Change
Sellel teemal on 237 vastust
Postitatud 30 mai 2007 - 14:39

Oskaks paremini kui viitsiks õppida, olen 3 aastat õppinud .. Vene keele õps vihkab mind enamvähem . aga tunnistusel on see aasta kõik veerandid 3-d olnud .. aasta kah 3. väga nõme keel imo, aga vaja seda kahjuks läheb ..

Postitatud 30 mai 2007 - 15:05

Rääkida eriti ei oska.
Lugeda oskan aga ei saa aru mida loen
Lugeda oskan aga ei saa aru mida loen

Postitatud 30 mai 2007 - 16:09

Ja ne gavrju po russki.
Ma tean et seda tuleb õppida kuid ma ei viitsi kuna ma ülimalt laisk.
Ma tean et seda tuleb õppida kuid ma ei viitsi kuna ma ülimalt laisk.
Postitatud 31 mai 2007 - 21:59

Vene keel väga tähtis, aga mu vihatuim õppeaine...
Leedus tuli see palju kasuks, räägiti väga palju seda.
Leedus tuli see palju kasuks, räägiti väga palju seda.

Failure is never an option.
Postitatud 31 mai 2007 - 22:07

Venekeel mul koguaeg 3 olnud,venekeel koos matega-kaks vihatuimat ainet

Muutis John, 31 mai 2007 - 22:08.
Postitatud 01 juuni 2007 - 14:47

Ei oska üldse nagu, kuigi ise käin humanitaar klassis 
Aga 3'e peale olen ära venitanud. ^_^

Aga 3'e peale olen ära venitanud. ^_^
Muutis qod, 01 juuni 2007 - 14:47.
soundcloud.com/andimandi
Postitatud 01 juuni 2007 - 14:49

Venelasega rääkida ei oskaks, ainult üksikuid sõnu või väljendeid tean. Aga kuna alles seitsmes klass, siis sellest täitsa piisab. Vene keel on üldiselt 5 .
Postitatud 07 juuni 2007 - 20:22

ER raffas , ärge näkku l66ge ...
Tunnen vene keelt sama palju kui eesti keelt
Tunnen vene keelt sama palju kui eesti keelt

Postitatud 07 juuni 2007 - 22:32

nii võrk kui võrd:D venekeel kerge kui ära õpid;)
''The song is ended, but the melody lingers on.''
Postitatud 07 juuni 2007 - 22:33

Olen ka 5 aastat õppinud nüüd ja väga vähe oskan , hinne on enamjaolt viis olnud , see aasta neli.

Postitatud 07 juuni 2007 - 22:37

Postitatud 07 juuni 2007 - 22:45

Menja zavut Nikitin Anatoli ili prosto tolja. Ja zivu v tallinne na ulitsa ruski jazõk. U menja jest brat, mama, papa, kot, tšerepaha, dve mõši i dve sabaki. Mama, brat, papa zavut ... . Ja vstaju utrom rana stobõi uspet v skolu. Tam ja utšjuss. Na uroke ruskava jazõka mõ gavarim ruski jazõk. Na uroke angliskava jazõka mõ gavarim angliskii jazõk. Na uroke penija mõ laulame pesni ili tantsujem.
Inogda ja idu v magazin. Tam ja pokupaju produktõ: ananas, banan, kalbassõ and so on. Odin raz v nedelju ja idu na trennirovku. Tam ja igrat v basketbol.
U menja jest hobbi ja sobiraju markõ.
Ohjah... põhiliselt oskan mingit primitiivseid sõnu ja noh a la teemasid minu pere, loomad, poes, koolis jne... Ilmselt, kui poleks meil vene keele eksamit olnud, oskaks ma vähem a dumat nada.
Harašo. Vsjoo.
Ja ei mu nimi ei ole Nikitin Anatoli
Ahjaa, käänete tööks soovitan tabelit, mis õps meile andis:
http://nero.pri.ee/venekeeletabel.jpg
ja tiha shla shla shla...
Inogda ja idu v magazin. Tam ja pokupaju produktõ: ananas, banan, kalbassõ and so on. Odin raz v nedelju ja idu na trennirovku. Tam ja igrat v basketbol.
Ohjah... põhiliselt oskan mingit primitiivseid sõnu ja noh a la teemasid minu pere, loomad, poes, koolis jne... Ilmselt, kui poleks meil vene keele eksamit olnud, oskaks ma vähem a dumat nada.
Harašo. Vsjoo.

Muutis kanakukk jr, 07 juuni 2007 - 22:52.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 08 juuni 2007 - 09:57

no hästi vähe oskan alles, 6 klass ja 4 klassist algas venka aga pmst midagi eriti ei oska
, ykskord auras mingi v2ike tatt kysis: tõ govoriž po ruccky? siis vastasin net ja siis ta kysis: a tõ govoriž po ectonckii? siis vastasin da ja siis ta hakkas hästi kiiresti midagi rääkima ja ma ei saanud enam aru

Postitatud 08 juuni 2007 - 11:50

Venet 6 aastat õppinud,tean umbes 10-et sõna:D Vene keel on koolis kolm,kuna õpetaja teab ,et ma ei oska jne,et mul põhja ja kirjutab alati kolme v2lja,lihtsalt tunnis pean k2ima.'
Hui viitsin mingi VENE KEELT õppida ,hahaha,pange põlema.
Hui viitsin mingi VENE KEELT õppida ,hahaha,pange põlema.
Supermoto Madness
Postitatud 08 juuni 2007 - 12:09

kanakukk jr, 7 juuni 2007, 23:45, kirjutas:
Menja zavut Nikitin Anatoli ili prosto tolja. Ja zivu v tallinne na ulitsa ruski jazõk. U menja jest brat, mama, papa, kot, tšerepaha, dve mõši i dve sabaki. Mama, brat, papa zavut ... . Ja vstaju utrom rana stobõi uspet v skolu. Tam ja utšjuss. Na uroke ruskava jazõka mõ gavarim ruski jazõk. Na uroke angliskava jazõka mõ gavarim angliskii jazõk. Na uroke penija mõ laulame pesni ili tantsujem.
Harašo. Vsjoo.
Harašo. Vsjoo.

Jah.
Postitatud 24 september 2007 - 23:25

Räägin puhtalt vene,inglise,eesti keeli.Saksa keel lonkab kõvasti:D
Postitatud 25 september 2007 - 05:49

2 aasta läheb , lugeda oskan ,kirjutada ka enamvähem aga mingi käändeid ei oska.
Ja piu vodka.
Ja piu vodka.
Postitatud 25 september 2007 - 06:18

Lugeda oskan peaaegu perfektselt, aga tektsist mida loen ei saa aru
Postitatud 25 september 2007 - 06:26

w0w
Postitatud 25 september 2007 - 06:31

Ma oskan venekeeles ainult selliseid sõnu mille eest võib peksa saada.
Eeesti , inglise keele tase on väga kõrgel.
väga väiksel määral itaalia ja natuke rohkem hispaania keelt.
Eeesti , inglise keele tase on väga kõrgel.
väga väiksel määral itaalia ja natuke rohkem hispaania keelt.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat