Hüppa postitusele

Change

Handsfree

Sellel teemal on 4 vastust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees
Omab keegi sellist asja? Ilma juhtmeta ma mõtlen. Kuidas see värk töötab? Lükkan mingi jupi telefonile otsa ja teise topin kõrva? Kuidas sellel kuuldavus on? saab reguleerida ka? Neid on bluetoothe ka olemas, et ei pea telefoniga midagi ühendama?

Kas kuuleb muusikat ka muidu nendega? :wub:

BumBaz

Liige

• liige
  • Liitus:19 veebr 2005
Hands free on üldiselt ikkagi kõnede jaoks. Mul on sinihambaga olemas. Jabra oma, või Jabara, poes, pakil on küll, et nokiale, a ma panin enda sony ericssonile ilusti. Mul saan sealt reguleerida heli tugevust, kõne vastu võtta, siis see osa, mis kõrvataha käiv, seal seeson traat, et saab reguleerida kõrva kuju järgi. Igati mugavaks on kõik tehtud. Siis seda saab teist pidid ka tõsta, nii et saab kasutada nii parema kui ka vasaku kõrvaga. Sellega on liuhtsalt nii, et ühendad bluetoothi kaudu ära, telefoni midagi lsiada vaja pole, ainult seadistad ära need, et telefon leiaks selle ülesse, ühendad ja pane kõrva. Mul hakkab midagi meloodiat ka mängima, kui keegi helistab.

Selline on mul. http://l8shop.net/xs...abt135late2.jpg

Laadimine käib USB juhtme kaudu, see on kaasas. Teiste mudelite kohta ei oska eriti rääkida.

Muutis BumBaz, 25 veebruar 2008 - 20:00.

Mercury

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2006
Ameerikast sai kah ostetud kunagi Jabra. Kah Bluetooth aga vanem mudel. Enam pole vaja seda, uus telefonimudel ei tunnista seadet ülesse.
i'm a signature virus. please add me to your signature and help me spread!

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Kuidas neil helikvaliteet on? Nt juhtmega need klapid teevad sellist häält nagu oleks tühjas suures saalis, kajab jubedalt noh.

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Sternhof, 26 veebr 2008, 22:09, kirjutas:

Kuidas neil helikvaliteet on? Nt juhtmega need klapid teevad sellist häält nagu oleks tühjas suures saalis, kajab jubedalt noh.

Vaata postitust

Anyone?

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat