Hüppa postitusele

Change

Müün uut iPhone 6, 16GB, Space Gray

iphone

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 15 vastust

viilveer

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:09 jaan 2015
  • Sugu:mees
Müügiks iPhone 6, 16GB, Space Gray värvusega. Ostetud on eestist aga arvet pakkuda pole. Võrguvaba. Kehtib 12 kuuline garantii, mida Apple pakub. Telefon välja ostetud, järelmaksu kohustust ei ole. Müün kuna ei ole üldse Apple toodete inimene. Telefon karbis ja karp omakorda kiles. Kui on pildisoovi, siis saab ka tõestuse koos fooruminimega.

Asun Tallinnas, kui vaja võin smartpostiga saata aga seda 100% ettemaksuga. Osta kohe hind on 620€. Samas olen avatud pakkumistele aga ärme väga naeruväärseks mine.
Kuna ma siin väga tihti ei käi võib meili saata ka: viilveer@hotmail.com

Muutis viilveer, 09 jaanuar 2015 - 13:53.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustviilveer, 09 jaanuar 2015 - 13:52, kirjutas:

Müügiks iPhone 6, 16GB, Space Gray värvusega. Ostetud on eestist aga arvet pakkuda pole. Võrguvaba. Kehtib 12 kuuline garantii, mida Apple pakub. Telefon välja ostetud, järelmaksu kohustust ei ole. Müün kuna ei ole üldse Apple toodete inimene. Telefon karbis ja karp omakorda kiles. Kui on pildisoovi, siis saab ka tõestuse koos fooruminimega.

Asun Tallinnas, kui vaja võin smartpostiga saata aga seda 100% ettemaksuga. Osta kohe hind on 620€. Samas olen avatud pakkumistele aga ärme väga naeruväärseks mine.
Kuna ma siin väga tihti ei käi võib meili saata ka: viilveer@hotmail.com

Suht kindel, et müüja annab lahkelt arve koopia IMEI koodi alusel.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
ostsid omale iphone poest, ilma karpi avamata said aru, et ei ole iphone inimene ja arvet ei ole :D?
sounds legit

Muutis Mihkel., 09 jaanuar 2015 - 15:22.

Timmo

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2004
Järelmaksule võetud mõne bomši või suvaka firma nimele - järelmaksu ei maksta ning paari kuu pärast on telefon mustas nimekirjas.

Tõnis

Vittu, saatana, perkele

• liige
  • Liitus:07 veebr 2007

Vaata postitustTimmo, 09 jaanuar 2015 - 16:47, kirjutas:

Järelmaksule võetud mõne bomši või suvaka firma nimele - järelmaksu ei maksta ning paari kuu pärast on telefon mustas nimekirjas.

mis see must nimekiri tähendab? Ei saa esindusse garantiisse viia või parandama? või mis?

// Lihtsalt huvi pärast küsin.

Muutis Tõnis, 09 jaanuar 2015 - 17:13.

Timmo

Liige

• liige

Vaata postitustTõnis, 09 jaanuar 2015 - 17:13, kirjutas:

mis see must nimekiri tähendab? Ei saa esindusse garantiisse viia või parandama? või mis?

Telefon muutub kasutuks, sest SIM'id ei ühenda võrkudesse ära. Saad kalli mp3 mängija / kaamera endale siis.

viilveer

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:09 jaan 2015
Kenad järeldused, aga ei.
Öelge üks hea põhjus, miks ma peaksin enda nime rikkuma hakkama?
Sama asi teises foorumis müügil - http://foorum.hinnav...hlight=#8480582

Kui keegi on reaalselt huvitatud, võime koos minna IMEI'd kontrollima ka kui vaja, samuti võib käsikäes minna poodi, kust toode on ostetud ning saab ka kinnituse, et tegu pole telefoniga, millel on järelmaks kaelas. Loodan, et sellega igasugune OT kaob ära.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006
Soovitan neonetist osta.
HV OK: 650
Neonet OK: 620

Tänan, et arvestad ka mitte nii heal elujärjel inimestega :)

NEONET

Silver

• liige
  • Liitus:19 juuni 2008

Sorri, et teemaväline, aga kas sa tead kindlalt õelda, et sellised telefonid satuvad musta nimekirja?
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005
Lisada 80 eurot ning saab poest täpselt sama asja ju, ainuke vahe selles, et garantiid 2 aastat mida enamus edasimüüjad pakuvad tulenevalt eesti seadustest (nt elioni/emt) ning kui sa juba õuna endale ostad ei ole see 80 eurot suur võit/kaotus kui jutt käib tervelt 12 kuulisest garantii lisast.

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

Vaata postitustNEONET, 16 jaanuar 2015 - 15:27, kirjutas:

Sorri, et teemaväline, aga kas sa tead kindlalt õelda, et sellised telefonid satuvad musta nimekirja?

mina tean et ei satu, juhul kui see suvakas bomš või firma seda ei taotle
ära südamesse võta sõbrake

apelšin

Liige

• liige
  • Liitus:03 jaan 2008
enda nime sa küll ära ei riku :D alles 9 jaanuar kasutaja

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006

Vaata postitustviilveer, 09 jaanuar 2015 - 21:33, kirjutas:

Kenad järeldused, aga ei.
Öelge üks hea põhjus, miks ma peaksin enda nime rikkuma hakkama?
Sama asi teises foorumis müügil - http://foorum.hinnav...hlight=#8480582

Kui keegi on reaalselt huvitatud, võime koos minna IMEI'd kontrollima ka kui vaja, samuti võib käsikäes minna poodi, kust toode on ostetud ning saab ka kinnituse, et tegu pole telefoniga, millel on järelmaks kaelas. Loodan, et sellega igasugune OT kaob ära.

Naljakas, et sa pole isegi oma nime siin teemas välja toonud :D.

Imo peaks midagi muutma siin foorumi reeglites. 0posterid/Äsjaliitunud kasutajad ei tohiks saada ligipääsu teemade tegemisele siia alafoorumisse.
Mingisugune nõue võiks vähemalt olla. A.la 2 kuud minimaalselt kasutaja olema või 100-200 posti.

Juhin tähelepanu, et Neonetile on see ainult kasulik liigutus, kuna juhtkond ei teeni siin tehtavatest tehingutest sentigi vahelt ja kui keegi kuskil üle lastakse tekitatakse lihtsalt niisama endale negatiivset imaget.

Noo kus on loogika sellistes teemades: Müün uut Iphone 6-te, dokumente pole, avamata karbis, müügi põhjus: avastasin et ei meeldigi Iphone. :D ( kuigi ma ei avanud isegi pakenditki ).

Ainult poolemõistusega ( ntx Soldier ) usukus siukest hülge ila :)

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004

Vaata postitustTimmo, 09 jaanuar 2015 - 18:28, kirjutas:

Telefon muutub kasutuks, sest SIM'id ei ühenda võrkudesse ära. Saad kalli mp3 mängija / kaamera endale siis.

Kindel? Ma tean, et Android telefonidel on küll nii, et võrgulukk on tarkvara taga ning keegi su telefoni lukku ei saa panna ilma, et arvuti ja kaabel järel poleks. iPhonede puhul ei tahaks üldse uskuda, et operaator saab võrguluku peale panna, kuna järelmaksu pole makstud. Järelmaksu pakkujad on üldjuhul üldse kolmanda osapoole firmad ja see on nende mure, kas makstakse või ei maksta, minu teada maksavad järelmaksu firmad lihtsalt kogu summa müüjale välja ja siis teenivad intressidega (UNO, Liisi jne).

Timmo

Liige

• liige

Vaata postitustRinx, 16 jaanuar 2015 - 20:45, kirjutas:

Kindel? Ma tean, et Android telefonidel on küll nii, et võrgulukk on tarkvara taga ning keegi su telefoni lukku ei saa panna ilma, et arvuti ja kaabel järel poleks. iPhonede puhul ei tahaks üldse uskuda, et operaator saab võrguluku peale panna, kuna järelmaksu pole makstud. Järelmaksu pakkujad on üldjuhul üldse kolmanda osapoole firmad ja see on nende mure, kas makstakse või ei maksta, minu teada maksavad järelmaksu firmad lihtsalt kogu summa müüjale välja ja siis teenivad intressidega (UNO, Liisi jne).

http://foorum.hinnav...ic.php?t=631183 aga palun.

Kõik nad võivad musta nimekirja sattuda, kui järelmaks maksmata. Pole neil UNO-del ja Liisidel mingit huvi, et keegi kasutaks välja maksmata telefone edasi.

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004

Vaata postitustTimmo, 17 jaanuar 2015 - 00:48, kirjutas:

Vaata postitustRinx, 16 jaanuar 2015 - 20:45, kirjutas:

http://foorum.hinnav...ic.php?t=631183 aga palun.

Kõik nad võivad musta nimekirja sattuda, kui järelmaks maksmata. Pole neil UNO-del ja Liisidel mingit huvi, et keegi kasutaks välja maksmata telefone edasi.

Must nimekiri ja võrgulukk siiski öö ja päev tegelikult aga põhimõte jääb kehtima seega I take some damage, kuigi minu teada siiski jällegi järelmaksufirmad neid sinna ei lisa (võin muidugi eksida jällegi väga lihtsalt). Tundub lihtsalt huvitav teema minuarust ning võib mind harida kasvõi PM teel, kogu info antud teema kohta on teretulnud! ;)

Muutis Rinx, 17 jaanuar 2015 - 00:57.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat