VIKTORIA PÜSSIGA, 23 november 2016 - 22:22, kirjutas:
Gevyn Nittim, 23 november 2016 - 20:54, kirjutas:
VIKTORIA PÜSSIGA, 23 november 2016 - 20:10, kirjutas:
Kevva., 23 november 2016 - 20:00, kirjutas:
Mis on spotify ilma enda muusikata? Suht tühi koht ju? Spotify eeliseks ongi see, et saad enda playliste ja laule märkida mis meeldivad ja selle kaudu iga esmaspäev ilmub sulle 50 uut lugu mida avastada.
See mees on minngi munn. Üritab siin neoneti rahvale mingit pläusti pähe määrida. Anna tasuta siia need kontod kuradi juut! Mida perset
Mis pläusti pähe määrida, ma annan võimaluse neile kellel ei ole võimalust endale premiumi iga kuiselt lubada. Milleks selline viha, düsgraaf

Ega keegi ei jää ilma sellest mida ma pakun, legit shit.
Mees nüüd läksid üle piiri oma düsgraafiaga. Ma tunnistan kaotust. Ei viitsi nutika peal panna neid komesjd ja värke eksole sorrey. Aga no miks ma seadeid muuta ei või jne?
Kontol on algne omanik, kes maksab igakuiselt ilusti premium paketti, sina oleksid see kes tema kulul iga kuu elaks ja naudiks pm tasuta kõiki spotify premiumi kasusid, seadeid ja asju ei ole mõtet muuta sellepärast, et siis saaks algne omanik aru, et keegi kasutab veel peale tema seda kasutajat, ja ta vahetaks parooli ära, siis tulen appi mina, kes annab järgmise inimese kasutaja, kelle kulul elada. Ja kui juhtubki nii, et peaksin surma saama juhuslikult õllesummeril, siis jah, midagi pole teha, eluaegne pakett on läbi.