa ehk täpsed mõõtmed, kaalu ja päritolumaa anda? Kui rahaline kompensatsioon sind ei huvita, võin ka igasugu huvitavad karpe pakkuda.
Tänud, Sinu potensiaalne ostja.

Geio kuule, arvan et oma vanale tuttavale võiks küll selle karika niisama maha parseldada. Kuigi mulle ei meeldi see, et sa spordiga ei tegele.
Kaalu poolest on ta umbes 293g ning saadud oli see mingil suvalisel bmx võistlusel. Õnneks pole karikale midagi peale graveeritud ning tänu sellele avaneb sul suurepärane võimalus mõelda ise endal midagi toredat välja. Rahaline kompensatsioon tõepoolest ei mängi suurt rolli, pigem sooviks saada mõnda suuremat karpi, nagu näiteks teleri või külmiku oma. Soovi korral soovitan sinul minuga msni teel ühendust võtta.

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustAndrei, 12 veebruar 2012 - 20:47, kirjutas:

Vaata postitustE-THUG, 12 veebruar 2012 - 20:36, kirjutas:

Vaata postitustAndrei, 12 veebruar 2012 - 20:13, kirjutas:

te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rolli!
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!

Aga äkki edaspidi siis varastad kaupa millel juba karp kaasas :o!

hmm varastada ja mina hahaha paljud siit teavad mis palk mull ja kus töötan ja mull veel vaja varastada!

Milline mees, aga mul pole õrna aimu ka nt kus sa töötad v kes sa üldse oled :(

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

Andrei

Venku :P

• liige
  • Liitus:29 aug 2006

Vaata postitustRaekv0n.^, 12 veebruar 2012 - 21:46, kirjutas:

Vaata postitustAndrei, 12 veebruar 2012 - 20:47, kirjutas:

te arvate et ma räägin lolli juttu, aga samas vaadake paljud ostavad asju või leiavad asju või mis iganes, tahvad maha müüa või pandikasse viia! AGA hind suur kui asjadel kaasas karp või dokid! nagu üritasin oma asju pandi müüa, alati rooli mängi asjade dokid ja karp, naiteks lapperi ees antakse 100eur! kui karp ja dokid olemas siis 175eur! see suht suur summa mis mängib rolli!
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!

hmm varastada ja mina hahaha paljud siit teavad mis palk mull ja kus töötan ja mull veel vaja varastada!

Milline mees, aga mul pole õrna aimu ka nt kus sa töötad v kes sa üldse oled :(

kui sind nii huvitab rootis ja olen andrei tverdohleb fb kerge leida

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006
eks ta ole jah kerge leida
Spoiler

olen võibolla huvitatud nike karbist kuna tundub päris kena dekooriks nimelt
ära südamesse võta sõbrake

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
järelmaksu peale saab ka muidu?
Rasked ajad u know. Oleks nike karbist huvitatud. Oskad umbes öelda palju sinna 500 euroseid mahtuda võiks??

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
Soome ka saadad neid või peaksin arvestama ostu soovi korral Eestis viibimisega?

-soovid oma reklaami siia?-

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Ja siis te virisete, et "munnid venelased" ei räägi Eestimaal eesti keelt. Ma ka ei räägiks, kui iga su mööda läinud sõna peale sellist debiilsust korraldadakse.

Lihtsalt minu vaatevinkel.

// Jah jee7, tegemist on loomulikult tõsimeelse müügiteema mitte free postcountiga.

Muutis 13 Reede, 14 veebruar 2012 - 16:39.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Henry-

human after all

• liige
  • Liitus:14 dets 2011

liiale ei lähe veits?

aga ralvo, kus elad, ma võiksin tallinnasse sõita ja käest kätte teha siis.
oleks huvitatud sellest vansi karbist, eriti Šeff teine

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Su palk on mull?
Ja mulle on vaja juurde varastada?

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitustHenry-, 13 veebruar 2012 - 16:13, kirjutas:

aga ralvo, kus elad, ma võiksin tallinnasse sõita ja käest kätte teha siis.
oleks huvitatud sellest vansi karbist, eriti Šeff teine

Narvas elan, niiet Tallinna pole mõtet sõita. Soovi korral võin selle karbi posti teel saata :) Viska oma andmed siia.

Posted Image

Posted Image Like Raivo

--jee7--

Liige

• auliige
  • Liitus:19 sept 2004

Vaata postitust13 Reede, 13 veebruar 2012 - 00:50, kirjutas:

Ja siis te virisete, et "munnid venelased" ei räägi Eestimaal eesti keelt. Ma ka ei räägiks, kui iga su mööda läinud sõna peale sellist debiilsust korraldadakse.

Sain selle postituse peale repordi, et offtopic.
Siin tuleb nüüd veidi mõelda.. Esiteks see teema ei ole 100% nali, sest see Vansi karp tundub mulle ka täitsa khuul. Samuti oleks veits naljakas osta see Canon EOS 1100S karp ja kinkida näiteks mõnele sõbrale sünnipäevaks, pannes sisse midagi muud peale 1100S-i. Limpsi pudel pudeliks, aga kohati on need karbid lahedad...
Teiseks on see, et see huumor, mis siin on, ei ole minu meelest üldse suunatud selle pihta, et teise teema autor venelane on. Seal teises teemas oli palju erinevaid kirjavigu, aga keegi ei hakanud nende kallal norima. Huumor on suunatud selle pihta, et see teine teema oli suht shady... Miks peaks üldse mainima, et karp on eraldi maha müüdud?
See ei ole loogiline, et kui inimene on teisest rahvusest, siis see on vabandus, et ta selliseid asju võib öelda, anekdoodid välja arvatud.
Suurem probleem on pigem siin teemas teise teema autori sõnavõttudega. Mina küll ei tea ühtegi inimest, kes leiaks tänavalt asju, mida ta tahaks pandimajja viia.

Ehk siis, jääme nendes teemades siin otsu-müügi piiresse. Kui on vaja arutada pandimajade või karpide filosoofilise külje osas, siis võiks Jutumulli vastava teema teha.

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitust--jee7--, 13 veebruar 2012 - 18:17, kirjutas:

Siin tuleb nüüd veidi mõelda.. Esiteks see teema ei ole 100% nali, sest see Vansi karp tundub mulle ka täitsa khuul.

Väga lahe, et minu Vansi karp meeldib mitte ainult mulle. Mul sinule kui asjatundjale pakkude veel mõni unikaalne karp :)

Spoiler

//KASSI EI MÜÜ!!

Muutis Ralvo, 13 veebruar 2012 - 18:38.

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Dwajt

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Siin tuleb nüüd veidi mõelda.. Esiteks see teema ei ole 100% nali, sest see Vansi karp tundub mulle ka täitsa khuul. Samuti oleks veits naljakas osta see Canon EOS 1100S karp ja kinkida näiteks mõnele sõbrale sünnipäevaks, pannes sisse midagi muud peale 1100S-i. Limpsi pudel pudeliks, aga kohati on need karbid lahedad...
Teiseks on see, et see huumor, mis siin on, ei ole minu meelest üldse suunatud selle pihta, et teise teema autor venelane on. Seal teises teemas oli palju erinevaid kirjavigu, aga keegi ei hakanud nende kallal norima. Huumor on suunatud selle pihta, et see teine teema oli suht shady... Miks peaks üldse mainima, et karp on eraldi maha müüdud?
See ei ole loogiline, et kui inimene on teisest rahvusest, siis see on vabandus, et ta selliseid asju võib öelda, anekdoodid välja arvatud.
Suurem probleem on pigem siin teemas teise teema autori sõnavõttudega. Mina küll ei tea ühtegi inimest, kes leiaks tänavalt asju, mida ta tahaks pandimajja viia.

Ehk siis, jääme nendes teemades siin otsu-müügi piiresse. Kui on vaja arutada pandimajade või karpide filosoofilise külje osas, siis võiks Jutumulli vastava teema teha.

Olgem nüüd ausad, teema on siiski sarkasmiga tehtud. :) Ega mul midagi selle vastu pole, nalja peab ju saama, aga Reedega olen küll nõus.. see, et inimene kes räägib(veel enam kirjutab) võõrkeeles ja vigadega, et selle üle nalja teha? Ei ole naljakas, ausalt.

Karpi ei soovi osta, aga äkki kass läheb ikkagi kaubaks? :D
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004
Kui juba kasside peale jutt läks ning Ralvo on karbiärinduses laineid lööma hakanud siis oleks üks spetsiaalne tellimus.

Ehk olete kuulnud Schrödingeri kassist? Kui oleks võimalik siis sooviks ka ühte sellist komplekti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Schrödinger's_cat

Mar+Tin

Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb tingimata surmaga.

• liige
  • Liitus:24 aug 2006

Vaata postitustDwajt, 13 veebruar 2012 - 19:30, kirjutas:

Olgem nüüd ausad, teema on siiski sarkasmiga tehtud. :) Ega mul midagi selle vastu pole, nalja peab ju saama, aga Reedega olen küll nõus.. see, et inimene kes räägib(veel enam kirjutab) võõrkeeles ja vigadega, et selle üle nalja teha? Ei ole naljakas, ausalt.

Karpi ei soovi osta, aga äkki kass läheb ikkagi kaubaks? :D

Aga vaata, sellepärast ongi selle foorumi URL www.neonet.ee mitte .ru
Postitas pildi

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006
nali nalljakas aga sa martin oled tard. tüüp räägib väga vabalt ja arusaadavalt eesti keeles. mulle ei jõudnud alguses kohalegi, et see mingi venna mõnitamine on ja veel sellise asja pärast. no hard feelings, aga kui see on naljakas, siis..

ja ärge pls tulge oma trollfacede ja umadbrodega siis vehkima nüüd.

rohkem ei taha su karpe osta, süüdista martinit.
ära südamesse võta sõbrake

Ralvo

Mister Raivo

• liige
Kurat küll, tehke eraldi teema EESTLASED VERSUS VENELASED! ÄRGE MINU KARBITEEMAT REOSTAGE!!!

Posted Image

Posted Image Like Raivo

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat