Ma eile käisin. See Franz Ferdinandi kontsert oli suht hull. Kõik kohad olid rahvast täis ja liikuda eriti ei saanud seal lava lähedal.
Muidu täitsa tore üritus ikka see Õllekas. Ainult, et joogid on kallid.
Pärast Õllekat siis kluppi kus sai natuke ka tantsu löödud, 3,5 kilone mobla ära varastatud minult ning hiljem peaaegu ka ca 10 venelase käest peksa saadud ühe sõbraga sest peale mobla kaotust läksin leili ära ja peksin üht betooni jalaga(peksasaamis võimalus oli siiski klubist väljas olles).
Change
Sellel teemal on 31 vastust
Postitatud 05 juuli 2008 - 16:10
Postitatud 05 juuli 2008 - 19:58
Käisin ka. Franz Ferdinand oli kõvv. Peab mainima, et 35eek Gini eest küsida on ka killer Ja siis benji hüpe oli karm muidugi
Postitatud 05 juuli 2008 - 20:39
Käisin ka, olin kuskil 2-4 reas ees
Esimene lugu oli Michael, siis tuli Dark of the Matinee, edasi ei mäleta väga. Pühendasid Take Me Out'i mingile Sonjale keda nad vanalinnas kohtasid o_O Pealaulja nillis Saku õllet. Kontsert lõppes Jacqueline'i ja This Fire'ga.
Ei suht hea, kunagi nägin neid ETV pealt laivi andmas, ainult 5x suuremale publikule, peale seda tahtsin neid näha
Ära sain siis särk ja pusa olid läbimärjad, muidu oli hea üritus, nägin neid tüüpe ka siis laivis ära, kuskil 5m kauguselt.
Esimene lugu oli Michael, siis tuli Dark of the Matinee, edasi ei mäleta väga. Pühendasid Take Me Out'i mingile Sonjale keda nad vanalinnas kohtasid o_O Pealaulja nillis Saku õllet. Kontsert lõppes Jacqueline'i ja This Fire'ga.
Ei suht hea, kunagi nägin neid ETV pealt laivi andmas, ainult 5x suuremale publikule, peale seda tahtsin neid näha
Ära sain siis särk ja pusa olid läbimärjad, muidu oli hea üritus, nägin neid tüüpe ka siis laivis ära, kuskil 5m kauguselt.
Postitatud 05 juuli 2008 - 20:56
Off., 5 juuli 2008, 21:39, kirjutas:
Käisin ka, olin kuskil 2-4 reas ees
Suht sama. Franz on sitaks hea. Klassivennad jõid koos franziga levikas
Postitatud 06 juuli 2008 - 09:55
Väga hea kontsert oli, parim laiv, kus ma kunagi käinud olen ;)
Postitatud 06 juuli 2008 - 20:17
Sai ka käidud, mingi ulmemuusika. 1,9 promilli oli sees ja ikka muusika imes! Tanel Padar eile kammis tõsiselt.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 06 juuli 2008 - 20:31
Käisin kah, oi kui hea oli ikka. Oleks varem kirjutanud, aga käisin leedus.
Postitatud 06 juuli 2008 - 22:40
Arxs, 6 juuli 2008, 21:17, kirjutas:
Sorry aga sa oled hardstyle soldier ka ju.
Postitatud 06 juuli 2008 - 22:48
Lame et ta sellisel üritusel oli. Muidu oli vägev.
Dam, I want 1337 usertitle t00 !!111!! :/
Postitatud 07 juuli 2008 - 12:13
Blää, suht super oli. Viimasteks lauludeks sain esiritta ka.
Failure is never an option.
Postitatud 10 juuli 2008 - 21:29
Käisin ära just seepäev Õllesummeril.
Kontsert oli suht hea , palju oli kosta ja näha isegi laulukaare alla viimasesse ritta.
Rahvast oli palju ja meeleolu oli super.
Väga 5+ live'esitus. : )
Kontsert oli suht hea , palju oli kosta ja näha isegi laulukaare alla viimasesse ritta.
Rahvast oli palju ja meeleolu oli super.
Väga 5+ live'esitus. : )
Postitatud 10 juuli 2008 - 21:45
olin kohal, väga hea kontsert oli, meeldis.
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat