Otsisin Eestist FM Group edasimüüjaid, kuid mitte kellegagi ei saanud ühendust. Otsustasin ise selle investeeringu teha ning nüüdsest saab tellimusi esitada ka mulle.
Igaühel meist on oma lemmikparfüüm, olgu selleks siis Armani, Hugo Bossi või hoopis Versace lõhn. Tihti on need poes liiga kõrge hinnaga. Kui te ei soovi maksta pudeli kujunduse eest mitu korda kõrgemat hinda, siis on FM Group parfüümid just Teile!
Meie tooted on valmistatud samas aroomivabrikus, kus originaallõhnadki ning me pakume neid väga laias valikus(u.150 levinumat parfüümi). Tasub ära mainida, et FM kaubamärgi all toodetakse vaid tuntud lõhnadele sarnaseid lõhnu ning ei eksitata ostjat sarnase pakendiga. Kuid seni on kõik meie kliendid lõhnade ning nende kvaliteediga(lõhna intensiivsus, peal püsivuse aeg jms.) rahule jäänud ja originaalparfüümidega pole samuti erinevusi märgatud.
Nimekirja meie pakutavatest lõhnadest leiate siit: http://parfuumid.byethost16.com/
Tellimiseks või küsimuste esitamiseks saatke kiri meiliaadressile: fmparfuumid@gmail.com, võite küsida ka pudelite kujunduste kohta, kodulehel olevad pildid on illustratiivsed.
Püüan vastamas käia ka siin, neonetis.
NB!: Kõik nimekirjas olevad lõhnad ei pruugi alati saadaval olla. Samas võite küsida lisaks originaallõhnaga deodorante ning aftershave, need võivad olemas olla. Tellimuse esitan umbes korra nädalas. Kätte saab kauba 2-3 päevaga.
Panin pikema jutu spoileri sisse, et tellimist lihtsustada.
Tellimiseks:
1. Leia lehelt http://parfuumid.byethost16.com/ endale sobiv parfüüm.
2. Saada aadressile fmparfuumid@gmail.com või minu neoneti postkasti kiri.
3. Kirja sisusse märgi lõhna nimi(ja kollektsioon), oma nimi, aadress(või postkontor) ja kuidas soovid paki kätte saada.
4. Saadan teile vastu arve: parfüüm(+postikulu).
5. Pangaülekandel lisage selgitustesse tellitud toodete nimed.
6. Pakk saabub teieni tavaliselt nädala jooksul.
Kas FM Group mitte ei lõpetanud ära oma businessi?
Tegelesin ise ka kunagi sellega, lõhnad on intensiivsed & sarnased küll aga täiesti 1:1-le ei ole. Mingi vahe on märgatav.
Enda nina vahet ei tunne, keegi teine pole ka kurtnud. Isegi, kui mõni parfüüm peaks natukene erinema, siis kvaliteetne ja hea lõhn on ikkagi garanteeritud. Ja leping on mul olemas ning tellimusigi tehtud, seega FM Group on töös
Eem. Aqcua di Gio on alati kindel valik, minu meelest parim, seda on ka feromoonidega(lähed naistele peale ). Paco Rabanne One Million on levinud ja ise tellisin endale viimasena Diesel - Fuel For Life Homme. Hugo Bossi lõhnad on samuti üle prahi.
Eem. Aqcua di Gio on alati kindel valik, minu meelest parim, seda on ka feromoonidega(lähed naistele peale ). Paco Rabanne One Million on levinud ja ise tellisin endale viimasena Diesel - Fuel For Life Homme. Hugo Bossi lõhnad on samuti üle prahi.
Ütleme nii, et One Million on juba praht juba minuarust Igal teisel isikul on see peal
just mõtlesin ,et kuhu see teema kadunud on, lõhna tarvis aga ei oska midagi valida.. mingit heledamat lõhna tahaks, eks ma kaubamajas lähen proovin ja siis tean mida tahta sinult tellida..