Hüppa postitusele

Change

M: Defektne Gopro Hero 3 Black

Sellel teemal on 1 vastus

Rainerpoiss

Liige

• liige
  • Liitus:07 märts 2007
Pakkuda on Gopro Hero 3 Black seikluskaamera, mis ei lülitu sisse, kui mälukaart on sisestatud. ( Olen proovinud erinevate mälukaartidega, seega probleem pole nendes.) Mõned korrad olen saanud ka toimima koos mälukaardiga, kuid siis on poole filmimise pealt lõpetanud filmimise ja muud imelikku nalja teinud aparaat, seega tõenäoliselt on viga kuskil tarkvara poole peal. Prokaamera esinduses kahjuks ka korda ei saanud ja seega ehk leidub siin keegi huviline , kes oskab sellega midagi ette võtta.
Goproga pole midagi juhtunud ning pole saanud ei vee ega põrustuskahjustusi ja optika on korras ning lühikesed jupid mis olen filmida saanud on hea kvaliga.

Kaasa panen ka põrutuskindla korpuse ning kinnituse tasastele pindadele panemiseks ( Autod, klaasid jne)
Mälukaarti kaasa ei tule.

Hinda loodaksin saada 100 euro ringis, kui nokitseda , on ehk võimalik see veel korda saada.
Kuna tegu on defektse tootega, siis mingit garantiid ega tagasiostmisvõimalust ei paku

Martin9292@hotmail.com

http://imgur.com/a/jMcIL

Erlend

Liige

• liige
  • Liitus:18 nov 2009
  • Sugu:mees
Miks see garantii alla ei lähe ? Uut ei antud kui nö "defektne" toode teile müüdi ?
Mees ilma kõhuta on sama mis korter ilma rõduta.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat