Vaadake, et sellel ikka pidurid oleksid. Ja kui ei ole, ärge sõitke mäest alla, pidurdades valesti... Õigesti pidurdamine ilma piduriteta BMX'i või muu trikirattaga käib nii, et surud oma jalatsite talla vastu tagumist rehvi... Mina aga, panin jala maha kui mäest alla sõites hoog liiga kiireks läks. Jalga maha pannes, samal ajal üritades hoogu maha võtta, on loogiline, et kukud. Mina kukkusin paraku täpselt suurtest kividest (ebasümmeetrilised) vormitud teerajale, mis lõhkus mu põlved RÄMEDALT katki. Mu nahk oli mõnest kohast niivõrd maas, et liigeste pealsed kõhred olid näha... Pärast seda hakkas toimuma organismi 'eneseravitsemine', mis seisnes vere eritumises, kihi tekkimises (oksüdatsioon ja kooriku teke) jne (hemoglobiin, valged verelibled, punased, möllud, värgid särgid). Panin kanget alkoholi puhaste niiskete (alkoholiga immutatud) lappide peale ja üks ilus kena sõbra naine dohterdas mu põlvi. See oli väga kibedalt valus ja piinarikas (natukene ikka), aga talusin selle ära, sest sain aru sellest: taludes praegu valu ära, tagan ma endale kiirema haavade paranemise ning kokkuvõttes kaob mu valu kiiremini.
Edu müümisel!