Hüppa postitusele

Change

M: Eluaegne Premium Spotify Kasutaja 7€ Tükk. [GARANTII]

spotify

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 13 vastust

Gevyn Nittim

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:22 nov 2016
  • Sugu:mees
Eluaegne Premium Spotify Kasutaja: 1x 7€ / 3x 18€

Müün spotify premium kasutajate ligipääsu aka kasutajat, kasutajal ei tohi muuta parooli, andmeid, ega lisada oma sõpru, sest kasutajat kasutab ka orginaal omanik, samas saad sa rahulikult kasutada kõiki premiumi kasusid: Reklaami vaba muusika kuulamine, Unlimited Skipid, Kuula muusikat offlines(ilma netita), mängida igat lugu, kuulata hea kvaliteediga. Juhul kui tekkib olukord kus sa ei pääse kasutajale ligi, vahetan ma kasutaja uuega välja.

Võtke minuga ühendust skype (Gevyn Nittim - Netflix logoga) või siis maili (nittimgevyn@gmail.com) kaudu.

Muutis Gevyn Nittim, 23 november 2016 - 19:27.

VAHVA SELL

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2014
  • Sugu:ei ütle
tere sooviks osta ühe premium kasutaja 49 euroopa sendi eest kas sobib?

makaak

madridista

• liige
  • Liitus:10 veebr 2008
a blaa, mul oleks huvi küll spotify kasutaja vastu aga sa alles eile joinisid lols?
σpεn your mιnd

NinjaMaster

Liige

• liige
  • Liitus:17 veebr 2011
ei soovita selliseid teenuseid osta

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Mis on spotify ilma enda muusikata? Suht tühi koht ju? Spotify eeliseks ongi see, et saad enda playliste ja laule märkida mis meeldivad ja selle kaudu iga esmaspäev ilmub sulle 50 uut lugu mida avastada.

VIKTORIA PÜSSIGA

Liige

• liige
  • Liitus:05 veebr 2013

Vaata postitustKevva., 23 november 2016 - 20:00, kirjutas:

Mis on spotify ilma enda muusikata? Suht tühi koht ju? Spotify eeliseks ongi see, et saad enda playliste ja laule märkida mis meeldivad ja selle kaudu iga esmaspäev ilmub sulle 50 uut lugu mida avastada.

See mees on minngi munn. Üritab siin neoneti rahvale mingit pläusti pähe määrida. Anna tasuta siia need kontod kuradi juut! Mida perset

Gevyn Nittim

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustVIKTORIA PÜSSIGA, 23 november 2016 - 20:10, kirjutas:

See mees on minngi munn. Üritab siin neoneti rahvale mingit pläusti pähe määrida. Anna tasuta siia need kontod kuradi juut! Mida perset

Mis pläusti pähe määrida, ma annan võimaluse neile kellel ei ole võimalust endale premiumi iga kuiselt lubada. Milleks selline viha, düsgraaf :D Ega keegi ei jää ilma sellest mida ma pakun, legit shit.

VIKTORIA PÜSSIGA

Liige

• liige
  • Liitus:05 veebr 2013

Vaata postitustGevyn Nittim, 23 november 2016 - 20:54, kirjutas:

Mis pläusti pähe määrida, ma annan võimaluse neile kellel ei ole võimalust endale premiumi iga kuiselt lubada. Milleks selline viha, düsgraaf :D Ega keegi ei jää ilma sellest mida ma pakun, legit shit.

Mees nüüd läksid üle piiri oma düsgraafiaga. Ma tunnistan kaotust. Ei viitsi nutika peal panna neid komesjd ja värke eksole sorrey. Aga no miks ma seadeid muuta ei või jne?

Gevyn Nittim

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustVIKTORIA PÜSSIGA, 23 november 2016 - 22:22, kirjutas:

Mees nüüd läksid üle piiri oma düsgraafiaga. Ma tunnistan kaotust. Ei viitsi nutika peal panna neid komesjd ja värke eksole sorrey. Aga no miks ma seadeid muuta ei või jne?

Kontol on algne omanik, kes maksab igakuiselt ilusti premium paketti, sina oleksid see kes tema kulul iga kuu elaks ja naudiks pm tasuta kõiki spotify premiumi kasusid, seadeid ja asju ei ole mõtet muuta sellepärast, et siis saaks algne omanik aru, et keegi kasutab veel peale tema seda kasutajat, ja ta vahetaks parooli ära, siis tulen appi mina, kes annab järgmise inimese kasutaja, kelle kulul elada. Ja kui juhtubki nii, et peaksin surma saama juhuslikult õllesummeril, siis jah, midagi pole teha, eluaegne pakett on läbi.

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
Kas internetis tehtud ostu puhul on ka 14-päevane ostu tühistamise õigus?

OT: tundub aus vend vähemalt. xd
tra sa oled veel lollim kui mina

.Von

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 veebr 2012

Vaata postitustGevyn Nittim, 23 november 2016 - 22:55, kirjutas:

Kontol on algne omanik, kes maksab igakuiselt ilusti premium paketti, sina oleksid see kes tema kulul iga kuu elaks ja naudiks pm tasuta kõiki spotify premiumi kasusid, seadeid ja asju ei ole mõtet muuta sellepärast, et siis saaks algne omanik aru, et keegi kasutab veel peale tema seda kasutajat, ja ta vahetaks parooli ära, siis tulen appi mina, kes annab järgmise inimese kasutaja, kelle kulul elada. Ja kui juhtubki nii, et peaksin surma saama juhuslikult õllesummeril, siis jah, midagi pole teha, eluaegne pakett on läbi.

Loe need kaks highlighti korra uuesti läbi. Endiselt väidad, et legit shit?

"Every man dies. Not every man really lives." – William Ross Wallace.

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
ei soovita samuti selliseid teenuseid. ühe korra ostsin 3 euriga, sain 3 pikka ja imelist kuud kasutada ka ja kõik

sukelduja

ajudlekus

• liige
  • Liitus:03 apr 2008
ma poleks väga õnnelik kui keegi mu spotify playliste näppima läheks tänu sellele et keegi on su megadiiliga konto ostnud
Postitas pildi

Muutis sukelduja, 24 november 2016 - 21:34.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Kui kuulad samal ajal mis konto õige omanik, siis ühel lööb pausile. Lisaks on võimalik näha seadmeid, millesse selle kontoga on sisse logitud.
ಠ_ಠ
Tehtud!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat