Hüppa postitusele

Change

Müüa Trust CXT 340 7.1

Sellel teemal on 6 vastust

Bluenno

Liige

• liige
  • Liitus:17 dets 2013
  • Sugu:mees
tervist

Müüa siis Trust GXT 340 7.1 kõlaritega gameri headset. Alles 3 päeva tagasi ostetud kuid tahaks midagi enam ja paremat ehk kellegil huvi. Ostetud Euronicsist. 39.99€
Kaasa saab kõik vajaliku kupatuse kaasa arvatud draiverite CD, Manuaali ja karbi. (nagu uus)Kriimud puuduvad ja väheaega peas olnud. (umbes ehk 8h) Asub Tartus, vajadusel saadan postiga.
Müün 33€

Pildid: http://www.upload.ee...esktop.rar.html

Muutis Bluenno, 09 veebruar 2015 - 17:24.

Stewart

short-term high-risk investment analyst

• liige
  • Liitus:26 okt 2011
piltide vaatamiseks mingit .rari küll tõmbama ei hakka. sorry
“Read Machiavelli, and you understand the Bush administration. Read Darwin, and you see how utterly wrong the creationists are. Read Plutarch and you understand that political intrigue is nothing new. Read Rousseau, Locke and Voltaire and you see why our founding fathers rejected the notion of America as a Christian theocracy. Read the sweep of human thought from Plato and Homer to Emerson and Mill, and you will ultimately end up with a better understanding of what is going around us and see how little new there is under the sun.”

Bluenno

Liige

• liige

Vaata postitustStewie Murderer, 09 veebruar 2015 - 18:35, kirjutas:

piltide vaatamiseks mingit .rari küll tõmbama ei hakka. sorry

arvutis vajaminev asi ja ei tõmba...oki toon eraldi pildid sulle!

Bluenno

Liige

• liige
http://www.upload.ee...0209_171550.jpg
http://www.upload.ee...0209_171620.jpg

Palun nüüd pole .rar vajalik, kuigi soovitan tõmba.

Stewart

short-term high-risk investment analyst

• liige
  • Liitus:26 okt 2011
see kõlas kuidagi halvasti, aga mul lihtsalt ei ole seda arvutis, sest mul on täiesti default setup (v.a ''tööalased'' programmid) ning mul ei ole viimase peaaegu kahe aasta jooksul nagunii .rari vaja läinud (v.a paar-3 select few cases ja siis olen lihtsalt läpakas käinud, kus see olemas on). jah praegu oleks ka võinud läpakas vaadata, aga teistel ka lihtsam kui paned teemasse imgidena ja spoilerisse vm või linkidega. thanks though. :)
“Read Machiavelli, and you understand the Bush administration. Read Darwin, and you see how utterly wrong the creationists are. Read Plutarch and you understand that political intrigue is nothing new. Read Rousseau, Locke and Voltaire and you see why our founding fathers rejected the notion of America as a Christian theocracy. Read the sweep of human thought from Plato and Homer to Emerson and Mill, and you will ultimately end up with a better understanding of what is going around us and see how little new there is under the sun.”

Bluenno

Liige

• liige

Vaata postitustStewie Murderer, 09 veebruar 2015 - 19:16, kirjutas:

see kõlas kuidagi halvasti, aga mul lihtsalt ei ole seda arvutis, sest mul on täiesti default setup (v.a ''tööalased'' programmid) ning mul ei ole viimase peaaegu kahe aasta jooksul nagunii .rari vaja läinud (v.a paar-3 select few cases ja siis olen lihtsalt läpakas käinud, kus see olemas on). jah praegu oleks ka võinud läpakas vaadata, aga teistel ka lihtsam kui paned teemasse imgidena ja spoilerisse vm või linkidega. thanks though. :)

Tegin seda...ja ei mõlenud seda halvaga :) Vabandust

Bluenno

Liige

• liige
vabandust pealkiri vale....
Müüa Trust GXT 340 7.1

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat