Postitatud 12 veebruar 2012 - 20:59

Postitatud 12 veebruar 2012 - 20:59

Proovi mitte ära müüa.
Postitatud 12 veebruar 2012 - 21:04

Tänud, Sinu potensiaalne ostja.

Postitatud 12 veebruar 2012 - 21:30

wezz, 12 veebruar 2012 - 20:59, kirjutas:
Proovi mitte ära müüa.
Kahjuks Reino broneeris selle tühja pudeli juba ära, aga ole mureta, arvan et märtsi kuuks olen suuteline veel ühe Schweppesi tühjaks juua. Seega Karli, võta palgapäeval minuga ühendust.
oww, 12 veebruar 2012 - 21:04, kirjutas:
Tänud, Sinu potensiaalne ostja.
Geio kuule, arvan et oma vanale tuttavale võiks küll selle karika niisama maha parseldada. Kuigi mulle ei meeldi see, et sa spordiga ei tegele.
Kaalu poolest on ta umbes 293g ning saadud oli see mingil suvalisel bmx võistlusel. Õnneks pole karikale midagi peale graveeritud ning tänu sellele avaneb sul suurepärane võimalus mõelda ise endal midagi toredat välja. Rahaline kompensatsioon tõepoolest ei mängi suurt rolli, pigem sooviks saada mõnda suuremat karpi, nagu näiteks teleri või külmiku oma. Soovi korral soovitan sinul minuga msni teel ühendust võtta.
Postitatud 12 veebruar 2012 - 21:46

Andrei, 12 veebruar 2012 - 20:47, kirjutas:
E-THUG, 12 veebruar 2012 - 20:36, kirjutas:
Andrei, 12 veebruar 2012 - 20:13, kirjutas:
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!
Aga äkki edaspidi siis varastad kaupa millel juba karp kaasas

hmm varastada ja mina hahaha paljud siit teavad mis palk mull ja kus töötan ja mull veel vaja varastada!
Milline mees, aga mul pole õrna aimu ka nt kus sa töötad v kes sa üldse oled

Postitatud 12 veebruar 2012 - 22:04

Raekv0n.^, 12 veebruar 2012 - 21:46, kirjutas:
Andrei, 12 veebruar 2012 - 20:47, kirjutas:
KUI TEIE ARVATE IKKA LOLL OLEN MINGE MINGISUGUSE PANDIMAJASE PROOVIGE PANDITAOMA ASI! JA KÜSIGE MIS HINNA SAATE KOOS DOKKIDEGA JA KARBIGA JA MIS hINNA ILMA NENDETA!

hmm varastada ja mina hahaha paljud siit teavad mis palk mull ja kus töötan ja mull veel vaja varastada!
Milline mees, aga mul pole õrna aimu ka nt kus sa töötad v kes sa üldse oled

kui sind nii huvitab rootis ja olen andrei tverdohleb fb kerge leida
Postitatud 12 veebruar 2012 - 22:09

olen võibolla huvitatud nike karbist kuna tundub päris kena dekooriks nimelt
Postitatud 12 veebruar 2012 - 22:15

Rasked ajad u know. Oleks nike karbist huvitatud. Oskad umbes öelda palju sinna 500 euroseid mahtuda võiks??
Postitatud 13 veebruar 2012 - 00:35

-soovid oma reklaami siia?-
Postitatud 13 veebruar 2012 - 00:50

Lihtsalt minu vaatevinkel.
// Jah jee7, tegemist on loomulikult tõsimeelse müügiteema mitte free postcountiga.
Muutis 13 Reede, 14 veebruar 2012 - 16:39.
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 13 veebruar 2012 - 16:13

liiale ei lähe veits?
aga ralvo, kus elad, ma võiksin tallinnasse sõita ja käest kätte teha siis.
oleks huvitatud sellest vansi karbist, eriti Šeff teine
Postitatud 13 veebruar 2012 - 16:35

Ja mulle on vaja juurde varastada?
Postitatud 13 veebruar 2012 - 16:54

Postitatud 13 veebruar 2012 - 18:17

13 Reede, 13 veebruar 2012 - 00:50, kirjutas:
Sain selle postituse peale repordi, et offtopic.
Siin tuleb nüüd veidi mõelda.. Esiteks see teema ei ole 100% nali, sest see Vansi karp tundub mulle ka täitsa khuul. Samuti oleks veits naljakas osta see Canon EOS 1100S karp ja kinkida näiteks mõnele sõbrale sünnipäevaks, pannes sisse midagi muud peale 1100S-i. Limpsi pudel pudeliks, aga kohati on need karbid lahedad...
Teiseks on see, et see huumor, mis siin on, ei ole minu meelest üldse suunatud selle pihta, et teise teema autor venelane on. Seal teises teemas oli palju erinevaid kirjavigu, aga keegi ei hakanud nende kallal norima. Huumor on suunatud selle pihta, et see teine teema oli suht shady... Miks peaks üldse mainima, et karp on eraldi maha müüdud?
See ei ole loogiline, et kui inimene on teisest rahvusest, siis see on vabandus, et ta selliseid asju võib öelda, anekdoodid välja arvatud.
Suurem probleem on pigem siin teemas teise teema autori sõnavõttudega. Mina küll ei tea ühtegi inimest, kes leiaks tänavalt asju, mida ta tahaks pandimajja viia.
Ehk siis, jääme nendes teemades siin otsu-müügi piiresse. Kui on vaja arutada pandimajade või karpide filosoofilise külje osas, siis võiks Jutumulli vastava teema teha.
Postitatud 13 veebruar 2012 - 18:37

--jee7--, 13 veebruar 2012 - 18:17, kirjutas:
Väga lahe, et minu Vansi karp meeldib mitte ainult mulle. Mul sinule kui asjatundjale pakkude veel mõni unikaalne karp

//KASSI EI MÜÜ!!
Muutis Ralvo, 13 veebruar 2012 - 18:38.
Postitatud 13 veebruar 2012 - 19:30

Siin tuleb nüüd veidi mõelda.. Esiteks see teema ei ole 100% nali, sest see Vansi karp tundub mulle ka täitsa khuul. Samuti oleks veits naljakas osta see Canon EOS 1100S karp ja kinkida näiteks mõnele sõbrale sünnipäevaks, pannes sisse midagi muud peale 1100S-i. Limpsi pudel pudeliks, aga kohati on need karbid lahedad...
Teiseks on see, et see huumor, mis siin on, ei ole minu meelest üldse suunatud selle pihta, et teise teema autor venelane on. Seal teises teemas oli palju erinevaid kirjavigu, aga keegi ei hakanud nende kallal norima. Huumor on suunatud selle pihta, et see teine teema oli suht shady... Miks peaks üldse mainima, et karp on eraldi maha müüdud?
See ei ole loogiline, et kui inimene on teisest rahvusest, siis see on vabandus, et ta selliseid asju võib öelda, anekdoodid välja arvatud.
Suurem probleem on pigem siin teemas teise teema autori sõnavõttudega. Mina küll ei tea ühtegi inimest, kes leiaks tänavalt asju, mida ta tahaks pandimajja viia.
Ehk siis, jääme nendes teemades siin otsu-müügi piiresse. Kui on vaja arutada pandimajade või karpide filosoofilise külje osas, siis võiks Jutumulli vastava teema teha.
Olgem nüüd ausad, teema on siiski sarkasmiga tehtud.

Karpi ei soovi osta, aga äkki kass läheb ikkagi kaubaks?

Postitatud 13 veebruar 2012 - 19:39

Ehk olete kuulnud Schrödingeri kassist? Kui oleks võimalik siis sooviks ka ühte sellist komplekti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Schrödinger's_cat
Postitatud 13 veebruar 2012 - 19:59

Dwajt, 13 veebruar 2012 - 19:30, kirjutas:
Olgem nüüd ausad, teema on siiski sarkasmiga tehtud.

Karpi ei soovi osta, aga äkki kass läheb ikkagi kaubaks?

Aga vaata, sellepärast ongi selle foorumi URL www.neonet.ee mitte .ru

Postitatud 13 veebruar 2012 - 22:03

ja ärge pls tulge oma trollfacede ja umadbrodega siis vehkima nüüd.
rohkem ei taha su karpe osta, süüdista martinit.
Postitatud 13 veebruar 2012 - 22:10

2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat