Muutis Bubble, 26 detsember 2007 - 22:18.
Change
Sellel teemal on 7 vastust
Postitatud 26 detsember 2007 - 22:18
Niih täna istusin yuutuubis ja siis keerasin korraks hääle 0 peale ja siis äkki karjus. Midagi sellist "GOD CAN SEE DEATH FOR YOU VMS" mis sitt see on? ehmatasin a bit :imou: enne on ka olnud lolz

Postitatud 26 detsember 2007 - 22:39
Kas mingil suvalisel hetkel, või toimus enne seda midagi?Kas mingit asja ette ei pildunud?
Vahepeal on sellised totakad bännerid, et kui hiirega peale lähed, hakkavad looma vms hääli tegema
Ise ka mitu korda ehmatanud nende peale
Vahepeal on sellised totakad bännerid, et kui hiirega peale lähed, hakkavad looma vms hääli tegema
Postitatud 26 detsember 2007 - 23:10
Youtubes keerasid hääle 0 peale või kõlaril???
Igatahes vaata mis leheküljed sul kõik lahti olid, vabalt võis kuskilt miskit tulla, või siis jah mõne reklaami pealt.
Igatahes vaata mis leheküljed sul kõik lahti olid, vabalt võis kuskilt miskit tulla, või siis jah mõne reklaami pealt.
Postitatud 26 detsember 2007 - 23:17
Minumeelest mul ei olnud mitte midagi muud lahti peale neoneti ja youtuubi. ja see hääl tuli siis kui ma youtubes videol hääle 0 panin. neid hääli on mul enne ka laksust tulnud. ette ka mitte midagi ei pildunud. neti.ee värki tian aga see polnud see

Postitatud 26 detsember 2007 - 23:51
Viirusetõrjega oled proovinud? Või äkki psühhiaatri juures käimist?

"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
Postitatud 26 detsember 2007 - 23:58
mul oli sama asi, aga nagu oleks öelnud. See mida sa teed on kohatu vms. pärast oli sitt jahe terve öö otsa

Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 27 detsember 2007 - 00:25
Postitatud 27 detsember 2007 - 01:09
Bubble, 27 dets 2007, 00:25, kirjutas:
Ei imesta kui sul arvuti igast toredat sitta täis on...

"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles