kassai, 20 mai 2015 - 00:49, kirjutas:
jahutiga vana pasta ka kaasa saab? see ka ju paar aastat vana, et tuubil oli kirjas, et 4a võib hoida.
reaalsed hinnad on pigem sellised, et su jahutus on 15-20, ssd 50-60 ja korpus 80 eurot.
oled otsinud väga kenad pildid googlest, aga kui viitsid küsida siin nii viisakat hinda, siis tee vähemalt norm eeltöö ära. hv foorumis liiguvad need asjad sellise hinnaga, aga sealsed härrad näevad vaeva kuulutuste kallal. võiksid lisada ketta puhul ka mõne testi screeni koos healthi ja muu teemaga.
samuti usun, et suhtumisega "sa ei tea, mis see ongi" ei saa sa siin foorumis samuti midagi müüdud.
paratamatu reaalsus on see, et kui sa poest välja jalutad asjaga, siis selle hind juba kukub 20%. ja täpselt sama moodi iga aasta veel ca 25%.
ole ikka tore ja tee viisakam kuulutus ja ära suru potensiaalsetele ostjatele elueest.
Kui ei saa siis ei saa, ega ma midagi kaota. Aga kui hakatakse Pro'd võrdlema Evo'ga ja öeldakse, et sama asi, siis ilmselgelt ei tunta piisavalt teemast.
Teiseks, hinnad olen valinud põhjusega sellised. Jahutus - 26% soodsam, korpus - 23% soodsam ning SSD - 40% soodsam. Kuna jahutil ja korpuse puudub elektrooniline kulu, siis ei näe põhjust vähendada hinda puhtalt füüsilisest kulumisest.
Kolmandaks, kui kellelgi on soovi SSD'd osta, siis kindlasti võin lisada benchmarki ning tõestuse tema heaolust ja jahutiga annan tõepoolest termopasta samuti kaasa.
Neljandaks, ma ei oska seda kuulutust enam viisakamaks teha, kuna vormistuse poolelt on kõik arusaadav ning mõistetav, samuti on toodud välja garantii info, toote vanus ning hetkeline poe info. Kellelgi soovi on, siis võin ka toodetest pilte teha, kui ei näinud sellest praktilist põhjust.