Ma ei teagi, kust alustada. Pikalt ma ei viitsi heietada, eksole. Igaljuhul on asi nüüd nii, et seoses tööga leidsin ühe hea edasimüüja Hiinas, kust on võimalik tellida väga hea hinnaga suuremates kogustes kaupu. Kuna vestluse käigus tuli välja, et ma olen pärit maalt, kus on sündinud Arvo Part (Pärt) ja leiutatud Skype, siis sain veelrohkem hindasi alla. Kõigepealt tekib Teil küsimus, kus on minu isiklik kasu? Isiklikust kasust niipalju, et mida rohkem ma tellin, seda soodsamalt ma samast kohast tulevikus kõike saan. Kui huvi, millegi kindla vastu, mida sooviksid hulgi osta, siis kindlasti saata mulle PM ja uurin, kas on, mis maksab, min.kogused jne. Tootevalik on neil küll valsist rokini. Tolliasjad jätke minu hooleks. POSTIKULU ei lisandu, Teile kaup kätte hiljemalt 14 (+/- 2 päeva) päevaga. Kõik hinnad EURODES. Maksevõimalusena eelistan pangaülekannet, muud valuuutat peale raha müüja ei aksepteeri. Saan ka aru, et summad tulevad üsna suured ja võibolla kohe ei usalda. Soovi korral võin mõnele kõrgemale ja autoriteetsemale Neoneti administratsioonist saata enda dokumendi pildi või mõne muu identifitseerimistunnuse.
Neonetlastele võib-olla kõige huvipakkuvamad tooted:
eGo e-sigaretid
Tegemist täpselt sama tootega: http://www.eliquidwo...CE4-Starter-Kit
Värvid: ise värve ei saa valida, aga tulevad siis ühes saadetises: valge, must, roosa, sinine, punane, roheline.
Kogused, hinnad, võimsus:
Spoiler
eGo komplekt
Sama toode, sama kvaliteet: http://www.wholesale...tarter-kit.html
650 mAh 100 tk start kiti saab 400 EURi eest.
900 mAh 100 tk 440 EURi
1100 mAh 100 tk 460 EURi
Päikeseprillid (COOLID)
Spoiler
Kogus: 600 tk Üks ühik: 1.60
Saatsin ka päringu väiksemate koguste jaoks.
Armee kellad
Hind: 3 EURi tk / min. tellimus 200 tk.
Spoiler
Kõrvaklapid
Hind: 1.21 tk / min. tellimus 200 tk
Spoiler
Koera jalutusrihmad
Hind: 4 eur tk / min. tellimus 50 tk. Muidud hulgihind 50 tk tellides 6 euri, aga neil asuvad need laos kuskil halva ühendusega kohas ja lubasid 2 eurose soodustuse teha.
Spoiler
iPhone 5/5Si ümbrised (500tk) + kaitsekiled (500 tk)
Tegemist siis iPhone 5/5s ümbriste ja kaitsekiledega, mõlemaid 500 tk ehk siis tuhat ühikut ja saaks selle koguse 400 EURiga. Värvid tulevad segamini: roheline, lilla, sinine, roosa, must, oranz, hall, kollane, helesinine, punane, läbipaistev. Arvestades seda, et pelgalt 1 ekraanikile maksab Eestis 4 EURi, on tegemist päris hea pakkumisega.
Spoiler
Päikesepatareil põhinev akulaadja
Info
Muutis Tanel., 11 august 2014 - 15:19.