Hüppa postitusele

Change

M: Tubakavaba vesipiibu tubakas

Sellel teemal on 14 vastust

brownhead

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:21 juuni 2012
  • Sugu:mees
Pakun välja siis võimalust läbi minu tellida Soex herbal vesipiibutubakat, mis EI SISALDA endas ei TUBAKAT, TÕRVA ega ka NIKOTIINI!

Tubakas näeb välja natukese teistsugune kui Egiptuse vesipiibu tubakas, kuid on väga mõnusa tossu ning hea maitse ja lõhnaga. Toodetud on siis tubakas Malaisias, kõk pakid on väliselt suletud kilega, pluss veel tubakas omakorda on suletud paki sees õhukindlalt.

Müüksin korraga ühe ploki ehk 10 pakki(ühes pakis 50g, mis on kõige tavalisem kogus) ning selle hinnaks oleks 30 euri, hinnale lisandub smartpostiga saatmine, mis maksab 2,69 euri.

Tellides 2 või enam plokki, hinnale postikulu ei lisandu.

Saadavad maitsed on järgmised: topeltõun, viinamari, puuviljasegu, maasikas, arbuus, näts, piparmünt. Tegemist on hea tubakaga, mis kestab sama kaua ning isegi kauem kui egiptuse tubakad.

Soovi korral saab ka maitseid segamini võtta!

Võimalik tellida ka teisi maitseid, kuid selleks kirjutage mulle eraldi.

Aega kulub paki teieni jõudmiseks umbes nädal või natukese kauem.

Kuid võib juhtuda, et pakiga läheb kuni kaks nädalat aega.
Raha sooviksin kätte saada enne tellimist, kinnitamaks, et ma ei tegele petukaubaga, võin soovi korral saata tubakast pilte!

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
ma ei tahaks seda tubakat maha teha, aga kui tahate osta, siis ostke ühekaupa, kuna kui te terve bloki seda pahna ostate, siis te peale ostu siiralt kahetsete, kuna ainult maitsepärast suht mõttetu tõmmata, kui mitte midagi ei tule.. see on sarnane kividega, mida müüakse eestis poodides, maksab 7 euri.

brownhead

Uustulnuk

• liige
julgen väga vastu vaielda, tossu tuleb ikka väga hästi, sa ei oska võibolla vesipiipu teha lihtsalt. Oled sa proovinud seda konkreetset tubakat, et niimoodi maha teed?

Timofo

King

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustMihkel., 26 juuni 2012 - 16:35, kirjutas:

ma ei tahaks seda tubakat maha teha, aga kui tahate osta, siis ostke ühekaupa, kuna kui te terve bloki seda pahna ostate, siis te peale ostu siiralt kahetsete, kuna ainult maitsepärast suht mõttetu tõmmata, kui mitte midagi ei tule.. see on sarnane kividega, mida müüakse eestis poodides, maksab 7 euri.

ära risusta teemat oma juraga, ma olen kasutaja brownheadilt ostnud tubakat korduvalt ja soexi tubakas on kvaliteetkraam. magus, kestab kaua ja vägagi ilusti töötab.

üks väike pilt ka juurde, krdi kivid või asjad

Postitas pildi

Muutis Timofo, 26 juuni 2012 - 17:25.

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
olen tellinud seda eBayst kunagi ja väga rahule jäin. tossu tuli väga palju, oli mahe ja maitsev. soovitan :)

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Muidu te tõmbate tossu pärast vessarit?
Ise ka järgi proovinud seda, siuke normaalne, maitse on hea aga midagi erilist pole, uuesti ei tõmbaks seda ma arvan. See hea siukestele algajatele, kes just alustasid ja tahavad selle esimese maitse kätte saada.

brownhead

Uustulnuk

• liige
Ise olen juba väga pikalt vesipiipu teinud? Mis siis sinu arust parem on?

Pussymagnet146

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 juuni 2012
Alkoholivaba viina ei müü keegi?

brownhead

Uustulnuk

• liige
ei saa aru, et kas osad mängivad lolli või ongi lollid

derp

1 3 3 7

• liige
  • Liitus:14 märts 2012

Vaata postitustPussymagnet146, 26 juuni 2012 - 19:40, kirjutas:

Ma usun, et selle tubaka mõte on selles, et on inimesi kes ei taha nikotiinist sõltuvusse jääda ja siis ongi tehtud selline "tubakas" kus ei ole nikotiini ega muid tervist kahjustavaid aineid sees.
Ise endal ostusoov puudub, sest ei suitseta vesipiipu nii tihti, aga free bump ikka :)
Posted Image

juggernaut

1v1 me irl twitter

• liige
  • Liitus:27 juuni 2011
sry bro aga tubakavaba tubakas?

MM

Liige

• liige
  • Liitus:12 nov 2007

Vaata postitustPussymagnet146, 26 juuni 2012 - 19:40, kirjutas:

Seda saad alkoholivabast alkoholi poest.
Edu müügia muidu, võta seda kui BUMP'i.
Postitas pildi

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Kui see asi põleb ja sa seda tõmbad siis midagi sealt ikka tuleb , minimaalsel määral tõrva

brownhead

Uustulnuk

• liige
Mina müün vesipiibu tubakat, milles puudub tõrv ja vesipiibu tubakat ei panda vesipiibu tegemisel põlema ;)

Slaphappy.

Liige

• liige
  • Liitus:19 dets 2006

Vaata postitustMaqDaRooster, 26 juuni 2012 - 18:02, kirjutas:

Muidu te tõmbate tossu pärast vessarit?
Ise ka järgi proovinud seda, siuke normaalne, maitse on hea aga midagi erilist pole, uuesti ei tõmbaks seda ma arvan. See hea siukestele algajatele, kes just alustasid ja tahavad selle esimese maitse kätte saada.

Soovitan täiega, pmst minuteada vesipiibu ainus eesmärk ongi see, et teha pilte ja neid fb/rate/orkut levitada, et hästi palju suitsu oleks peal ja võimalikult lahe oleks!
Nt:

Postitas pildi

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat