Hüppa postitusele

Change

Serverid.ee E-pood

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 36 vastust

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006
  • Sugu:mees
Millega te asju kohale saadate ?
Näiteks kui ma telliks steelseries hiiremati, siis kas saadate maksikirja või els-ga ?
Suur huvi on.
"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Ise plaanin sealt osta hiire,hiiremati ja vb isegi monitori.

Nokia

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:12 juuni 2007

rammstein107, 8 juuli 2008, 16:07, kirjutas:

Millega te asju kohale saadate ?
Näiteks kui ma telliks steelseries hiiremati, siis kas saadate maksikirja või els-ga ?
Suur huvi on.

Vaata postitust

Tere,

ELS 14 saadame, kulleriga ehk siis ikka.

nOpSu

c(:

• liige
  • Liitus:01 juuli 2006
Kui kellegil on huvi sealt midagi tellida, ja elate Tallinnas, andke teada. Oleksin ise huvitatud ostmisest, aga ei viitsi seda 60.- nii väikese asja eest maksta. Maksaksin pool kulleri teenusest. :o
A computer once beat me at chess, but the computer was not so good at kick-boxing.

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006
  • Sugu:ei ütle

nOpSu, 10 juuli 2008, 20:03, kirjutas:

Kui kellegil on huvi sealt midagi tellida, ja elate Tallinnas, andke teada. Oleksin ise huvitatud ostmisest, aga ei viitsi seda 60.- nii väikese asja eest maksta. Maksaksin pool kulleri teenusest. :o

Vaata postitust

Käest kätte võimalus peaks ka seal olemas olema, vähemalt Net-Maffi jutust sain ma nii aru. :D

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007
Nagu sul esimeses postituses on kirjas ,et soovitused ja muud on lubadut,siis tahaksin natuke vinguda psp slim hinnas.seal lehel maksab sirka üle 3200krooni aga muudes elektroonika kaubandustes jääb juba psp slim hind alla 3000krooni :D
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

nOpSu

c(:

• liige

NOT, 10 juuli 2008, 20:16, kirjutas:

Käest kätte võimalus peaks ka seal olemas olema, vähemalt Net-Maffi jutust sain ma nii aru. :D

Vaata postitust

Kui ma õigesti aru sain, siis on see ainult Viljandi piires. Aga ma võtan NetMaffiga MSNi teel ühendust ja arutan asja.
Aga eelnev pakkumine eksisteerib.
A computer once beat me at chess, but the computer was not so good at kick-boxing.

Nokia

Uustulnuk

• liige

nOpSu, 10 juuli 2008, 20:03, kirjutas:

Kui kellegil on huvi sealt midagi tellida, ja elate Tallinnas, andke teada. Oleksin ise huvitatud ostmisest, aga ei viitsi seda 60.- nii väikese asja eest maksta. Maksaksin pool kulleri teenusest. :)

Vaata postitust

Kui sa tahad steelseries glidesid, siis need on nii väiksed, et lähevad standard kirjana ja see ei maksa eriti midagi, nüüd on võimalik neid niimoodi ka tellida, 20 eek maksab transport.

rammstein107

Liige

• liige

Nokia, 13 juuli 2008, 14:05, kirjutas:

Kui sa tahad steelseries glidesid, siis need on nii väiksed, et lähevad standard kirjana ja see ei maksa eriti midagi, nüüd on võimalik neid niimoodi ka tellida, 20 eek maksab transport.

Vaata postitust

samamoodi oleks qck heavyt saand maksikirjana saata, aga ikka l2ks elsiga ja post 60..ei tea milla kohale ka j6uab ? :)

Muutis rammstein107, 13 juuli 2008 - 21:41.

"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

Nokia

Uustulnuk

• liige

rammstein107, 13 juuli 2008, 17:42, kirjutas:

samamoosi oleks qck heavyt saand maksikirjana saata, aga ikka l2ks elsiga ja post 60..ei tea milla kohale ka j6uab ?  :)

Vaata postitust

Ei neid tooteid saab ainult ELS-iga, kohale jõuab teisipäeval.

rammstein107

Liige

• liige
Riigisisesed maksikirjad:
Maksimaalsed mõõtmed: Pikkus, laius, kõrgus kokku 900mm; pikima külje mõõt 600mm või rulli keeratuna pikkuse ja kahekordse läbimõõdu summa 1040mm, pikim mõõt 900mm.

Steelseries qck heavy: 450 x 400 x 6mm

Nende andmete järgi saaks seda maksikirjana saata, aga see pole minu asi targutada ja ega ma ei tahagi targutada, ma ei kurda millegi üle. Lihtsalt sulle teadmiseks, kui sa ise veel ei teadnud :)

Muutis rammstein107, 13 juuli 2008 - 21:41.

Nokia

Uustulnuk

• liige

rammstein107, 13 juuli 2008, 22:40, kirjutas:

Riigisisesed maksikirjad:
Maksimaalsed mõõtmed: Pikkus, laius, kõrgus kokku 900mm; pikima külje mõõt 600mm või rulli keeratuna pikkuse ja kahekordse läbimõõdu summa 1040mm, pikim mõõt 900mm.
Steelseries qck heavy: 450 x 400 x 6mm

Nende andmete järgi saaks seda maksikirjana saata, aga see pole minu asi targutada ja ega ma ei tahagi targutada, ma ei kurda millegi üle. Lihtsalt sulle teadmiseks, kui sa ise veel ei teadnud  :)

Vaata postitust

Jep ma olen seda lugenud ja ka saatnud nii, siis tekivad jamad, et kus pakk on jne.., miks ukse taha ei tooda jne.. rahvas ei tea sellest midagi, see tekitab rohkem probleeme, maksab see paarkümmend eeki rohkem ja on muretum.

rammstein107

Liige

• liige
Seda küll.. :)

Nokia

Uustulnuk

• liige

rammstein107, 14 juuli 2008, 11:01, kirjutas:

Seda küll.. :)

Vaata postitust

Uus kujundus & Aadress: http://pood.serverid.ee

Stennn

"Kui mind pole trennis - tähendab, olen surnud!"

• liige
  • Liitus:30 jaan 2006
Tellisin 2 razeri hiirt ära.

nOpSu

c(:

• liige
Tellisin endale mati, klapid ja glidzid.
Omanik on väga paindlik ja mõistlik. Kiiremini vist ei saa ühestki poest oma asju, mõistliku hinna eest.
Soovitan soojalt!

Nokia

Uustulnuk

• liige
Nüüd laos SteelSeries QCK+ hiirematid!

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat