Nii, osteti soomest läppar, soome keel, tahtsin teha ingiskeelseks [ vista ], otsisin teise arvutiga english lanugage packi, ja siis järsku vaatasin läppari screeni, pool on tume ja poolt nääb. milles vigA?:S Pole läpparit puutundgi.
* Ja kas keegi saab uploadida english lanugage pack for vista kuhugi, kuna ma ise ei saa tõmmata windows kodulehlt.
Change
Sellel teemal on 8 vastust
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 14:08

On ainult üks Konstantin Vassiljev!
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 14:46
Kas ekraan läks täiesti iseenesest selliseks ? Kas sellest tumedast nagu näeb läbi kah ? Kas on nagu kindel joon tumeda ja normaalse vahel ?
Väga imelik. Vahest LCD ekraanidel juhtub nii olema, et kristallid enam ''ei jookse'' ringi. Selle vastu aitab tavaliselt kergelt ekraani vajutamine, aga ma ei usu, et praegu selles probleem on.
Väga imelik. Vahest LCD ekraanidel juhtub nii olema, et kristallid enam ''ei jookse'' ringi. Selle vastu aitab tavaliselt kergelt ekraani vajutamine, aga ma ei usu, et praegu selles probleem on.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 19:23
Postitatud 21 jaanuar 2008 - 20:31
Väga imelik. Ehk proovi selle dead screeni peale kergelt vajutada.
Postitatud 21 jaanuar 2008 - 21:48
Postitatud 21 jaanuar 2008 - 22:31
Odavamatel vistadel ei saagi ilma reinstallita keelt vahetada.
Aint enterprise ja ultimate vist sai.
Aint enterprise ja ultimate vist sai.
Postitatud 21 jaanuar 2008 - 22:47
lähim arvutiparandus, 500 eek ning xp sinuarvutis olemas.
tänan,et tulevikus mind tänad väga väga.
tänan,et tulevikus mind tänad väga väga.
Postitatud 21 jaanuar 2008 - 22:50
weed, 21 jaan 2008, 22:47, kirjutas:
Ma oskan ise ka XP peale panna, ja lihtsalt ei ole minu oma vaid, mingi soomest toodud kolakas.
Maha ei ole kukkund,ega põrutada ja screen on lihtsalt surnud, midagi teha ei anna, ah, kui ma reedel koju jõuan, siis seletan natuke veel täüsemalt

On ainult üks Konstantin Vassiljev!
Postitatud 22 jaanuar 2008 - 00:17
Ehk on üks osa taustavalgusest surnud?
Muutis N-C-Y, 22 jaanuar 2008 - 00:17.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles