Hüppa postitusele

Change

O: Playing Cards Pärnus H2h

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 6 vastust

wezz|adminvahetasnime

Liige

• bannitud
  • Liitus:27 nov 2007
  • Sugu:mees
soovitatavalt bicycled.

käest kätte.
postiga ei taha eriti.

max hind 100. ;)

msn turbosuuskur@hotmail.com või pm.

NB ma ei taha postkaarte ega yugiohsid jms, ma tahan playing cardse. :eyebrows:

Muutis ^pihw., 29 märts 2008 - 23:23.

Odyssey, 23 sept 2007, 14:02, kirjutas:

Ma olen mesilase signatuuri peale tagund.

Vaata postitust

Postitas pildi

Im Back ^^

Liige

• bannitud
  • Liitus:28 dets 2007
Kle, vbl tahab mõni sõber ka vms, ma ise tellisin 2 pakki kaarte.
Ntx lamineeritud puuvillakiududest, ameerika kasiino kaarte jne. Kõik head kaardid.
www.pokershop.ee Ütleme nii et kulleriteenus, tellid ja on 2 päeva pärast kohal ning maksad kullerile 30-40 krooni.
BTW TUUAKSE UKSETAHA. SEEGA EI POSTKONTORILE, EI POSTKASTILE!!! :eyebrows:
Minu 2 pakki kaarte läks 150.- koos kulleriteenusega, kaardi pakk oli 60 ea.
Niiet jah soovitan ja miks just rohkem kui 1 pakk tellida, seepärast et pole 1 paki pealt mõtet maksta 2 paki raha, tellida juba sis rohkem nänni :o
Plastikkaarte ei soovita, kuna need lähvad umbes samakiiresti läbi kui need lamineeritud kaardid, kuna lihtsalt lauapeal nühkides kulub pilt ära, lihtsalt nad poole kallimad.
Ja btw pokershop.ee ei müügi halvemaid kaarte kui lamineeritud ehk siis tavainimese mõistes "pool-plastik". Kaardid on jah suhteliselt kvaliteetsed seal.
:thanks4: Loodan et said abi kah :lol:

Muutis Im Back ^^, 30 märts 2008 - 02:24.

Postitas pildi

PORTUGAL
GO!!!

-andres-

.Nomistoimub

• liige
  • Liitus:28 okt 2004
Kui mängid pokkerit sõpradega, siis täisplastik. Teised ei tule kõne allagi, kui et taha peale igat õhtut kaardipakki vahetada.

Ospor

Liige

• liige
  • Liitus:05 okt 2007

Im Back ^^, 30 märts 2008, 02:19, kirjutas:

Kle, vbl tahab mõni sõber ka vms, ma ise tellisin 2 pakki kaarte.
Ntx lamineeritud puuvillakiududest, ameerika kasiino kaarte jne. Kõik head kaardid.
www.pokershop.ee Ütleme nii et kulleriteenus, tellid ja on 2 päeva pärast kohal ning maksad kullerile 30-40 krooni.
BTW TUUAKSE UKSETAHA. SEEGA EI POSTKONTORILE, EI POSTKASTILE!!! :D
Minu 2 pakki kaarte läks 150.- koos kulleriteenusega, kaardi pakk oli 60 ea.
Niiet jah soovitan ja miks just rohkem kui 1 pakk tellida, seepärast et pole 1 paki pealt mõtet maksta 2 paki raha, tellida juba sis rohkem nänni :D
Plastikkaarte ei soovita, kuna need lähvad umbes samakiiresti läbi kui need lamineeritud kaardid, kuna lihtsalt lauapeal nühkides kulub pilt ära, lihtsalt nad poole kallimad.
Ja btw pokershop.ee ei müügi halvemaid kaarte kui lamineeritud ehk siis tavainimese mõistes "pool-plastik". Kaardid on jah suhteliselt kvaliteetsed seal.
:thanks4:  Loodan et said abi kah :D

Vaata postitust

Mille peal sa veel mängid, et plastikul kulub pilt ära :P . Endal copagid küll väga ilusti vastu pidanud ... Pigem soovitan ikka osta plastikud, kui neid lamineeritud puuvillakiududest kaarte. Probleem on selles, et need lamineeritud kaardid muutuvad üsna kiirelt banaanideks :ermm: ... Plastikutega sellist probleemi pole.
Postitas pildi

wezz|adminvahetasnime

Liige

• bannitud
  • Liitus:27 nov 2007
ikka ostan.

Muutis ^pihw., 01 aprill 2008 - 15:40.

Odyssey, 23 sept 2007, 14:02, kirjutas:

Ma olen mesilase signatuuri peale tagund.

Vaata postitust

Postitas pildi

Loki

Liige

• liige
  • Liitus:18 apr 2006
kullerimaks läheb koos tellimusmaksule. Kuller toob lihtsalt paki ära ja tahab allkirja.
Postitas pildiPostitas pildi

Im Back ^^

Liige

• bannitud
  • Liitus:28 dets 2007

Ospor, 30 märts 2008, 14:28, kirjutas:

Mille peal sa veel mängid, et plastikul kulub pilt ära  :wacko: . Endal copagid küll väga ilusti vastu pidanud ... Pigem soovitan ikka osta plastikud, kui neid lamineeritud puuvillakiududest kaarte. Probleem on selles, et need lamineeritud kaardid muutuvad üsna kiirelt banaanideks :ermm: ... Plastikutega sellist probleemi pole.

Vaata postitust

jep muutuvad küll banaanideks jne, aga tõsiselt kui ikka tegeleda pokkeriga lives tihedalt siis kulub plastiku pilt ära, võta või jäta. vahe ongi selles et plastiku paki raha eest saad 2 pakki lamineeritud kaarte, mis on pokkeri jaoks siiski õigemad.

Postitas pildi

PORTUGAL
GO!!!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat