Küsimus selline, et mis programmiga saab pilti (näiteks dokumendist) kirjalikuks teha? loodan, et saite mu mõttest aru.
Aitäh!
Change
Sellel teemal on 7 vastust
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 20:31
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 20:42
Äkki sa ajad ACII pildid sellega segamini, et arvad, et neid saab convertida?
ba dum tsss
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 21:09
mis asi see acii täpsemalt on?
selgitan veel kord oma soovi. tahaks siis näiteks telefoniga ühest dokumendist pilti teha ning seejärel arvutis mingi programmiga muuta see txt failiks. ühesõnaga tahaks, et ta tuvastaks tähti ja nii.
selgitan veel kord oma soovi. tahaks siis näiteks telefoniga ühest dokumendist pilti teha ning seejärel arvutis mingi programmiga muuta see txt failiks. ühesõnaga tahaks, et ta tuvastaks tähti ja nii.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 21:20
Ma tahtsin ka kord pildifaililt tausta pealt ühe inimese häält kuulda aga no vot Ei leidund sellist programmi.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 21:25
palun, hoia eemale
. programmid, mis tuvastavad piltidelt tähti/kirju on olemas. tean hetkel vaid üht, kahjuks, aga mitte sobiv minu nõudmistele. seal vaja otse telefonist netti laadida.
veel kord, et su jutt oli jahmatavalt rumal.
veel kord, et su jutt oli jahmatavalt rumal.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 22:20
ükski naine pole ilusam kui soodukaga walter letipeal © reino pihel
Kui sul on lukk mis avab kõik võtmed on see sitt luku © Reino pihel 2016
pole tervaim kriit pliiatsis © reino pihel
Kui sul on lukk mis avab kõik võtmed on see sitt luku © Reino pihel 2016
pole tervaim kriit pliiatsis © reino pihel
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 22:26
Ta ei mõtle seda, ta mõtleb sellist programmi, mis suudaks pildifaililt teksti lugeda.
Hetkel ei oska midaig konkreetset soovitada, aga Google ehk aitab... igasugused "image to text" ja "jpg to txt" converterid..
Hetkel ei oska midaig konkreetset soovitada, aga Google ehk aitab... igasugused "image to text" ja "jpg to txt" converterid..
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 23:16
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles