Hüppa postitusele

Change

M: Paypal Dollareid [0.6€ tk]

Sellel teemal on 11 vastust

Bobik

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:24 juuli 2012
  • Sugu:mees
Müügiks paypali dollarid, dollareid on veidi üle 60ne, hind 0.6€ tükk. Kui huvi, saatke PS enda msniga või postitage siia, lisan teid ja saadan teile oma msni.

Ogre

-.-

• liige
  • Liitus:02 apr 2006
kannad ette?

Bobik

Uustulnuk

• liige
Kui sul mingeid tehinguid asju ette näidata on siis jah.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
mina ostsin probleemideta. käis ette.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
duubeldan, aga soovin teada anda, et raha on minu kontolt kadunud nüüdseks. saatja võttis makse tagasi. mina hetkel ei soovita, vähemalt kuni asi lahenenud pole.

Bobik

Uustulnuk

• liige
Ma ei võtnud mitte mingit makset tagasi, saatsin sulle raha ära ja pole paypali peale tänast sisse loginud, sina keerasid midagi perse, nüüd on minul 120 dollarit limited paypali konto, väga meeldiv oli tõesti äri teha

hkaar

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2012

Vaata postitustMarvolo, 26 juuli 2012 - 21:43, kirjutas:

duubeldan, aga soovin teada anda, et raha on minu kontolt kadunud nüüdseks. saatja võttis makse tagasi. mina hetkel ei soovita, vähemalt kuni asi lahenenud pole.

mõttetu raha hoida pp kontol, maksa kohe ja kiirelt ära, siis hoiad paljudest jamadest eemale

Bobik

Uustulnuk

• liige
Ma arvan, et ta ei tahtnud midagi makstagi, keeras midagi perse ja ongi kõik, minul on konto limited koos nende dollaritega seal peal, mida ma teen nüüd sellega? Lisaks hakkab minu süüks ajama, et ma võtsin tagasi, miks ma oleks pidanud võtma need üldse tagasi, inimene ei mõtle üldse..

hkaar

Liige

• liige
Proovi lahti saada(esitad pp-le id kaardi v. passi koopia ja utility bill). Kui on enda nimel konto siis kerge lahti saada. Kui pole võimalik siis pead 180 päeva ootama ja lisad seb virtuaalse krediitkaardi ja kannad raha välja. Tõenäoliselt ta logis oma pp kontole sisse erinevate ip-de alt ja sai limited, siis saatis sulle raha tagasi ja said ka limited. Alates 100 usd on juba suurem summa ja neid tehinguid minuarust pp vaatab rohkem. Eriti siis kui veel giftina on selline summa saadetud. Teine kord ole tarem ja maksa oma ebay kauba v. kaupade eest kohe ära, siis väldid seda kõike jama. Ise tean ja teen pidevalt nii, mul isegi nii juhtunud et maksnud kauba eest raha ära, müüja paneb teele ja siis hiljem pp paneb payment under review ja kõige lõpuks saan mina kauba ja raha mõlemad. Nii et see pp ikkagi ei ole mingi normaalne asi, aga kui oleks vaid muu võimalus ebay kauba eest maksmisel, aga vot no pp tahab monopoli...
Ja kõigele lisaks viimasel ajal kui maksad tööpäevadel mul annab ebay kauba eest maksmisel return to merchant error, see mingi paypali viga, alles täna sain oma asjade eest makstud, pidin ootama pühapäevani, isegi laupäeval veel koguaeg selle errori loopis mulle.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
pärast oma dollarite kätte saamist temalt olen paypal'i ainult loginud ning mitte midagi muud teinud seal. paljas sisse logimine küll midagi perse ei keera ning samuti toimusid kõik logimised ühelt ja samalt netiühenduselt ja arvutilt.
varjasin piltidelt transaction ID'd ära, just in case, sest ma ei tea, millise paypali süsteemi loophole'ga saab keegi neid ära kasutada mingit pidi.
ning põhjus, kuigi ma ei peaks seda üldse kellelegi ütlema, miks ma kohe raha ära ei kulutanud, oli see, et mul polnud vajaminev summa koos.
enda Swedbanki ülekandest müüjale ma vist pilti ei pea panema, sest seda pole kurdetud, et see ei toimunud.
algul oli siis 'Payment status' all kiri 'completed'. nüüd aga..
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

/esimesed kaks pilti jäid millegi tõttu udused, kvaliteet paraneb neile klikkides.
ja müüja: tick-tick-tick tähtaeg kukub peale, mis ajaks oma raha soovin saada. kas Swedbanki või taas paypali ja seekord 'gift'-na.
hea, et Jordan Chase seda tick-tick-tick'i ei kirjutanud.

Muutis Marvolo, 29 juuli 2012 - 22:30.

hkaar

Liige

• liige
no selge, esitage Paypali-le need dokumendid mis nad tahavad ja ehk saate oma kontod lahti...
Kui see on teie esimene Paypal konto antud ip aadressil siis on tõenäolisus päris suur, et saate lahti...

Marvolo

I SEE YOU

• liige
miks sa arvad, et kellegi konto on limiteeritud? minul ei ole. olen üsna kindel, et temal samuti pole vaid valetab selle kohta.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat