siimtali112, 19 august 2012 - 18:36, kirjutas:
Ma ei pea olema kursis detailselt iga seadmega, kuid siililegi on selge see, et ilma selle pea plaadita pole selle rooliga midagi peale hakkata. Juhtmeid võid sa igasuguseid panna, samuti võid hea õnne korral leida sobivad mikromootorid. Kuid iga seadme juures on spetsiifiline nn peaplaat ja ilma selleta on see seade väärtusetu. Ainukesed asjad, mis võivad midagi väärt olla ongi need pedaalid ja ega nad üle 10€ palju polegi.
Sa oled lihtsalt nii loll kui veel annab olla. Mikromootorid... mida iganes. Rool ise on täiesti korras. Kui kellegil roolil mingid nupud läbi on või nii. Selle saab lihtsalt välja vahetada.
Kasvata omale ajud. Mind üldse ei koti mida sa arvad sellest hinnast. Sinu pakutud hind on debiilne. Tahaks näha kuidas sa ise sellist rooli müüksid ainult 10 euroga.
Mul suhteliselt suva ka sellest kas keegi ostab või ei osta. Ma saan ise ka kasutada sealt osasi asju. Ma juba ostsin endale G27 nii kui nii.
Kui sind ei huvita selle ostmine siis ole vait. 10 euroga sa ei saaks mitte mingil juhul sellist rooli, isegi katkise peaplaadiga. Ürita saada, siis tule rääkima.
//Lisan veel seda, et kui tõesti keegi leiab sellise rooli odavamalt kuskilt samas seisus. Siis andke minna, mul pole selle müügiga kuhugi kiiret.
Muutis JustKill133, 19 august 2012 - 22:16.