Hüppa postitusele

Change

Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli?

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 235 vastust

Hääletus: Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli? (702 liiget on hääli andnud)

Kas oled mõelnud kui rumal ajaraiskamine RS oli?

1. Jah, olen ning mõtlen kui loll olin. (257 häält [36.30%])

Häälte protsent: 36.30%

2. Jah, aga arvan, et ei teinud midagi valesti. (290 häält [40.96%])

Häälte protsent: 40.96%

3. Nii ja naa, sest suveks quited. (38 häält [5.37%])

Häälte protsent: 5.37%

4. Ei, mängin siiani. (76 häält [10.73%])

Häälte protsent: 10.73%

5. Pole üldse mängind. (47 häält [6.64%])

Häälte protsent: 6.64%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Vigane

Can you feel the Buggi ?

• liige
  • Liitus:09 jaan 2007
  • Sugu:mees
Ei ütleks,et ajaraisk, väiksena mängisin, peletas igavuse ära, muidu oleks mul sitaks igav olnud lihtsalt. Sellesmõttes, täitsa tore,et mängisin :D

Egon.

Knick Knack, niggas.

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
Ei, pigem oli ja on see vabaaja täiustamine, kui igav juhtub olema.

Postitas pildi
| Neonetis alates 2006 | Eelmine kasutajanimi: JeNks |

"Kui oled kaelani sitas, siis pole mõtet pead norgu lasta."

Yes`

Liige

• liige
  • Liitus:05 nov 2006

varrandx, 31 dets 2008, 00:08, kirjutas:

Kindlasti mitte , aga uskuge või mitte, mängides ruuni mingi 2 aastat kokku olen sealt õppinud väga palju ingliskeelt.

Vaata postitust

Tõsi ta on, kui midagi paremat teha pole siis vahest saab sees käidud, ei ütleks et ajaraiskamine.

Explosion Hurts

Trots

• liige
  • Liitus:25 dets 2008
  • Sugu:ei ütle
Mõtlen küll kui mõttetu ajaraiskamine rs oli.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..

mida veel

Liige

• liige
  • Liitus:19 veebr 2005
Ma ei leia, et RuneScape mingi ajaraiskamine on/oli. Tänu sellele olid mul põhikoolis viimased kolm aastad tunduvalt lõbusamad kui eelnevad. No tõesti, iga päev sai tundides ja vahetundides Rs'ist räägitud, nalju tehtud jne. Kahju ainult, et vahepeal e-life & reaalsus sassi läksid.
Palju tuttavaid olen saanud tänu Rs'ile. Palju huvitavaid vestlusi erinevate inimestega on olnud tänu Rs'ile. Ma ei välista, et ilma selle mänguta oleks ehk põnevamaidki inimesi kohanud jne, aga no praegu tagasi vaadates ma ei suudaks kohe mitte kuidagi kahetseda. Ei ütleks, et ma sedagi ajaraiskamiseks pean, et ma ikka veel (ehk siis kuuendat aastat) seda mängin. Lõbu on küll üpris harv nähtus p2p esimeste päevadega 2004 augustis võrreldes, aga siiski.
Kahju on vaid sellest, et see on minu hindeid nii palju mõjutanud. Inglise keeles küll paremaks, aga enamikes ainetes siiski halvemaks.
Edit: Aa, seda ka veel, et olen nõus, et Rs on aegade jooksul aina kehvemaks muutunud. Aga ega see pole esimene asi/mäng, mille uuendused ära rikuvad. Mõistan neid tüüpe, kes ütlevad, et enam pole see päris see sama mäng, mis enne oli. Aga siiski pole sellepärast õige öelda, et ''kahetsen täiega seda mõttetust!!''

Muutis mida veel, 15 jaanuar 2009 - 21:09.

(15:30:56) <Zenja> mukl on v2hemalt orller mis maksab nagu teie ema palk aastas rolf rottid

[14:58:35] <DviX> Jube olla raisk.. ligi 2h mängisime mingite argentiina vendadega rannas jalkat
[14:59:04] <DviX> ja peale seda oli rannas ülisitt olla, vee puudus vist tekkis
[14:59:18] <Zergyo> ma m2mgisn ka yksp2ev 24h rs+i
[14:59:25] <Zergyo> hakkas ka paha, veepuudus lol

Jan.

Kord päevas - päev korras.

• liige
  • Liitus:13 sept 2008
Väiksena oli RS elu :D
Nüüd juba mõtlen, et mille pärast oli vaja mingi sadu kroone sinna alla panna :D
Nüüd tavaliselt käin mingi 1 korra 2-3 kuu jooksul lumbridge pangast läbi ja telen lumby ette ja login välja :D

Nunnu

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2007
  • Sugu:naine
Ma mängiks tegelt siiamaani vast aga no 16a tüdruk runemas.. LOL. ja wildi ju nagunii pole nii et mõttetu. ja aega võtab sitaks. Kunagi ammu inglise keele tunnis oli tore kui sõnad willow, oak, smithing vms kuskil tekstis esinesid :D Kindlasti polnud rs rumal ajaraiskamine.
lugu on selline, et ma quitin siit foorumist täna (24.02.2009)! ilusat elu teile ja tehke palju lapsi!

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008

Nunnu, 15 jaan 2009, 21:13, kirjutas:

Ma mängiks tegelt siiamaani vast aga no 16a tüdruk runemas.. LOL. ja wildi ju nagunii pole nii et mõttetu. ja aega võtab sitaks. Kunagi ammu inglise keele tunnis oli tore kui sõnad willow, oak, smithing vms kuskil tekstis esinesid :lol: Kindlasti polnud rs rumal ajaraiskamine.

Vaata postitust

haha :D ma tuletasin alles hiljuti niimoodi keemias niimoodi sulameid :D. 2 tükki oli töös vaja, bronze ja steel - olemas :). Ja eks RSi tõttu mul inglise keele tulemused ka very bestestid tulnud on :)

Anthrax

[WARNBANNED] ಠ_ಠ

• bannitud
  • Liitus:17 sept 2008

Nunnu, 15 jaan 2009, 21:13, kirjutas:

Ma mängiks tegelt siiamaani vast aga no 16a tüdruk runemas.. LOL. ja wildi ju nagunii pole nii et mõttetu. ja aega võtab sitaks. Kunagi ammu inglise keele tunnis oli tore kui sõnad willow, oak, smithing vms kuskil tekstis esinesid :lol: Kindlasti polnud rs rumal ajaraiskamine.

Vaata postitust

ma arvan, et teiste tüüpidega rääkimine arendas rohkem inglise keelt kui need sõnad nagu willow, oak ja smithing

ise pole enam mitu aastat mänginud, mõttetu ajaraiskamine

Wreck!e

Architect of Universe

• liige
  • Liitus:05 nov 2007
Ei mõtle, et väga suur ajaraisk oli. Ingliskeele sai selgeks vähemalt :lol: ja raha sai ka paar kilo teenitud. Iga tegevus võtab aega.

Muutis Wreck!e, 06 märts 2009 - 14:13.

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007
RSC ajad olid väga head.

aga samas mõtlen et fakk.. et oli vaja ? cos ruun tõmbas mu life suht kooli pealt ära ja koolis vähe failisin kuna peas oli koguaeg et YEZ GTFO MATH TEACHER ME WANTS TO GO HOME AND LOGIN TO RUNE WOOT !11!!1one!1+shift11!111!

kahetsen Rs2,
ei kahetse RSC :G

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Olen mõeldnu, aga ei kahetse.
On saanud palju naerda ja nutta :D
Olen mänginud aastast 2001, kui see välja tuli tuli ning sellest lahti ei saa nii kergelt
Olen üritanud quitida, kuid tulemuseta.Aega raiskas see rängalt, kool läks osaliselt B punkti, Irl sõbrad kadusid ära, sest nolasin päevade viisi Rsi.Enam pole see nii hull, 2-3 h tuleb ära :D
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Kaspar.

juba etruskide ajast

• liige
  • Liitus:18 veebr 2007
Oh jah, ei kahetse tegelikult.
Ise lasen botil mängida, ise nagu oma kätega mängin mingi tund nädalas.
Runescapest sai veidi inglise keele oskuseid.

Santa^^

Liige

• bannitud
  • Liitus:21 dets 2008
Kahetsen ja kuidas veel , suvel ei käind väljas, ega rannas mängisin kodus rsi , võite ise arvata mis juhtus ,
Postitas pildi
Huvid : kähmakad , mendid, narko, alko, naised, rand, päike, kiired föönid, tagarattalaxxx , sex, rollerid, kiired rollerid, tsinsud, hiinakad, hiinakate jumal, freedo2, Aerox, Taiwan, aprilia, riisirakett, tjuuuning, naised, äri, ostan müün ja vahetan, dilpar, sitta kh paneme möllu ,

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
noo ma ei tea, päeval olin ikka väljas, mängisin ainult hommikul ja öösel ja kuna ma skille ei teinud ja ainult duel arenal passisin siis RSi lõpetamisel olin 2400.- võrra rikkam

Posted Image

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006
Ei arva, et oli ajaraisk. Uued tutvused, sai maailma asju teada(no kasvõi näiteks see keemia värk, et tin+copper=bronze :D ) jne.
RSC ajad olid ka toredad.
Muidugi õppis ka keelt palju. 3. klasis oskasin juba 6. klassi tasemel inglise keelt.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

mcs8

/care

• liige
  • Liitus:28 juuli 2006
Ei olnud ajaraiskamine. Tänu rsile oli koolis inglise keele tund minu jaoks väga kerge.
Muidugi vahest sai ka liiale mindud ja mõnel ilusal päeval nolatud, kuid need olid ikkagi üksikud juhtumid. Tavaliselt quittisin suveks nagunii.
Üldiselt oli rs hea viis aega surnuks lüüa, kui midagi muud teha polnud.
Ja btw ka mina olen keemias sulamite kontrolltöös tänu smithingule mõned lisapunktid saanud :D

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
Ei ütleks jah, et ajaraisk. Inglise keele sai ikka jubedalt paremini suhu tänu sellele, uusi tutvusi, niisama aja sisustamine kui miskit teha polnud. Muidu jah, mängitud sai kas hommikul või õhtul. Ka muidugi päevasel ajal kui miskit teha polnud. Praegu pole aga aega enam selle jaoks eriti. Muidu viimased paar kuud vahetevahel pkn jälle tänu wildi tagasitulekule.

Muutis Meelis, 18 juuni 2009 - 11:02.

Marrauskk

Liige

• bannitud
  • Liitus:11 veebr 2008
ma ütlen seda, et RSi algusaastad olid mu elus ühed parimad siiani, tõsiselt :2nksa: pelasime paari sõbraga koos ja igast nalja sai. eks olime parajad tatikad ka. läbi selle tutvusin väga paljude inimestega, keda tean siiani ning olen nendega ka IRL kohtund. ma ükskord mingi 2001 lõpp vms sattusin RS lehele, siis ei old vaja registreerida vaid said vabalt mängu. sealt see algas :D pisaraid ja rõõmuhetki. R.I.P RuneScape!

Tzambulaja

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2008
Ma olen siis üks see vähestest, kes sai vastata. Ei ole kunagi mänginud.

Muutis Mihkel, 01 juuli 2009 - 10:24.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat