Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 16 september 2012 - 19:15
kust saab muuta seda, kas kasutaja on anonymous või ei.. enda arust pole midagi muutnud, aga ikkagi private, dafuq o.O
Postitatud 16 september 2012 - 20:10
Tere, kas keegi oskab öelda kas on kuskil selline pood tartus kus müüakse galaxy 3 i5800 mudelile akut ja milline võiks olla ligikaudu selle aku hind?
Muidugi kui kellegil on mingi netileht kohe visata kust ma võin leida midagi sellist öelge, ma veidike googeldasin aga suurt tulemust ei saanud
/// ja kas on võimalik et mõni teine aku sobib ka?
Muidugi kui kellegil on mingi netileht kohe visata kust ma võin leida midagi sellist öelge, ma veidike googeldasin aga suurt tulemust ei saanud
/// ja kas on võimalik et mõni teine aku sobib ka?
Muutis Krister, 16 september 2012 - 20:10.
Postitatud 16 september 2012 - 21:06
See küsimus siin kindlasti olnud aga oskab keegi ehk soovitada mõnda allalaadimis lehte, kust saaks siis youtube convertida..
Postitatud 16 september 2012 - 21:18
girill, 16 september 2012 - 21:06, kirjutas:
See küsimus siin kindlasti olnud aga oskab keegi ehk soovitada mõnda allalaadimis lehte, kust saaks siis youtube convertida..
http://www.listentoyoutube.com/
Ei
Postitatud 16 september 2012 - 21:28
Postitatud 16 september 2012 - 21:32
Suured tänud, ega ma ise poleks hakkama saanudki...
Postitatud 17 september 2012 - 00:12
girill, 16 september 2012 - 21:32, kirjutas:
Suured tänud, ega ma ise poleks hakkama saanudki...
Ise olen kasutanud flvto.com'i viimased päris pikka aega, korralik kvaliteet.
Ja Chopper ning E, suured tänud kena kõhutäie naeru eest.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x
Here since 2003
Endine m@tr1x
Postitatud 17 september 2012 - 09:54
Kas on mingit asendust adobe flash playerile , androidile?
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.
Postitatud 17 september 2012 - 10:23
kunagi keegi tegi mingi laheda pildi mis oli mingi 4-5 pildist kokku pannud kus ma webcamis olin ja mingi naljakas tekst oli piltidele pannud ? ei leidnud kuskilt seda kellegil on veel alles ?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?
Postitatud 17 september 2012 - 17:49
steff, 14 september 2012 - 22:22, kirjutas:
Kuidas naabri wifisse sisse pääseb ( parooli kaitse wep ) läpakaga ?
Crackid lahti. Iga läppar selleks ei sobi. Või noh, iga wifikaart pigem... Googeldada ei mõista seda?
BackTrack 3 peaks wep-i crackimiseks piisav olema. Ülejäänud googeldamine on lihtsalt liiga lihtne.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 17 september 2012 - 21:01
Asun asja uurima .
Postitatud 17 september 2012 - 23:47
Kas maksimum 100 euri eest saaks mingi basic kitarri kasutatult kätte, mis poleks mingi täis bs? Tahaks jubedalt mängima õppida ja tinistada külmadel sügisõhtutel aga puuduvad väga teadmised sellel alal ja ei julge nagu midagi osta. :S
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 18 september 2012 - 09:42
saad uue ka odavamalt. mina ostsin endale akustilise Tallinnast Pronksi tänavalt. Tartu mnt poolt minnes on see pärast Surfhouse´i või mis iganes pood see on, kus getogangstadele müüakse new era cape jm jääv keldris asuv kauplus. ukse kohal peaks olema klaveriklahvid koos poe nimega.
mis puudutab ´mis poleks täielik bs´, siis sellele jään vastuse võlgu. minul pole ta veel katki läinud.
osta ka häälestaja omale kohe juurde, ilma selleta pole mõtet.
mis puudutab ´mis poleks täielik bs´, siis sellele jään vastuse võlgu. minul pole ta veel katki läinud.
Postitatud 18 september 2012 - 10:39
vaatan et praegu mingi kõva gripibuum liikvel, kuidas kõige lihtsam viis sellest lahti saada ?
Postitatud 18 september 2012 - 13:15
Postitatud 18 september 2012 - 13:28
Postitatud 18 september 2012 - 15:56
mul selline loll küsimus millele ma peaksin ilmselt vastust teadma aga paraku ei tea - mida tähendab jaemüük?
Postitatud 18 september 2012 - 16:00
Postitatud 18 september 2012 - 16:37
Marvolo, 18 september 2012 - 09:42, kirjutas:
saad uue ka odavamalt. mina ostsin endale akustilise Tallinnast Pronksi tänavalt. Tartu mnt poolt minnes on see pärast Surfhouse´i või mis iganes pood see on, kus getogangstadele müüakse new era cape jm jääv keldris asuv kauplus. ukse kohal peaks olema klaveriklahvid koos poe nimega.
Häälestaja nüüd küll vajalik pole. Esiteks üksi tinistades pole mingit vahet kas su kidra on 442 või 440 häälestusega ja keeled oma vahel saad alati häälde panna. Oli vist 5. vahe ja kas teisel keelel oli 4. vms. No igatahes selle ma usun, et leiab juutuubist või googlest kergelt üles. Ja kui on vaja koos mängida kellegagi siis no mingi 7 aastat muusikakooli tal seljataga seega usun, et piisavalt kõrva, et suuta kõige pealt üks keel paika panna ja siis juba sama moodi edasi häälestada. Endal on häälestaja olemas aga kidral seda üldiselt kunagi ei kasutanud kui kunagi seda harjutasin. Maksavad palju ja mõttetu raisata raha selle junni peale selle põhjusega.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 18 september 2012 - 16:49
Novriil, 18 september 2012 - 16:37, kirjutas:
Marvolo, 18 september 2012 - 09:42, kirjutas:
Häälestaja nüüd küll vajalik pole. Esiteks üksi tinistades pole mingit vahet kas su kidra on 442 või 440 häälestusega ja keeled oma vahel saad alati häälde panna. Oli vist 5. vahe ja kas teisel keelel oli 4. vms. No igatahes selle ma usun, et leiab juutuubist või googlest kergelt üles. Ja kui on vaja koos mängida kellegagi siis no mingi 7 aastat muusikakooli tal seljataga seega usun, et piisavalt kõrva, et suuta kõige pealt üks keel paika panna ja siis juba sama moodi edasi häälestada. Endal on häälestaja olemas aga kidral seda üldiselt kunagi ei kasutanud kui kunagi seda harjutasin. Maksavad palju ja mõttetu raisata raha selle junni peale selle põhjusega.
Häälestajaga 100korda lihtsam ja mugavam. Vanasti maksid 80 krooni.
Minu arust täitsa mõistlik soetada. Oleneb mängijast muidugi.
4 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles