Mihkel., 11 september 2014 - 13:39, kirjutas:
Vaadake, et üle ei saa. Lubas aastaid loosimise eest välja teha paar kasti õlut, aga ei vastanud enam kellegile ja ajas kahtlast juttu. Lambi vahvli pettur on, seega ärge mingil juhul raha ette saatke. Ära palun enam kirjuta siia sellist juttu, et "cmon, need oli ju ainult paar kasti õlut" siis pettus on see ikkagi, eriti kui sa siin foorumis petad ja midagi samas kohas maha tahad müüa.
//võrgulukk maha, läheb hind 230 eurot. 60 eurot lisades saad garantiiga telefoni, tuleb küsida ostjalt, kas riskid osta ilma garantiita ja mitte nii hea akuta telefoni, kui saaksid osta töökindla akuga telefoni ja garantiiga ka veel.
see on mingi kuues kord kui sa rushid kuskile mu posti sisse ja mainid seda

kui sa oled pahur natukene ja tahad oma windows phonest lahti saada et saaks tinderis käia nagu kõik su sõbrad aga minult ei taha osta, sest ma olen nii scammer siis ma võin su jaoks teha eksklusiivse diili, kus annan sulle telfi+õlut ning seda kõike h2h!!!
ma ei sunni kedagi ostma ja ma võin teha
KOLMES linnas h2h ja seda et ma mingi telefoniga üle lasen on küll ebareaalne arvestades mu feimi mihku. kui te tahate odavamat fööni siis minge ostke okidokist venelastelt icloudi lukuga.
maik pls, 11 september 2014 - 13:54, kirjutas:
Suht legit allahindlus kui enne küsis 220€, aga nüüd 200€ + 30€ unlockimise eest kui kasutada tahan = 230€

sest mul polnud enne õrna aimugi et EMT tahab selle eest raha ja hinna määran lõppude lõpuks mina
Muutis DEAD BANG!, 11 september 2014 - 20:58.