Tervist, ehk keegi oskab soovitada mõnda inimest kes õpetab keemiat?
Kunagi käisin sõbra tuttava juures matat õppimas (9. klass) ja seal oli tund miski 75 eeki.
hind võiks jääda 10eur tunni juurde aga mida odavam seda parem, sest käia on vaja nagunii mitmeid kordi.
Täpsemalt on vaja õppida 2 tööd: karboksüül ühendid, karboksüülhapped (ja vb aldehüüdid)
Change
Sellel teemal on 4 vastust
Postitatud 14 juuni 2012 - 21:05
KEEXMAISTER
Postitatud 14 juuni 2012 - 22:10
1. Tuleks mõelda, mida inimene elult tahab – kuhu edasi? mida ma teen viie aasta pärast?
2. Kui inimene tahab hakata politoloogiks, programmeerijaks või ajakirjanikuks, siis tõenäoliselt ei ole keemiaga suurt midagi peale hakata.
3. Niisiis, miks mitte viia oma paberid TTG-sse: http://tg.edu.ee/. Võib muidugi ka lihtsalt kokku leppida, et õpilane vastab keemia selles koolis ja muud ained kuskil mujal, kõik on läbirääkimiste küsimus. Kontrolltööd on selles koolis ilmselt lihtsamad.
Muide, kas oma õpetaja ei ole nõus konsultatsioone andma (võid ju talle ka raha pakkuda, kui ta on lihtsalt alamakstud ja ei taha oma vähest vaba aega õpilastele kulutada) või milles probleem? Ma olen muidugi teadlik, et pedagoogide seas on kõrilõikajaid (ilma naljata), aga sellisel juhul ongi ju mõistlik õpetajat vahetada.
Ja veel. Meil on keemia alamfoorum olemas "Hariduse" all. Ma ei tea, kas sealt saab abi, aga proovida ju võib.
Jõudu!
2. Kui inimene tahab hakata politoloogiks, programmeerijaks või ajakirjanikuks, siis tõenäoliselt ei ole keemiaga suurt midagi peale hakata.
3. Niisiis, miks mitte viia oma paberid TTG-sse: http://tg.edu.ee/. Võib muidugi ka lihtsalt kokku leppida, et õpilane vastab keemia selles koolis ja muud ained kuskil mujal, kõik on läbirääkimiste küsimus. Kontrolltööd on selles koolis ilmselt lihtsamad.
Muide, kas oma õpetaja ei ole nõus konsultatsioone andma (võid ju talle ka raha pakkuda, kui ta on lihtsalt alamakstud ja ei taha oma vähest vaba aega õpilastele kulutada) või milles probleem? Ma olen muidugi teadlik, et pedagoogide seas on kõrilõikajaid (ilma naljata), aga sellisel juhul ongi ju mõistlik õpetajat vahetada.
Ja veel. Meil on keemia alamfoorum olemas "Hariduse" all. Ma ei tea, kas sealt saab abi, aga proovida ju võib.
Jõudu!
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 15 juuni 2012 - 00:33
noja, aga ma pole keemias käind eriti, see õppeaasta mingi 3 korda vist. ja siis läksin ja ütles et tal sajebal sellistest, et kui tahad korda saada siis õpi kodus või palka eraõpetaja. kodus ma seda selgeks ei saaks ja sp ongi vaja.
// käingi katleris atm
// käingi katleris atm
Muutis Keeksta Tha Buffalo., 15 juuni 2012 - 00:34.
KEEXMAISTER
Postitatud 15 juuni 2012 - 07:40
Aga räägi ilusti oma keemiaõpetajaga, et maksad ise talle tunnitasu vms, et ta õpetaks sind. Paluma pead ja pead ka näitama alandlikkust, et sa tunned ennast halvasti keemia õppeaine seisu tõttu
Muutis Hokins, 15 juuni 2012 - 07:41.
wadap,
Postitatud 15 juuni 2012 - 11:38
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles