Hüppa postitusele

Change

M: Pokertracker 4 (holdem oma) originaal

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 6 vastust

Ffs 69

Liige

• liige
  • Liitus:03 jaan 2007
Programm on ostetud eelmise aasta algul ja on small stakes versioon, mis toetab kuni 0.5€/$ panustega mängimist. Programmile saate ka lisatasu eest ise juurde osta täis versiooni mis toetab kõiki limiite.
Ise ostsin 59.99$ eest ja hind pole tänaseni muutunud. Ise aga annaksin odavamalt ära. Kuigi programm ei vanane iseenesest ja on sama mis ostmise hetkel. aga jah.
Kui pole kursis mis see on aga huvi on siis saate ise siit juurde vaadata ja tutvuda asjaga - https://www.pokertracker.com

Kui tunnete huvi siis postitage siia ja olen pakkumistele avatud.

Muutis Ffs 69, 07 oktoober 2014 - 22:56.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
  • Sugu:mees
Palun ole nüüd nii kena ja seleta neile (k.a. ma ise) ära, mida sellega teha saab.

-soovid oma reklaami siia?-

Oivar.

Anonüümer

• liige
  • Liitus:02 nov 2006
  • Sugu:ei ütle
Kui äkki tõesti seletaksid emakeeles pokertrackeri lahti, siis oleks äkki huvilisi. Kaasaarvatud mina.
Posted Image

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
Kui te lingil olevalt lehelt aru ei saa millega tegu, siis pole teil seda vaja ka, hoiate raha kokku. Just saying.
tra sa oled veel lollim kui mina

Ffs 69

Liige

• liige
Pokertracker on siis programm mis loeb sinu käsi, mis neti laudades mängid.
Korjab infot vastaste kohta kellega lauas oled. Kui agressiivne ta on, kui tihti avab mis positsioonit v foldib tõstele jne jne..
Võimalusi kuidas seda programmi seadistada on meeletult palju. Kõik mida tahad oma vastase kohta lauas teada saad panna nähtavale oma HUD'il. Mis on lauas iga vastase kõrval koos tema statsidega just.
Põhimõte programmil on see, et sul oleks lihtsam teha otsuseid pokkeri lauas. Kuna need statsid siis, olenevalt, mis sa endale seadistad annavad sulle kõik info pmst, kuidas peaksid käituma teatud mängijate vastu.
Areneva mängija jaoks väga vajalik ja kasulik programm, kuna annab sulle infot teiste kohta, mida muidu oleks sul erinevates laudades väga raske ise meelde jätta v tähele panna.

Muutis Ffs 69, 07 oktoober 2014 - 22:57.

Ffs 69

Liige

• liige
Võib teema lukku panna, müüdud.

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
Kahju, et müüdud oleksin huvitatud olnud. Said ilmselt 2 keyd selle 59.99 eest seega müüsid lihtsalt teist key-d right?

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat