Hüppa postitusele

Change

Punased täpid/triibud ekraanil

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 3 vastust

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007
  • Sugu:mees
Mingi 2-3 nädalat tagasi hakkas mu arvuti crashima mängmise ajal, nii, et pidin restarti tegema. Natuke peale seda hakkas mul koguaeg video card driverid crashima ning ka mängides crashis terve süsteem. Nädal tagasi hakkasid mul tekkima punased täpid ekraanile ning ma olin kindel, et see on videokaart.
Aga täna kui ma arvuti käima panin, tuli POST screeni peale punased täpid ja panin start windows normally, käivitus see safe modes. ning praegu on mul punased triibud cursori taga(täpid olid cursori ees; muidu polnud safe modes triipe/täppe).

Kraadid püsivad ~50 idle juures(see peaks olema tavaline selle kaardi juures, vähemalt ilma probleemideta oli koguaeg selline kraad)

Keegi oskab aidata ?

Windows 7 Ultimate x64
Nvidia 8800GTS 512

Muutis Hidden, 18 mai 2012 - 06:37.

Naysayer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2006
Päris irooniline. Mul oli sama probleem paar aastat tagasi sama videokaardiga. Igatahes see peaks märk sellest olema, et kaart hakkab ära väsima. Not sure tho.

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007
Lugesin, et kaardi küpsetus võib korda teha. Küpsetasin ära ning tundub, et korras praegu.

Bitter

Loogikast ja põhjusest ei saa korraga võitu

• auliige
  • Liitus:26 juuli 2005
Mikromõrad selliste kaartide juures on toredad, kuna ei ole tugevuse peale mõeldud :rolleyes:

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat