nimelt siis tulekul kolimine aga mul mõned küsimused.
1) kuidas ma saan uute kohta interneti sisse? ja kui on läptop, ehk tuleb kasulikum isegi mingi pulk võtta?
2) kuidas ma saan uute kohta teleka sisse ja palju see maksab? kas siis kaabel või digibox
küsimusi lisan veel kui tekib ja olgu õeldud et tegu on kortermajaga. (ehk siis ei ole vaja vedada kaableid kuskil 10km kauguselt)
tänud =)
Change
Sellel teemal on 8 vastust
Postitatud 14 veebruar 2012 - 22:22
KEEXMAISTER
Postitatud 14 veebruar 2012 - 22:28
Keeksta Tha Buffalo., 14 veebruar 2012 - 22:22, kirjutas:
nimelt siis tulekul kolimine aga mul mõned küsimused.
1) kuidas ma saan uute kohta interneti sisse? ja kui on läptop, ehk tuleb kasulikum isegi mingi pulk võtta?
2) kuidas ma saan uute kohta teleka sisse ja palju see maksab? kas siis kaabel või digibox
küsimusi lisan veel kui tekib ja olgu õeldud et tegu on kortermajaga. (ehk siis ei ole vaja vedada kaableid kuskil 10km kauguselt)
tänud =)
tänud =)
Soovitaks Elioni Kodulahendust vms
Postitatud 14 veebruar 2012 - 22:38
Helistad Elioni või Starmani ja küsid kumba sulle panna saadakse või kui mõlemat saab, siis vaatad omale sobivaima paketi.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 15 veebruar 2012 - 11:47
ma soovitan Elioni, kvaliteet maksab.
uue teleka saad poest, ma sain enda 32" 300ga.
mul on Elioni kõige odavam kodupakett. täitsa asjalik.
uue teleka saad poest, ma sain enda 32" 300ga.
mul on Elioni kõige odavam kodupakett. täitsa asjalik.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.

Postitatud 17 veebruar 2012 - 11:06
aga kui on elektriküte, olen netist lugend, mõned räägivad et odavam kui keskküte, teised jälle et kallim.
et keegi kes elab elektriküttega korteris, kas te hoiate koguaeg seda sees talvel? kas max reziimil?
korter ise 19 ruutu, kivimaja, plastaken.
et keegi kes elab elektriküttega korteris, kas te hoiate koguaeg seda sees talvel? kas max reziimil?
KEEXMAISTER
Postitatud 17 veebruar 2012 - 12:38
oleneb täiesti. kas elektriradiaatorid või õliradiaatorid. viimastega kogemust pole, aga elektriradikad imevad üsna palju elektrit, muidugi oleneb kui võimsad nad on jne.
mugavuse nimelt oleks targem kolida keskküttega korterisse.
mugavuse nimelt oleks targem kolida keskküttega korterisse.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.

Postitatud 17 veebruar 2012 - 12:50
Kütmine oleneb ka soojuskaost ja asjadest. Kui aknapõsed jms on sitad, siis pead ikka täiega kütma, et soe oleks.
Mina avastasin ka nüüd külmema aja saabudes, et aknalaua alt tuleb kohati ikka väga mõnus, suvine briis. Küta või lolliks ennast.
Kui sul mingil ehitussõbral on infrapuna soojusmõõtur, siis sellega tasub kõik üle käia.
Mina avastasin ka nüüd külmema aja saabudes, et aknalaua alt tuleb kohati ikka väga mõnus, suvine briis. Küta või lolliks ennast.
Kui sul mingil ehitussõbral on infrapuna soojusmõõtur, siis sellega tasub kõik üle käia.
Postitatud 17 veebruar 2012 - 15:01
Keeksta Tha Buffalo., 17 veebruar 2012 - 11:06, kirjutas:
aga kui on elektriküte, olen netist lugend, mõned räägivad et odavam kui keskküte, teised jälle et kallim.
Milline elektriküte on? Vanaaegne kivimaja? Siis peaks ju ahi ka sees olema? Muidu 19 ruudu puhul tuleb odavam elektriga kütta(õli radikas) kui keskküttega.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 18 veebruar 2012 - 11:09
see kütte probleem polegi enam probleem, ma kartsin,et kommud lähevad üle 100 euri, a tegelt on seal kogu kupatus miski 60- 70 euri
KEEXMAISTER
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles