-----------------------------------------------------------------------------------------------
Eesti riigimets erastatakse. Palun aita www.hooliveesti.ee
------------------------------------------------------------------------------------------
Keskkonnaministeerium muudab metsaseadust, et riigimetsa oleks võimalik müüa ja rentida. Selle tagajärjel müüakse maha palju põlismetsi, millest osad on head marja- ja seenemetsad. Kaitsekategooriate kaotamine metsaseadusest, võimaldab koheselt raiuda 150 000 hektarit metsa, mis seni järvi ja asulaid ümbritsenud on. Ärme lase sellel sündida www.hooliveesti.ee
------------------------------------------------------------------------------------------
Riigimets müüakse suurtele Skandinaavia puidutööstustele! Meile jäävad vaid looduskaitsealad. Miks keskkonnaministeerium seda teeb? www.hooliveesti.ee
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ainult need kes Eesti riigimetsast hoolivad, vaadake, kuidas me sellest varsti ilma jääme www.hooliveesti.ee
Tulevikus on Eesti metsad renditud ning metsas saad käia vaid siis kui sul endal see olemas on. Ole selle vastu! www.hooliveesti.ee
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ärge erastage riigimetsi! www.hooliveesti.ee
---------------------------------------------------------------------------------------------
Uusasulate ümbrusest võivad varsti kaduda praegused metsad www.hooliveesti.ee
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Uus metsaseadus toob kaasa tohutu laastamistöö Eesti metsades www.hooliveesti.ee
Eesti on liiga võssa kasvanud! Pooled metsad tuleks koheselt maha raiuda, tean kohti kus võiks olla väga ilusad golfiväljakud. Rabadega on meil ka nirusti, igal pool vesi ja see hais. Kunagi tehti õigesti, kraavid sisse ja kuivaks. Selles mõttes mulle see keskkonnaministeeriumi uus plaan riigimetsa pindala vähendamisest poole võrra meeldibki www.hooliveesti.ee
----------------------------------------------------------------------------------------
Nüüd on õige aeg välismaale ära minna! Varsti meie lastel enam metsa pole kus mängida. Keskkonnaministeerium tahab riigimetsad maha müüa!!! www.hooliveesti.ee
---------------------------------------------------------------------------------------------
Minuarvates peaksid kõik koheselt metsa minema ja seda veel nautima. Ma ei saa aru, miks riik oma metsad maha tahab müüa? www.hooliveesti.ee
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kas see on normaalne, et riigimetsad renditakse Skandinaavia puidutöösötustele??? www.hooliveesti.ee
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Homme lähevad 10 tudengit ja aheldavad ennast puude külge seniks kuni riik loobub plaanist riigimetsad ära anda www.hooliveesti.ee
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kui ma postimehes viimast päeva tööl olin, helistas üks mees ja rääkis mingist plaanist Eesti metsad rendile anda puidutööstustele. Saatsin ta põhimõtteliselt pikalt. Eile hakkasin aga asja üle järgi mõtlema kui olin keskkonnaministeeriumi seadusemuudatusi lugenud ja see pani mind hirmu tundma. Soovitan kõigil vaadata www.hooliveesti.ee
---------------------------------------------------------------------------------------------------
RMK reformid maksavad 700 miljonit krooni. Miks seda tehakse just nüüd kui lasteaia laspsed ei saa enam raha puudusel süüa? Miks vallandatakse 300 süütut inimest? Mis selles riigis valesti on. Täpsemalt siit www.hooliveesti.ee
RMK reform kaotab poole aastaga 100 Eesti küla. Vaata www.hooliveesti.ee
-------------------------------------------------------------------------------------------
Keskkonnaministeeriumis on valminud salakaval plaan riigimetsad oma tuttavatele anda www.hooliveesti.ee
Lõuna- Eestis jääb vähemalt 30 väikelast ilma elukohast kui RMK reform läbi läheb. Tunne kaasa www.hooliveesti.ee
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Et siis , ise ma ei tegele sellega , aga tuttav palus postiada
et siis selliseid potitusi oleks vaja

Muutis Rain, 08 mai 2008 - 12:32.